Председателят на НС: Парламентът може да изкара пълен мандат!

Интервю с Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR
29 юли 2017 10:12,
62

Няма забавяне в дейността на 44-то НС, твърди Димитър Главчев. Първите два месеца винаги са за организация на комисиите.

"Всяка една политическа сила отива с нагласата за цял мандат. Всеки се учи от грешките си. И двата пъти оставката беше подавана абсолютно навреме. Вторият път имаше много спекулации, че не е трябвало да се подава оставка, но с оглед на всичко, което се случи и в съседни страни - даже така беше най-добре. Когато политическото доверие е разклатено много по-добре да се отиде на избори", коментира още председателят на 44-то народно събрание Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR пред водещата Клара Маринова.

Отговорност на всеки един депутат е да допринася с доброто си поведение за авторитета на парламента, добави Главчев и определи работата на председателстващия заседанията като деликатна.

Той хем трябва да се старае да не ограничава народните представители в изказванията им, дори когато дебата излиза от добрия тон, хем трябва и да контролира процеса така, че да не се стига до груби изкази и обиди, споделя още председателят на парламента.

"Угодия няма и в двата случая, затова всеки един народен представител си носи отговорността", уточнява Главчев.

Цялото интервю на Клара Маринова с председателя на парламента може да гледате в предаването Q&A в събота – 29 юли, от 16:30ч. по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Ако Главчев беше сигурен, че парламентът може да изкара пълен мандат, нямаше изобщо да прави подобни предсказания.
53
2
 
6
 
! Отговори
До M-r STAR BUCKS! преди 6 години
Абе,може и да си стар бук,но се чудя от старост ли си оглупял или си такъв по рождение.
52
1
 
7
 
! Отговори
876 преди 6 години
Те излъгаха и миньорите от Марица Изток. От там какво ги чака.Зимата без ток и проблеми с хората.
51
7
 
4
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
Може и да излезе прав.Путин вече нема пари да плаща за размирици и самозапалвания.Пък и такива идьоти като Пламен Горанов малко останаха.
50
1
 
8
 
! Отговори
133 преди 6 години
Къде беше отговорноста на дУпедатите през 2013 г., когато стояха в кулоарите на парламента, или тя важи само когато герб са на власт.
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ХОРА С ФАМИЛИЯ ГЛАВЧЕВ СА НАЗНАЧЕНИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ М МИНИСТЕРСТВА И ПОСОЛСТВА?
48
1
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Електоратът не иска общи приказки ,а финикииски подаръци.Така ,че дърпайте поредния заем ,както сте свикнали , в тази страна пари не се създават ,а само се харчат
47
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Този парламент и това правителство се компрометираха само за три месеца. За това ни трябват не избори, а социална революция. Евентуално гражданска война. Само така ще се оправим.
46
18
 
6
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Пълен мандат на Борисов -3 ,с опция за още четири години.
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешки! Все по-трудно става за ни убедят, че всичко е цветя и рози. А и минаха години и оправданията за Станишев и Орешарски не вървят. Цецо вчера пак се упражняваше с тях, но върхът беше, че подари лилавия електорат на БСП. Има си статистика - Ваши са, Цецо, ваши са!
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявай се ! Преядохте мнооого ! Ще се пръснете,докато народа гладува вие разтягате локуми ,крадете и се правите че не вждате обруленият и гладен народец ! Дано се пръснете от лакомията си ! Надяваме се на господ ...той си знае работата...удря там където най боли !
43
2
 
20
 
! Отговори
БОСТАНджиев банкянск преди 6 години
Какъв пълен мандат бълнуваш бе, Кратунчев, пардон - Главчев? Не виждаш ли колко много ви мразят хората бе, мерзавецо корумпиран и долен, полуграмотен ***! та вие и до октомври няма да се задържите бе, ГЕРБаджийска мутро! Защото ще ви изметем още щом се върнете от "ваканцуването"
42
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само пълен мандат за този парламент, а поне още три пълни мандата пажелаваме на Генерал Борисов и неговото смело правителство.Успех!
41
3
 
24
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Абе КРАТУНО ГЕРБЕРСКА ти в България ли живееш? Вйпрос на месец и народа ще ви разчекне - почваме от ТИКВАТА, ТИ ще бъдеш ВТОРИЯ .... Що за НАГЛЕЦИ !? Срамувам се да се нарека българин....
40
3
 
19
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ- помияр преди 6 години
Да не дава Господ!!! Амин...
39
3
 
19
 
! Отговори
Спартак преди 6 години
Тоя селлтак притежава интелектуална и одухотворена физиономия като Газдов или Гогов - убийците от Белене и Скравена. И е председател на НС. Сметай какви хора са вечно абонирани за властта в България.
38
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво, като лапате повечко суджуци и грабите хората може и 2 мандата! Напред другари гербери
37
2
 
16
 
! Отговори
Суджук преди 6 години
Ако не обичате да четете или нямате време гледайте филмите "Живoтинcкa Ферма" и "1981" по Оруел. В животинска ферма всички живoтни са равни но прасетата са по равни. Главното прасе яде и пие и експлоатира останалите.
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите ги управляват Тикви и Главанаци (оппс, Главчевци).Жалка картинка.Срамота е да си българин.
35
1
 
17
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Може и да може, ама вероятно няма да може.