Нинова с мерак за нова структура, която да бори корупцията

Тя да бъде ръководена от Радев, защото той е "почтен и достоен човек"
29 юли 2017 16:00, Красимир Ангелов
87
Нинова с мерак за нова структура, която да бори корупцията
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Големите партии да започнат дискусия за създаването на нова организация срещу корупцията, поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова от връх Бузлуджа.

Още по темата
Тя подчерта, че основните акценти в разискванията трябва да бъдат закони, хора и възмездие.

Нинова предложи антикорупционното звено да бъде извадено от ДАНС , а неговият директор да бъде определен от президента Румен Радев, който по думите и "е един почтен и достоен човек".

Съставът на новата организация да бъде избран с квалифицирано мнозинство от две трети от парламента, предложи още лидерът на БСП. Тя изрази надежда, че успешната работа на новата антикорупционна организация ще осигури средства за по-високи заплати и пенсии.

Корнелия Нинова благодари за подкрепата при избора на Румен Радев за президент, както и на "нашата Илияна Йотова". "Днес си свалям шапката по три повода - химна на България, героите на България и за вас скъпи социалисти", изтъкна в словото си лидерът на БСП, цитирана от БТА.

Корнелия Нинова посочи, че не се е изкушила на съюз с ГЕРБ и се размина на Историческа поляна с Георги Гергов, който беше начело на пловдивските социалисти и поднесе цветя пред паметника на Димитър Благоев.

"Отидохме на парламентарни изброи, които загубихме, но три пъти увеличихме подкрепата за БСП и нейните коалиционни партньори. Днес 1 000 000 българи вярват, че ние сме техните представители в парламента", заяви Нинова и продължи: "Благодаря ви, че не позволихте днес да бъдем част от управлението на суджука, да бъдем част от новия дълг на България, да бъдем част от политиката за продажба на земеделските земи".

Близо 50 000 социалисти се събраха днес на традиционния митинг на Историческа поляна, който се проведе под мотото "Единни за България, която обичаме", съобщиха организаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
10
 
! Отговори
ПОПА преди 6 години
Нинова и да го духа нямя да я огрее!Тя е една от милионерките!
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и на "нашата Илияна Йотова". "Днес си свалям шапката по три повода - химна на България, героите на България и за вас скъпи социалисти".............и аз и свалям шапка на вашата илиана : 460 000 лв спестовен влог! - а съпругът и - повече !
34
2
 
21
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Бузлуджа са социалистите милионери, които ще плачат за ниските пенсии, но за високата минимална заплата която трябва да се намалят. Там олигархията вкопала се в ръководните структури на БСП ще вика, ще призовава за " свобода, равенство, братство", след това ще яхнат луксозните си коли и вертолети и в дворците си, а бедният работник ще се дъни с автобусите за безплатната разходка и кибапче..това е то равноправие по социалистически- какво огромно лицемерие и безочие.
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ НЕ ИСКА НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА. СУДЖУЦИ И МАГИСТРАЛИ.КАТО ГАРНИТУРА - САНИРАНЕТО.СЛАДКО Е, КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА ЧАКАТЕ????
31
1
 
9
 
! Отговори
до ха ха преди 6 години
Хахо ...дедо ти на кое ТКЗС беше партиен секретар? А *** опикан!:-)
30
2
 
11
 
! Отговори
Тази жена срам няма преди 6 години
Които помнят соца, знаят какви бяха нивата на корупция - ако не си с привилегии (активен борец, партизанин или дете на такъв), задължително търсиш връзки - или "свой човек, за да те уреди", или такъв, който да ти каже на кого какво да дадеш, за да ти се уреди въпросът.След демократичните промени на преден план излезе паричният подкуп, след него е връзкарството (да имаш "свой човек"), а пробутването по партийна линия остана на трето място, но също върши работа.Корнелия да не се прави на наивна!
29
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ган/цитат/ преди 6 години
Ти ако извадиш среден пръст,аз ще извадя два.Ти ако си разголиш ***,аз-предника.Ти с мен ли ще се надпреварваш бе,кьорпе!
28
2
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
До АнонименКой го казва-сланинестия дъртак.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато *** Многосланинова беше с Костов...и приватизираше "на мнооого тъмно" "народни предприятия" - беше класов враг - сега е "лидерка"! Пхахаха - верно няма по безпринципен, до лен, и с морала на *** от българския комунист!Щяла да се бори с корупцията - откъде ще почва? От себе си, или от свинаря?
26
1
 
6
 
! Отговори
Що е то преди 6 години
От *** на бай Тошо до подла имитация на бай Тошо
25
3
 
1
 
! Отговори
как защо преди 6 години
Защото така се чувства щастлифт.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50000 червени макаци , всеки като е произвел по 400 грама фека.лии и пи.кня..... Значи отново са ос.рали Балкана с 20 тона ***
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До УЖАСТЗАЩО СИ ГО ПРИЧИНЯВАШ ДА ГЛЕДАШ УЖАСИ,ЩОТО СИ МАЗОХИСТ ЛИ,ИЗВРАТЕНЯЧЕ ТАКОВА!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завряният зет ще го разследват ли или като учител на *** ще мине метър, както винаги?
21
2
 
12
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Г-жа ЛЪЖА,днес яко е хванала балъци.те за канарчета.По всички форуми реват , колко са бедни и болни, ама днес са си счупили крачетата да тичкат кьм "заветният връх"Представям си ,какви камари с ла*на вече са нацвъкали навсякъде.
20
5
 
18
 
! Отговори
УЖАС преди 6 години
Червено море от изтрещялки и олигарси.... Като сборище на вещици!
19
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вън на изродените Соросоидчета от България.
18
4
 
7
 
! Отговори
До анонимник17 преди 6 години
Блаженни са вярващит дувгарю!Може,ама в някой друг живот!Мечтите са безплатни!
17
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много русофиилистик-путиинофилоскаа изметт много нещо...Огладянаха 10 години да са извън властта и вече нервите им не издържат :)