Борисов: След 3000 г. ще се върне инвестицията за "Цанков камък"

Премиерът увери, че България е готова за председателството на ЕС
12 авг 2017 13:56, Елка Василева
145
Борисов: След 3000 г. ще се върне инвестицията за "Цанков камък"
Снимка: БТА

Проектът „Цанков камък” е направен, така че инвестицията да се върне след около 1500 – 2000 години и то, ако обектът работи. Но тъй като язовирът не функционира, ще са нужни към 3000 години. Това каза във Варна премиерът Бойко Борисов по казуса „Цанков камък” и информацията, че съоръжението се нуждае от ремонт, след като беше изградено по времето на Тройната коалиция.

Борисов, цитиран от Дарик, припомни, че 120 милиона евро струва само пътят, а изграждането на водния басейн - още милиард.

Още по темата

„Много по-модерно е да говориш за НДК, където още не е направено нищо, защото строят. НДК, откакто е направено, не беше пипано, продаваха гащи и сутиени. Ако има виновен, ще си понесе наказанията. Но всъщност и НДК, и паркът бяха в отвратително състояние. Питам, 30 години преди това защо нищо не е направено? Защото ние щяхме само да си наемем НДК и да си проведем председателството, да си пратим наем. Защо трябва да го ремонтираме? Но 20 дена само това се говори. А за „Цанков камък“, където са го изпразнили  и рибата е измряла, спукал се е плувният басейн, милиарди загуби, казват, че било равно на „Суджукгейт“. Но виновникът за „Суджукгейт” има шест обвинения и през септември или октомври влиза в съда”, коментира Борисов.

Добрият резултат на БСП на изборите е дошъл от купуване на гласове, твърди премиерът, по чиито думите това е доказано.

„Има депутат, който е в дело сега, доказано. Повдигнато е обвинение за най-чудовищното престъпление в демокрацията - купуване на гласове”, добави той.

България е готова за председателството на Съвета на ЕС и всичко върви по план, увери Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 3 мандата на Борисов,ще ни трябват поне 30 години ,за да влезем държавата в релси.
80
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутро долна такъв тип говорене го слушам от 90-та насам и аз мога така да приказваме ооооо цар съм и теб ще коландрисам ама какво от това ?
79
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите строят като едно време - всичко е леш.ПП. Соцзаводите, за които ни надуват главите, са на загуба още на чертожната дъска.
78
14
 
6
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
77
4
 
17
 
! Отговори
Smurf преди 6 години
Боце винаги е имал проблем с цифрите. За него това 100 2000 20000 200000000 няма голяма разлика
76
1
 
5
 
! Отговори
цанков камък преди 6 години
по добре е махни г-н б.б и на нас ни пречи на селото.
75
12
 
17
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
74
3
 
21
 
! Отговори
още колко дни остава преди 6 години
Не бройте колко време остава до 3000-та година! Бройте колко дни остават на режима на пожарникаря!
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е прекрасна. Пълна е с хубави места. Две от любимите ми бяха: Долината на горна Въча и долината на Арда. Първата вече я няма. Между другото, има планове за унищожение и на другата: Каскадата "Горна Арда" ще затрие долина, каквато няма на света. Българи, не давайте да унищожават страната ни.
72
1
 
32
 
! Отговори
1 преди 6 години
га откриваше Цанков камък суджуков не спомена за срока а прибра лентичката в джоба си
71
0
 
19
 
! Отговори
гошо печения преди 6 години
А КТБ кога? 9999год.
70
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало едно време една прекрасна река. Тя се казвала Въча. Горното и течение минавало през уникална долина, пълна с полянки, малки каменни къщи с овощни градини, стари дървени мостчета... и една много, много стара, отдавна неработеща воденица. Хората се разхождали по полянките, копаели в градинките и ловели риба в реката. Но тогава се появил хм... прогресът и цялата тази долина се озовала на дъното на един язовир. Край.
69
9
 
14
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
68
0
 
9
 
! Отговори
Глей го само, преди 6 години
къв поглед вади, като от филма от миналата седмица ,,Войната за огъня,, ))
67
3
 
23
 
! Отговори
ИНСТАЛИРАНА МУТРА преди 6 години
А КОГАТО Е ПОЧНАЛ СТРОЕЖА ТОЗИ АВСТРОЛОПИТЕК Е БИЛ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, ЩО НЕ СЕ Е САМОСЕЗИРАЛ ААААААА...
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ СИГУРНО Е СЛЪНЧАСАЛ, ДОКАТО Е ЛОВИЛ САФРИД.ЗАТОВА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. СТАНА МУ НАВИК.
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 3000 години няма да ги има нито Боколина нито племето и. Няма да има и суджук кой да плюска. А сред руините на бившата държава, посред гъста джунгла, на мястото на бившия булевард Дондуков ще расте една самотна червена тиква, спомен за едно отдавна отминало време и за едно уникално национално предателство от което тръгнало началото на края.
64
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До inatutКакъв червен комунист, бе.То има ли по-проклет комунист от вожда ви. Да не говорим, че всинца сте такива - пазите книжките от БКП , то и структурата ви на ГЕРБ е като на БКП, само дето шесто управление не сте направили да затваряте политическите си опоненти.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейсСтранно че тези двама души имат огромен успех с други бивши комунистически страни и там живеят почти с европейски заплати! Бедни сте защото сте т.ъ.п.а.н.а.р.и!!!
62
8
 
21
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
До Българинане е баш такакогато евреите от бандата на Соломон Паси продадоха България, САЩ направиха план за унищожаването на България - наричаше се план Ран-Ът - по името на 2-мата му авториТози план предвиждаше България да се редуцира до 5 милионаТози план беше приет от предателите от Народното Събрание 1991 година