Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?

Червената лидерка настоява премиерът да даде сигнал и за самия себе си
12 авг 2017 17:34, Боряна Павлова
175
Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.


175
Още от
Напиши коментар Коментари
100
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега е много по хубаво от преди комунистическия концлагер! Всеки ,който не го мързи и не е с чугунена комунистическа глава е успял!
99
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кака Кури да не се напъва много, защото и тя е до шията в л.....та! Справка Техноимпекс Булгартабак и СДС!
98
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СОЦА СИ БЕШЕ МИЗЕРИЯ .....АМА "всеНАРОДАНА"....за да могат другарите овчари на Тато да напълнят гушите с имоти , пари и власт!

НАПЪЛНИХА СИ ГУШИТЕ ---И "КОМУНИЗЪМА" ...ПАДНА...ХА,ХА,ХААААААААААААААААА....
СЕГА -------ВСИЧКИ КОМУНИСТИ , СА "КАПИТАЛИСТИ".....като КОРНЕЛЧЕТО СЪС НАД 55% акции ОТ ТЕХНОИМПЕКС И БУЛГАРТАБАК!
ЗАТОВА И СИНЧЕТО Й --УЧИ У АМЕРИКА ...А , НЕ У РУСИЯ /по бедност/!!!
97
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както винаги е права.
96
9
 
24
 
! Отговори
Случаен преди 4 месеца
Кучето си лае, керванът си върви! Нинова е бясна, защото , колкото и да си лае, никой от управляващите не й обръща внимание.
95
10
 
14
 
! Отговори
До 88 преди 4 месеца
Пропуснал си нещо.
Случвало се е, когато отиде на бригада, някой студент да бере ябълки от текезесарския блок, в който са включени някогашните овощни градини на дядо му.
Та, казано с други думи, отнемат му два месеца годишно (лятна и есенна бригада),
ЗА ДА РАБОТИ БЕЗ ЗАПЛАТА, ДОКАТО БЕРЕ ЯБЪЛКИТЕ, НА КОИТО ТОЙ САМИЯТ Е НАСЛЕДНИК, Т.Е. СОБСТВЕНИК. Но НЯМА ПРАВО ДА СИ НАБЕРЕ И ЕДНА КОШНИЦА, ЗА ДА Я ЗАНЕСЕ У ДОМА.
После в София, ТРЯБВА ДА ИДЕ В МАГАЗИНА И ДА СИ КУПИ ОТ ТЕЗИ ЯБЪЛКИ, АКО ИСКА ДА ЯДЕ.
94
20
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Корнелия Нинова е права за много неща който казва тя е човек който казва истената за управлението на Герб. По крадливо управление на герб няма Аз лично гласувах за нея и за неината парния защотото точно тази партия е градила държава не е рушила като управлението на герб.
93
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ВСЕКИ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ/"СОЦА"/---Е ВИД "РОБСТВО" , В ПОЛЗАТА НА ЕДНА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЧНА ВЪРХУШКА ОТ МОНОПОЛНАТА Й ДЪРЖАВНА и ИКОНОМИЧЕСКА СТРУКТУРА!

ВСЕКИ МОНОПОЛ /частен и идържавен/----Е ВРЕДЕН И НЕНУЖЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО !
ВСЕКИ МОНОПОЛ-----Е ВИД "МОДЕРНО РОБСТВО"
92
6
 
19
 
! Отговори
Гешо преди 4 месеца
Наглоста няма граници .
91
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
У друг път съм го писал. Този който реше лентичката, става съпричастен към проекта. С този акт той гарантира, че това е един добър проект, завършил успешно и носи ползи на народа. При последващи неудачи и той трябва да носи отговорност. Най малко морална, макар че съм убеден че не е достатъчно. А този щатен резач (не желая да споменавам името му, не желая да му гледам физиономията) се дуе като пуяк и скача от обект на обект, в много случаи без да има някакво отношение към него, но умира от кеф,
90
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Костов е виновен за суджука.
89
23
 
14
 
! Отговори
Студент преди 4 месеца
Абе тая фурнаджийска лопата докога ще разпостранява неверни данни и новини ?! Няма ли кой да създаде нова партия,та Нинова да отиде да оглави нея-няма значение цвета - тя пак ще се пребоядиса - няма да й е за първи път?!
88
15
 
15
 
! Отговори
Соца си беше мизерия преди 4 месеца
За обикновените хора

Сега получавам хиляди Еврота на месец и мога да правя неща който през соца бяха само по филмите

Надява се никога повече България да не е оградена като концлагер от който не можеш да избягаш!
87
2
 
11
 
! Отговори
Андрешко преди 4 месеца
Ето какво пише в предсмъртното си писмо за кликата на Живков, Иван Тодоров - Горуня,бивш партизански командир:"След като подготви идейния разгром на партията, се започва физическата разправа с кадрите. Жив в ръцете на враговете на партията не съм свикнал да се предавам. Блокиран съм! Умирам, но не се предавам.” Той нарича управляващите партийци по времето на Живков - "врагове"... Какви комунисти са били тогава?
86
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 91


А какво ще кажеш за заплата от 115 лв, парно няма, ток зимно време по около 100 кинта, 1:3 един час има, 3 часа няма ток. Знаеш ли коя зима беше това?

Мога да спомена и още много неща!

Дълбоко се надявам, моите деца никога да не видят нещо подобно
85
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен

Искаш да кажеш,че учителите,математиците,лекарите получават достойно възнаграждение? Там е работата,че сега парите са у крадците,мутрягите,силоваците и това дразни.Способни не в науката а в клюката и интригата.
84
9
 
11
 
! Отговори
байхейс преди 4 месеца
интересното в случая е че и Тиквоча и Курнелия (еврейка, нинът и учи в САЩ еврейска финансова кабала) членуват в Атлантическия Клъб на Соломон Паси, т.е. в Българския клон на юдо-масонската мафия

това което ви разиграват е цирк - дали ще е Тиквоча или Курнелия, й в двата случая на власт остават юдо-масоните
ако се чудите защо в България нищо не се променя независимо кой е на власт - ето за това е
83
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен88

Колко и да са напиняш,не мож ма убедиПреди.Заплата-250 лв,парно-12 лв,ток- 5 лв,билетче-0.6 ст.Всяка година-на море.Сега-заплата 500 лв,парно 250 лв...и.т.н.10% е дод и за милионера и за портиера.Това го няма никъде.
82
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Права е Нинова, но тъпото парче Тиквун е изпечен шоп!
81
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен

Курнелка си има мъж,а Боко-Симитли