Лукарски за дясна коалиция: Не лепим части от пъзел!

На бившия министър не му миришело на предсрочни избори
2 авг 2017 09:45, Екип на Bulgaria On Air
10

Председателят на СДС Божидар Лукарски заяви, че за коалиция в дясно може да се говори, когато има предизборна ситуация.

"Сега определено не мирише на избори", констатира той в "България сутрин" по Bulgaria On Air.

Още по темата
Бившият министър на икономиката отбеляза обаче, че политическите процеси в момента не са толкова ясно изразени и не трябва да се избързва с говоренето за обединение.

"Политическата формация на Христо Иванов "Да, България" продължава да прокарва една линия, която не бих искал да определям като разделителна, но тя се състои от едни против, други срещу, и която твърди, че няма ляво и дясно", посочи политикът и бе категоричен, че СДС не е съгласна с последното твърдение.

Дясната партия смята, че българският избирател все още се отъждествява като ляв, десен или центрист. Председателят на СДС подчерта, че формацията не чертае разделителни прегради и е отворена към всички.

"Дясното обединение не е парче, ние не лепим части от пъзел", обясни думите си той.

Божидар Лукарски коментира и Договора за добросъседство между България и Македония, като отбеляза, че той стои за пример и е завършек на многогодишен процес, който не е преминал лесно.

"Действията на Филип Димитров и Желю Желев са пример как могат да се случват нещата в световната политика", заяви Лукарски.

Още новини четете на Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Жена му на този е има няма 90/100 кила и трябва да я храни.А и тя е с амбиции за Оскар /ако питаш мен за Златна малинка/ и трябва да и плаща курсовете отвъд океана.
8
0
 
34
 
! Отговори
River why преди 6 години
Някой би ли могъл да ми каже какво работят тези?!Туко виж се оказало,че обикалянето на телевизионните студия като цветарки,вече е станало професия.Ако е така на този в CV-то му сигурно пише :"Професия:Чешач на език".
7
0
 
35
 
! Отговори
Гатер преди 6 години
"Синя идея"? А куршyм със зелен връх? А?
6
0
 
32
 
! Отговори
Гатер преди 6 години
HAKPAHA!!!
5
0
 
49
 
! Отговори
Тоя е нищожество преди 6 години
Много е противен и нагъл този делянпеевски лакей, дето му викат Лукарски, но е по-известен като Божо Трика и Лукавския, защото сам си призна, че е коварен лъжец и измамник! натискаше си кирливия *** на министерския стол, дори и след като престъпната, просташка и корумпирана ГЕРБаджийска пасмина на банкянската мутра и Цецо Цъпвула, заби ръждясалия си нож в гърба на РБ! Достойните напуснаха, нищожествата като Божо Трика и кобургската слугиня Пръмова, останаха. Сещате ли се защо?
4
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя довърши СДС !! Противен п-л-ъх.! По - скапан и от комунистите !
3
0
 
49
 
! Отговори
! преди 6 години
"Парашутистът" Лукарски в Пловдив-област събра 150 преференции, че е направо нелигитимен. Дори и като бетониран водач на листата, се оказа че една жена от БЗНС щеше да го измести. Тя събра 2000 преференции.
2
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато се правите на важни то вече за СДС, ДСБ и всичките др. производни никой не се сеща. Точно хора като вас Г-н Лукарски предадоха тази синя идея. И Вие лично, само и само да сте на власт станахте Министър в кабинета Б2, бяхте много слаб министър, но може би за вашият личен интерес сте си свършили добре работата.
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как ще лепите части от пъзел,като пъзела ви се разпиля като ланския сняг,направо се разтопи.