Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?

Червената лидерка настоява премиерът да даде сигнал и за самия себе си
12 авг 2017 17:34,
175
Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
викентий преди 6 години
право се учи в софийски университет, а другите факултети са т.н. пуцове по право, скупени дипломи, фалшиви юридически факултети, но в съдебната и прокурорска система поне 80 % са от т.н. пуцове по право, един млад съдия взема три месечни заплати на млад учител, държава на ненормалното, държава ***.Така че Дора Янкова явно е завършила т.н. пуц по право, но от комунист правда не търси, а кражби и далавери и лъжи.
135
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Мечти а любимата ти тиква много суджук трябва да изяде за да стигне интелекта на Корнелия
134
10
 
3
 
! Отговори
Мечти преди 6 години
Има доста хляб да изяде Курнелчето,докато се изравни с милиардера Боко.
133
10
 
9
 
! Отговори
teo преди 6 години
Наглата *** Нинова иска да се освободи от предишните си комунистически престъпления в Булгартабак, и още многото пладнешки грабежи, както и други те КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТА, КОИТО СЕГА НАГЛО КУПУВАТ РОМСКИ ГЛАСОВЕ И ТЪРСЯТ ДА ЗАМАЖАТ СВОИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ТЪРСЕНЕ НА КУСУРИ В УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЪЗДАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ!!! НОО КОМУНИЗМА СИ ОТИВА И СЕГА СЕ МЪЧИ ДА ХАПЕ, НОООО , КАТО ЮСЕИН БОЛТ ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСАТ НА ФИНАЛА!!!
132
3
 
9
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
131
3
 
7
 
! Отговори
12 преди 6 години
Защото е така. Почти всички злини за тази държава през последните 80 години произтичат от БКП и техните отрочета и нароили се дъщерни партии.
130
1
 
5
 
! Отговори
кариерист преди 6 години
Младият гербаджия Ал.Ненков е син на бившия партиен секратар на СРС Р.Ненков.Винаги верни на всяка партия,стига да е на власт.А на вас-прас!
129
2
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 6 години
Как топло вчера посрищнаха коалиционния партньор на боко Варелий на Слънчев бряг.....Видеото е красноречиво за народната любоф.
128
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото всички сте виновни за разграбването на държавата, всички упрвалявали и управляващи, некадърни и крадливи сте, за това народа е беден, няма инвестиции, които да разкриват нови работни места, няма съд, *** законодателни промени с цел да ожете да си крадете и безчинствате!
127
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Дора Янкова с купените дипломи, колко пари открадна, няма ли кой да я разследва?Право в ТУ-Варна.Правото е нелегитимно в технически университет.Една бивша смолянска кметица, сега депутат от БСП-милионерка и крадла.От хора като нея трябва да се изчисти БСП за да има бъдеща тая партия.
126
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Корнелия Нонова да провери парите и имотите на една смолянска бивша кметица, крадла и мафиотка Дора Янкова.Има един паметник на Дора Янкова до болницата в Смолян-огромна сграда, само скеле,Янкова да каже как стана така.
125
0
 
9
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Корнелия Нинова добре започна да изчиства БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов(свинаря, който купи панаира в Пловдив), но има много още работа.
124
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов завършил и открил Цанков камък, а сега риве. Щото осем години никой не е поддържал построеното. Каквито му магистралите, такова му и санирането и всичката работа.Виж, като стане дума за крадене там е първи. Няма втори като него и първенството му е сигурно. Ненаяде се. Пълненя тиква със суджук.
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в мощните икономически държави има разногласия в политиката.Но те са в рамките на " кое е по-доброто за държавата и гражданите ".Тея най-нагло се дъвчат кой колко ще открадне и налапа.Нагла работа.....,ще ликвидират България.Не останаха млади хора...Бог да ни пази
122
5
 
11
 
! Отговори
Загубата е победа преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
121
6
 
11
 
! Отговори
горянин преди 6 години
До кръстницата дуловскаЧервена комунистическа ИЗДЪНКА.. дърво без корени!
120
9
 
13
 
! Отговори
Сс преди 6 години
Госпожа лъжа пак лъже
119
11
 
12
 
! Отговори
хамелеон преди 6 години
До Стената се е напукалТипична НАГАЖДАЧКА ! СДС-БКП-СДС.....!
118
2
 
6
 
! Отговори
ff2 преди 6 години
До Анонимен 108е да, требва да е с управляващите и да не е подложен на рекет, като пострадалия от Живко суджука
117
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До азсвного си *** щом и ти питаш защо ЗАЩОТО ИМА ЕДНИ МИЛЯРДИ ОТКРАДНАТИ ОТ ПАРТИЯТА НА КУРВАНЕЛИ/БЕЛЕНЕ .ПЕНСИОНИ ФОНДОВЕ,ПРИВАТИЗАЦИИ И.И.ИИИИИИИИИ ОЩЕ МНОГО БАНКИ И КУПОНИ СИСТЕМИ...