Нено Димов за Калиакра: 12-те години дейности са пропуснато време

Министърът обеща пред местните общности, че търси решение по казуса
Обновена: 13 авг 2017 17:09 | 13 авг 2017 17:00, Петя Славова
11
Нено Димов за Калиакра: 12-те години дейности са пропуснато време
Снимка: БТА

Министърът на околната среда и водите Нено Димов започна работна среща с представители на местните общности по казуса "Калиакра".

Още по темата

Проблемът е набъбвал през последните дванайсет години, още от 2005-2006 година, когато се очертават териториите на екологичната мрежа "Натура-2000", пише БТА.

Още тогава е трябвало да бъде воден диалог, каза министърът в началото на срещата, която протича при закрити врати за медиите.

По думите му тези дванайсет години, когато са натрупвани дейности ,са пропуснато време."Затова трябва да видим какви възможности има в днешния ден и в бъдеще.Трябва да намерим решение, което да е приемливо за различните интереси, и, ако постигнем такова решение, ще успея да го защитя", заяви министърът пред местните общности.

Кметът на Каварна Нина Ставрева съобщи, че вече са създадени четири работни групи с представители на земеделските стопани, рибарите, както и от секторите туризъм и енергетика.Тя също изрази надежда, че ще бъде намерено най-вярното решение за защитените зони в района на Калиакра.

Преди началото на срещата граждани издигнаха пред общината в Каварна лозунгите "Върнете ни парите за закупените земи", "Да на екологията, не на рекета", "Добруджа ви храни, вие я предадохте","Милиони от "Натура" за вас.Кредити и мизерия за нас".
 


11
Още по темата: КалиакраНено Димов
Още от
Напиши коментар Коментари
11
0
 
15
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 3 месеца
НА СЛАГАЧА НЕНО ДИМОВ САМО ДА МУ ПРИПОМНЯ, ЧЕ ОТ 2009 Г. УПРАВЛЯВА ПАРТИЯТА НА СУДЖУКА ГЕРБ И НА ПАДНАЛИТЕ ОТ МАРС ИМ Е ЯСНО, ЧЕ В УСИЛИЯТА СИ ДА КРАДАТ СА ПРЕНЕБРЕГНАЛИ НЕ САМО ТОЗИ ПРОБЛЕМ, НО И МНОГО ДРУГИ. ОСТАВКА !!!
10
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Нено Димов е човек на престъпника и крадеца Иван Костов, от ДСБ, шеф на института за дясна политика.
Гадина като всички десни мръсници, като фашистите в Киев и Украйна-десен сектор-убийците на руски деца и жени.
9
0
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 3 месеца
Реформаторите(СДС, ДСБ)нали БГ-народ ги изхвърли от парламента?
Тия гадини само знаят да крадат и лижат, разсипаха България.
Тоя Нено Димов какво прави в правителството?
Прочетете му биографията на тоя предател , да видите що за стока е.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НЕНО ДИМОВ К`ВО ПРАВИ В ТОВА ПРАМИТЕЛСТВО? ТОЙ Е ОТ ДСБ, БЕШЕ ДЯСНА РЪКА НА РАДАН КЪНЕВ.
ДА НЯМА ТАЙНА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ??
7
0
 
18
 
! Отговори
extremist преди 3 месеца
ТИКВАТАЕ ДЖЕДАЙ-МАСТЕР НА ШАШМИТЕ: ТРАЯ СИ 8 ГОДИНКИ, ДА ВИДИ ДАЛИ НОМЕРА ЩЕ МИНЕ, И НОМЕРА НЕ МИНА....СЛЕДВА : "ТИЯ ПРЕДИШНИТЕ СА ВИНОВНИ...." И
ТАКА ЧАААААК ДО ХАН АСПАРУХ
6
1
 
27
 
! Отговори
пропуски преди 3 месеца
Чак пък ПРОПУСНАТО :) Питай Цеко и Цветелинка дали е било пропуснато... пък за народа е ясно, то последните 30 години ги пропуснахме ...
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този ли беше платеният човек на US Козяк в правителството?
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помните ли кой построи скоростно ветропарковете, 4 години преди крайния срок? Цветелинка Бориславова с помощта на Бай Хой, футболо-каратиста-тенисиста. И защо бързаха, защото плячката щеше да е тлъста и всичко беше в нарушение на Натура 2000. А голф игрището, на което каратиста отразя лентичката? А Нено, горкият Нено, се чуди как да не засегне най-богатите хора в Бългатия, Боцко и Цветенцето. Връща се през 2004 ни тогава кой бе гл.секретар? Боцето. Защо не е спрял незаконно строеж? За парички.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
казусът Калиакра е далеч по-различен, но политиците ни си мият ръцете с ЕС, а всъщност проблемите са вътрешни, апетитите също.
2
3
 
29
 
! Отговори
неново нищожество преди 3 месеца
Абе, Ненов! Абе, Димов! Абе нищожество слузесто и лакей на банкянската мутра! Ами, 8 от тези 12 години КОЙ управлява България, бе травестит? КОЙ? Защо лъжете хората бе, нищожество Ненодимово? за да угодите на СИКаджийските олигарси, на Цветелина Бориславова, на онзи луд "социолог" Андрей милионера ли? Що не се гръмнеш бе, нищожество ненодимово? Не виждаш ли, че банкянската мутра те направи за посмешище на цял народ?! Сляп ли си бе, нищожество ненодимово?
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Димов удари една водка, не му мисли