Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!

Било го е срам от някои депутати, но пък ги гонел веднага от партията
115
Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов демонстрира твърда ръка при последния скандал, при който народен представител от неговата партия се оказа изнудвач, а днес призна, че го е срам от такива депутати.

"Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това", отсече той.

"Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".

Още по темата

"Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора", каза още министър-председателят и допълни, че точно такива съпротивителни сили трябва да имат държавата и институциите без значение от коя партия е народният представител.

Според Борисов ГЕРБ е пример в това отношение и всички, които влизат в нерегламентирани контакти, напускат партията и парламента.

"Но БСП не предприема нищо спрямо своя депутат, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори", разкритикува на свой ред опозицията, която в последните дни няколко пъти използва скандала с партийния рекет, за да атакува властта.

По повод на зачестилите случаи на побоища, премиерът коментира, че реалността е много по-различна от това, което се коментира.

"Пострадалите не съдействали на разследването, но по оперативни данни разследващите са установили истината, която ще бъде оповестена след няколко дни, когато излязат и последните експертизи", обясни премиерът.

Според него се спекулира с темата, че се завръщат "мутренските времена", но опозицията говори по този начин, защото не харесва икономическите успехи на правителството - ръстът на икономиката, намалената безработица и увеличаването на инвестициите.

По време на откриването на логистичен център в района на автомагистрала "Тракия", Борисов отчете, че е редно да се помисли за разширяването на пътя.

"Асфалтът се превръща в работни места. Едно време като правихме "Тракия", ми казваха, че асфалта ми се яде. От Пазарджик до Ямбол все едно е Цариградско шосе - и от двете страни заводи. Все едно караш през населено място - и двете ленти пълни", каза премиерът.

"Като пуснахме "Тракия" помня, че не спряха да говорят, че нямало бензиностанции. Сега са над 20. Всичко това се случи за 7-8 месеца, но трябва да мрънкаме малко. Отваряме най-големият център на Балканите.
Ако нямаше магистрала "Тракия" щеше ли да го има?", риторично попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
3
 
! Отговори
Поезията... преди 6 години
Оооо Шипка......Грабвайте телата......Ооооо Банкя......Грабвайте суджука....
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дайте насам и на нас от сижусите
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз ям ама нема
72
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До *** Балкански 92 Срамувай се на воля.Сега е демокрация.Никой не ти пречи.
71
4
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Браво на Бойко Победителя.Брилянтен.За това народа го обича.
70
1
 
8
 
! Отговори
Цветанов преди 6 години
Като не ядеш суджук, си пии хапчетата за кръвното. Емитирахте 16 милиарда лева облигационен заем на България, а после другите ви били виновни. Че то преди другите бяхте пак вие нещастници политици от ГЕРБ.
69
0
 
8
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 6 години
Премиер на БеГе, за трети път, е човек, който в живота си е прочел само една книга... Сиреч (както той обича да се изказва) имаме премиер, простоват колкото матряла си... Аз лично се срамувам!Sad but true..а
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко трябва да разбере едно нещо,при незаконна дейност или провал на подчинените му,трябва да ги уволнява,не да чака.Ако е вярна статията,то този от 2012 е изнудвал български бизнесмени,за какво го е държал?Унищожава се и малко останалия български бизнес,а това не е на добре.
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да каже е без значение. На тоя думата му не струва и една стотинка, то не бяха лъжи, манипулации, откровенна мутренска арогантност и още и още.
66
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да каже е без значение. На тоя думата му не струва и една стотинка, то не бяха лъжи, манипулации, откровенна мутренска арогантност и още и още.
65
5
 
14
 
! Отговори
Срамувам се !! преди 6 години
Срам ме е да коментирам жалките простотии на управляващите. Разбрахте ли ме ГОСПОДИН БОРИСОВ??? Можем и без ВАС !!!
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък много българи в България се отказаха да живеят. Не се отегчават, не плачат, просто стоят в очакване да мине времето. Те не приеха предизвикателството на живота и животът повече не им отправя предизвикателства.Да изметем *** накрая, защото няма какво да губим, а ще става по-зле.
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз депутат не е за гонене г-н Борисов той е направо за пандиза и още сигурно има други като него знаини и незнайни , макар, че повечето за знайни само който требе не ги знае щото още не се е разшумело.
62
2
 
15
 
! Отговори
Не бе,хора преди 6 години
Борисов не се е доизказал,ама като не четете други издания. Боцко не е ял от този суджук,защото е бил за шир-потреба. Всяка седмица е получавал суджуче по негова специална поръчка,докарван лично в багажника на изнудвача. Ами,високо кръвно има човекът...Лично производителят е признал.
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тая шия не е от трошия". Народна приказка!Иначе вероятно не яде, защото знае какво има в колбасите(суджуци) и продуктите на бг пазара. БДС през крив макарон.ако суджука е истински, а не някаква смес с неясни мазнини и съставки не се вдига кръвно.
60
4
 
23
 
! Отговори
Месаря преди 6 години
Да бе ,сами филии с мас нагъва .
59
2
 
27
 
! Отговори
в следващата серия преди 6 години
В следващата серия, агент Буда отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.
58
3
 
30
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Четири тона суджук мисля че е идеално за агитация !
57
1
 
35
 
! Отговори
охи преди 6 години
Пълна дивотия е този суджук.От 2006г. все другите виновни. Ще бъде ли канонизиран?
56
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ядял суджук, маха като луд филета, луканки, суджуци, все най-oтбраното. Погледнете го какъв тумбак има, а колчав г-з! Да не са от салати или кисело млекце? Естествено, че не. За да му подготвят 4 ТОНА това не е случайно! Чакал ги е и е точил зъби но някой му попречи. И кой виновен, онзи наглец от Добрич. Няма как, пожертва го. Ще мине време и като се забрави, ще му намери топло местенце. Той не изоставя Златните си кокошки.