Председателят на НС: Парламентът може да изкара пълен мандат!

Интервю с Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR
29 юли 2017 10:12,
62

Няма забавяне в дейността на 44-то НС, твърди Димитър Главчев. Първите два месеца винаги са за организация на комисиите.

"Всяка една политическа сила отива с нагласата за цял мандат. Всеки се учи от грешките си. И двата пъти оставката беше подавана абсолютно навреме. Вторият път имаше много спекулации, че не е трябвало да се подава оставка, но с оглед на всичко, което се случи и в съседни страни - даже така беше най-добре. Когато политическото доверие е разклатено много по-добре да се отиде на избори", коментира още председателят на 44-то народно събрание Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR пред водещата Клара Маринова.

Отговорност на всеки един депутат е да допринася с доброто си поведение за авторитета на парламента, добави Главчев и определи работата на председателстващия заседанията като деликатна.

Той хем трябва да се старае да не ограничава народните представители в изказванията им, дори когато дебата излиза от добрия тон, хем трябва и да контролира процеса така, че да не се стига до груби изкази и обиди, споделя още председателят на парламента.

"Угодия няма и в двата случая, затова всеки един народен представител си носи отговорността", уточнява Главчев.

Цялото интервю на Клара Маринова с председателя на парламента може да гледате в предаването Q&A в събота – 29 юли, от 16:30ч. по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
20
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
В кодекса на труда пише, че платена отпуска се полага след 9 месеца стаж. Как тъпотатите натрупаха стаж за отпуска. И от къде е фонда по който ще им се заплати ваканционното време. Надявам се, че са в не платен отпуск, ама дали? Що не го питахте Глупчев този въпрос управноугодни ***.
33
2
 
23
 
! Отговори
още колко дни остана преди 6 години
Не бройте колко суджука е изял пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!
32
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страната е в небивал възход и икономически подем благодарение на ГЕРБ! България е втора по икономически растеж в Европа след Германия! Страната е стабилна, народа е щастлив.
31
2
 
17
 
! Отговори
Ален мак преди 6 години
126: 10! Много имате да чакате, герберасти!
30
9
 
2
 
! Отговори
ПОДКРЕПЕТЕ преди 6 години
Детето Тома Томов не е Виновен за убийството .Той е от ГЕРБ и има Бизнес за много хора .Това че е карал нова кола и е срещнал пияници и ги е убил не го прави Престъпник .
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що да съм причината? Просто съм жертва на демокрацията! Отивам, гласувам съвестно за някоя нормална политика, но герберастите накупят колкото им трябват гласове и с 30% се дуят като пуяци, че пак победили и командват на 200%, лапат суджуци, опраскват и всичко, което се полага на Победителя. А ония нещастници гледам по К 3 пеят ,,Ода на радостта'' и мислят, че някой им вярва. По добре да си пуснат ,,Бела чао'' в изпълняние на Ману Чао и ,,Три краниста''!
28
4
 
4
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
Най малката вина има от всички партийни фракции е Герб.Така че не влизайте във филми за интереса на други политически интереси защото тяхната болка е друга,,личния интерес,,и да се докопат до държавната баница...
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите така и не разбраха че ТЕ самите са причината да има такива като Тиквата.Да го кажа по-просто щото сте ПРОСТИ:Докато има балъци ще има и ТАРИКАТИ.
26
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Бузладжа се веселят с ромски оркестър и суджук по герберски!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвроатлантикТи си доволен от ГЕРБ(ГРЪБ) лежиш по гръб и дебелеешслочаенс?не мислА
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, ама не.
23
1
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Може. Може и да може, ама надали;)))
22
1
 
14
 
! Отговори
Евроскептик преди 6 години
Ако си подлизурко и си на топло държавно местенце,що да не си доволен.Всички рабфакаджии се уредихте.
21
25
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ, добре си живея при ГЕРБ. Аз съм за Европейско Развитие на България. Само ГЕРБ!
20
1
 
8
 
! Отговори
Фенчо преди 6 години
Може ама защо?
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
надай се ... на пиянии жени
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато у нас има хора които мислят, ако не им е платено, че Тиквара е роден победител, ще затъваме. Кой не знае, как пазаруват изборите, колко милиона откраднати от нас пари се плащат за да "побеждава родения победител"? Факта известен след бунтовете в Асеновград е, че махалата е гласувала за ГЕРБ.Да не ни *** да са им чели програмата и са останали възхитени? Смях в залата!Толкова *** и крадливи досега не са ни управлявали. Вижте я Караянчева. Що съдби разби в Кърджали.Нема такова го??ведо
17
1
 
21
 
! Отговори
Ал Тиквоне преди 6 години
Верно е - ше изкарат мандата, после 4-ти 5-ти и т.н ше изкарат, ама в пандиза...затова строят нов затвор.в Кремиковци
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата плати по 20 лева на маалите да го изберат макар и сам да знае че е некадърник но само и само да го дават по телевизора!Всъщност мафията зад него плати и го "избра" де!
15
1
 
19
 
! Отговори
ЖГ преди 6 години
Ама разбира се - след като и останалите тук българи емигрират , с любимите ви плъхове от маалите можете да карате колкото искате мандати ...