Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?

Бузлуджа е светиня за стотици хиляди, обясни соцлидерката
1 авг 2017 16:37,
204
Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?
Снимка: архив Булфото

Лидерите на ГЕРБ и на БСП, премиерът Борисов и Корнелия Нинова, влязоха в серия от задочни реплики.

След тв интервю на соцводачката и отговор на него от страна на министър-председателя, Нинова отново репликира, този път от профила си във Facebook.

На упрека на Борисов, че БСП се е скрила зад чужд кандидат, соцлидерката припомни, че е била готова да се кандидатира, ако се изправи срещу лидера на ГЕРБ.

Още по темата

"Дадох Ви 24 часа да се кандидатирате и веднага се изправям срещу Вас. Да, ама не. Страх лозе пази", написа Нинова.

Тя отвърна и на обвинението на Борисов, че е подскачала на Бузлуджа, говорейки лъжа след лъжа.

"Бузлуджа е светиня за стотици хиляди българи. Знам кредото Ви - разделяй народа си и го владей. Моето е - обединявай и развивай", настоя лидерката на БСП.

Нинова коментира и упреците на Борисов към социалистите за фалита на КТБ.

"Слуховете говорят различни неща за фалита на КТБ. Единственото официално, институционализирано решение е докладът на Специализираната прокуратура. Там се казва, че има облагодетелствани политици. От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре?", написа тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
1
 
! Отговори
Мартин Иванов преди 6 години
Нинова трябваше да пита Борисов защо доказан престъпник и изпечен измамник като Цветан Василев все още не е в затвора, а се разхожда на свобода в Белград и живее луксозно!
148
0
 
0
 
! Отговори
Свилен преди 6 години
Нинова вместо да се заяжда с Борисов на тема КТБ да вземе да лобира пред сръбските власти да ектрадират Василев. Крайно време е да иде на съд за престъпленията си.
147
0
 
0
 
! Отговори
Todor R преди 6 години
Разбира се, става дума и за фалита на КТБ, което ме подсеща кога ще се задействат тези политици да върнат Василев у нас да отговоря за делата си.
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен11 преди 6 години
До Васил,не само по света,а и околните села.
145
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Forbs: Бойко Борисов е името на този премиер - дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър, съвсем в политическите традиции на региона.
144
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Всички подобни изказвания са само отклоняване от главната тема за КТБ.
143
3
 
4
 
! Отговори
До Васил преди 6 години
"...Б.Борисов наричан често "тиквата" стана световно известен политик.А ти *** си и ще си останеш посредствена лъжкиня и интригантка."Световна известност печелят всякакви-престъпници,***,прос-таци,смешници.Не е нужно да си нормален и свестен гражданин,за да станеш известен.Дори най-често известните са палячовци или престъпници от световна величина. Това,че някой е станал известен, не е атестат за качество.Въобще. Пробвай с друго.И пиши грамотно,че излагаш позицията на шефа си.
142
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нинова към Борисов пак: А вие защо не играхте за президент?"И на децата е ясно защо - щеше да се изложи яко, дишащ праха на радев, понеже персонално Борисов никой не би го избрал на мажоритарни избори за нищо.Та предпочете да участва, като заложи на кандидатурата на един пореден бушон.
141
7
 
8
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
КУРнелийо, а ти кога ще кажеш истината как открадна Техноимпекс, м? Откъде намери милиони да го купиш с две години стаж ? Колко открадна като зам. министър по времето на приватизацията на Костов? Как така от СДсарка стана най-върлата комунистка? С какви пари синчето ти учи във вражеския САЩ? Имаш да отговаряш на много въпроси, а крякаш за отбиване на общественото внимание.
140
9
 
9
 
! Отговори
НЕ ГО ЖАЛИ, НИНОВА преди 6 години
ВАСИЛЧО, ЩО НЕ СИ ПИЕШ ПИТИЕТО, ПЛЮСКАШ ФИЛИЯТА С МАС , РИТАШ МАЧЛЕТА С ТИКВОПОДОБНИЯ И ХИЧ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩА, КОИТО НИТО РАЗБИРАШ, НИТО НЯКОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ С ТЪПИЯ СИ ГЕРБЕРСКИ МОЗЪК.КОЛКОТО ДО СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ ПОЛИТИК,ОСВЕН СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН БАНДИТ, ДРУГО НЕ Е. "БОЙКО Е *** СИН, НО НАШ *** СИН" КАЗА САЩ ПОСЛАНИКА БАЙЪРЛИ.ТОЧКА ПО ВЪПРОСА СЪС СВЕОТВНО ИЗВЕСТНИЯ ПОЛИТИК.КОГА НИНОВА ОБАЧЕ ЩЕ КАЖЕ ПОЗОРНАТА ИСТИНА ЗА МУТРАТА ПРЕМИЕР???
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престани с твоите игрички, когато, народа гладува!!!
138
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** : Моето е - обединявай и развивай" ??? Да бе да ! Още когато можеше да обедините държавата вие се отказахте, гербавите ви подадоха ръка за коалиция, но вие *** обединителката "ни обединихте". И до сега друго освен пропаганда и лъжи не сме видели от вашата партия, нищо по-различно от времената на комунизма!
137
11
 
14
 
! Отговори
Васил преди 6 години
Бавно и методично Б.Борисов наричан често "тиквата" стана световно известен политик.А ти *** си и ще си останеш посредствена лъжкиня и интригантка.
136
8
 
16
 
! Отговори
Виждащ преди 6 години
Нинова изважда кирливите ризи на Борисов, гербаджиите скачат като ощипани, народа все повече обеднява, гледа и си прави изводи за следващите избори.
135
18
 
12
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Аз даже не харесвам ББ. Ама като помисля какви са алтернативите и ставам поддръжник на Бойко. Просто той е по-малкото зло.
134
12
 
17
 
! Отговори
гнус преди 6 години
Тази срамна жена пак се изцепи.
133
10
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Другарко Нинова,стига апахте другаря Борисов.Сменете плочата,изтърка се .
132
5
 
5
 
! Отговори
Умна преди 6 години
не-Селска ( Градска) Поръчка
131
5
 
9
 
! Отговори
Проста преди 6 години
*** - псп - пардон - бсп.
130
18
 
19
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Умна и красива-това е Корнелия.Баце не може да и стъпи на малкия пръст,затова така яростно я напада.Колкото повече БСП увеличава подкрепата си,толкова ББ става по-зъл и нападателен.Страх,страх,страх,ГОЛЯМ СТРАХ!