Евтино септемврийско море в чаршафите на властта

Резиденция "Евксиноград" препълнена от елита до 1 септември
7 авг 2017 07:37,
5
Евтино септемврийско море в чаршафите на властта
Слънчевото бунгало. Снимка: "Монитор"

С около 20% по-евтина ще излезе почивката на морето на министрите и висшите чиновници, които са решили да разтоварят стреса не в активния летен сезон, а през септември,.

От промоционалните цени очевидно са решили да се възползват мнозина. В най-предпочитаната за отдих от властта резиденция "Евксиноград" край Варна, където обикновено отмарят премиерът и президентът няма свободни места чак до 10 септември. Същото е положението и в почивната база на МС в "Шабла".

Още по темата

От бонуса няма да могат да намажат депутатите. Тяхната лятна ваканция ще продължи до 1 септември, за когато е насрочено първото им заседание след лятната ваканция.

За останалите обаче апартамент в хотел "Тунела" в "Евксиноград", където навремето е отсядал и соцлидера Тодор Живков, ще излезе 210 лв., като офертата за октомври пада дори до 180 лв. През активният сезон нощувка в апартамент там излиза 260 лв. За по-малък апартамент пък сумата е 120 лв., вместо 150 лв. Почти толкова струва и бунгало до брега на морето. Ако в него обаче има сауна, цената скача двойно.

Най-евтино обаче е в хотел "Манастира", където за септември една стая лукс излиза 100 лв. За "Слънчевото бунгало", което се намира на самия плаж и където обикновено отсядат премиерът и президентът, цената е със 100 лв. по-ниска. Така ако желае и бунгалото е свободно, всеки може да спи в леглото на първите в държавата тяхната вила за отдих на морския бряг срещу 600 лв. на нощ. Къщата е със собствен басейн, барбекю и дори асансьор. Това всъщност е възможно само през май, юни и след 1 септември, когато ВИП базите са достъпни за обикновени туристи, пише "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 6 години
Нема лошо,само чаршафите да не са напикани.
4
0
 
3
 
! Отговори
на дядо ви бастуна преди 6 години
ваканцувайте ,ваканцувайте, дядо ще бъхти и лятото да има за патрона и за вас да има гювеч.пък дядо ще ваканцува ,ама друг път ,щото чичко патрон не го пуска.защото няма да може да го цеди и му излиза скъпо.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами спечелете и вие избори за да почивате там,да командвате,крадете и ядете суджуци!Ама не можете,сиромахомили мили!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕТО ТУК КЪРШИ МОРНАТА СИ СТРОЙНА СНАГА Г-Н БОРИСОВ
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтиното да но им излезе през носа.