Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?

Бузлуджа е светиня за стотици хиляди, обясни соцлидерката
1 авг 2017 16:37,
204
Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?
Снимка: архив Булфото

Лидерите на ГЕРБ и на БСП, премиерът Борисов и Корнелия Нинова, влязоха в серия от задочни реплики.

След тв интервю на соцводачката и отговор на него от страна на министър-председателя, Нинова отново репликира, този път от профила си във Facebook.

На упрека на Борисов, че БСП се е скрила зад чужд кандидат, соцлидерката припомни, че е била готова да се кандидатира, ако се изправи срещу лидера на ГЕРБ.

Още по темата

"Дадох Ви 24 часа да се кандидатирате и веднага се изправям срещу Вас. Да, ама не. Страх лозе пази", написа Нинова.

Тя отвърна и на обвинението на Борисов, че е подскачала на Бузлуджа, говорейки лъжа след лъжа.

"Бузлуджа е светиня за стотици хиляди българи. Знам кредото Ви - разделяй народа си и го владей. Моето е - обединявай и развивай", настоя лидерката на БСП.

Нинова коментира и упреците на Борисов към социалистите за фалита на КТБ.

"Слуховете говорят различни неща за фалита на КТБ. Единственото официално, институционализирано решение е докладът на Специализираната прокуратура. Там се казва, че има облагодетелствани политици. От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре?", написа тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Трети Македонски ще се кандидатира за фараон на Обединените Бостански Щати.
88
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грберунгели, само, като се появи Нинова и гърчове получавате! Ще ви разкаже играта! За разлика от Биби тя не е била член на БКП, за разлика от него е прочела много книги, за разлика от него е умна.
87
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леле тая как прилича на учителката ми от първи клас г-жа Манолова :)
86
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Нинова пак се развихри! Явно не си е пила хапчетата!
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АКАДЕМИЯ ЛИ?Шматко, туристически английски дрънка почти всеки. Отговорен държавник няма право да говори чужд език, различно от перфектно! Колко държавници на официални срещи ходят без преводач ?! Дори Путин /който знаем, че е бил агент на КГБ в Германия/, ползва преводач при срещи с Меркел.
84
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
До А АКАДЕМИК КОГА?темата е ,как се развива пожарникарски ***,в гориста местност.
83
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-95,защото дъщерята на тиквата,се разви в САЩ.
82
1
 
3
 
! Отговори
Сейр! преди 6 години
П.ПА основните теми като КТБ, грабежите, действията и бездействията, който засягат пряко хората от страна на политиците така ги замазвате и скривате.
81
7
 
2
 
! Отговори
Тончев преди 6 години
Ноновааа,и за президент да се беше кандидатирал Бойко,пак щеше да спечели,а твоя милост и приятелчетата ти винаги ще гледате как е... подстриган Борисов :))) Вие знае те само да плюете и храчите,да се заяждате и фабрикувате компромати,а не да сътво рите нещо за ползу роду! Повдига ни се от вас-хайде,измитайте се от политическата сцена -най малкото пък ти,която смени боите от цветовете на дъгата,имаш право на това! Но,т кива като теб срама нямат и само лаят,лаят,лаят...Но,керванът си върви!
80
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая жена не разбира ли че с постоянното си арогантното крещене става все повече и повече за смях
79
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо синът й не се развива в Москва?
78
10
 
3
 
! Отговори
saki преди 6 години
Тая лелка вече не е добре с нервите. Винаги е превъзбудена и се тресе, има и постоянни тикове. Според мен тази жена , трябва да се успокои и да се отдръпне от политиката.
77
3
 
12
 
! Отговори
док преди 6 години
Мачкай Нинова. Нека всички знаят какво представлява тиквения суджук.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бибитко е още член на БКП.
75
5
 
3
 
! Отговори
лингвист преди 6 години
Борисов е д.н. от АМВР. Който е учил, знае, че докторска степен от Академия се придобива несравнимо по-трудно от университет. Да, не е лингвист и е достатъчно разумен при международни контакти да ползва професионални преводачи.Не като Бареков или други подобни да се излага със скопен английси с акцент.Все пак е премиер.Малцина държавни мъже по света си позволяват да говорят език различен от родния им.
74
6
 
6
 
! Отговори
bg преди 6 години
Лелката иска внимание - как така днес най-важната тема е че Бойко и екип подписаха историческия договор с Македония - а БеСиПето няма топ статия с която да се пъчи.Айде да лаеме набързо по опорните точки...А керванът си върви...
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жалки *** на гробарите тук. Защо синът и учил в САЩ? Там учат тези които могат и се развиват. Фандък никой не получава, дори и пари да има. Ако можеш и знаеш, дава ти се шанс. Американците отдавна са разбрали, не им трябват прости но верни, на каквото и да е. Момчето е било добър математик. Защо на Боце щерката не учи в САЩ? Защото няма пипе в кухавелницата. Нали там е живяла? Америка върви напред защото дава шанс на умните, а не на верните.
72
4
 
8
 
! Отговори
MERY преди 6 години
А че то ако беше посмял бай СУДЖУК да се кандидатира резила му щеше да е космически, ама не смея.... ШУБЕЛИЯ е????!!!!!
71
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затвори я тази дисага служеща ти за уста поне днес. Подписа се договор с българите в Македония, т.е. оправят се поразите на първите въртоглави комунисти, вместо да си там и да им се извиниш за предателството на партията, че са ги карали да се пишат македонци. Кажи нещо по-умно от мълчанието, то поне ти отива.
70
7
 
13
 
! Отговори
Тиквени тъпаци преди 6 години
Каква т ъ п о т и я само лъха от троловете на Тиквата!Жалки и безпомощни същества, представям си как им подскачат дебелите кореми докато печатат на компютъра.Жалки създания, грешки на природата.