За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…

Симеонов пак на нощен лов за шумни DJ в курорта
124
За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…
Снимка: Булфото, архив

И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг продължиха проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като бяха установени нарушения.

Още по темата
"Може да се каже, че тази нощ в центъра на курорта беше много по-тихо, където миналата вечер беше затворена дискотеката "Оксижен“. Останалите култови заведения в централната алея също намалиха децибелите, коментира той пред БНТ.

Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили нови нарушители на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт.

Установени са още нарушения на финансовата дисциплина.

От НАП са констатирани фискални нарушения и издаване на неистински касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.

Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекла давност.

Регистрирани са нарушени изисквания за пожарна безопасност, както и липса на здравни книжки и трудови договори.

Вицепремиерът Валери Симеонов не пожела да съобщи подробности от акцията тази нощ, но потвърди че усилията на контролните органи за въвеждане на ред и спазване на законите в областта на туризма ще продължат.

Утре в Бургас Симеонов свиква съвещание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от проверките през изминалите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пенсионер 75 г.Бързо оборотните кебапчийници страдат от щипани мало грамажни кебапчета!
28
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да ми слагате минуси, повтарям.В България си има всичко за всеки.Ако искате музика,партита,коб/в/ри,алкохол-Слънчев бряг. Ако искате тишина и спокойствие- Равда,Ахтопол,Синеморец,почти цялото северно черноморие.Не разбирам какъв е проблема.
27
1
 
29
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Хубаеият Слънчев бряг, стана Слънчака за селяните в последните години.
26
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И милион да ми платят, няма да стъпя там!! Вижте ги тези на снимката.... това порно театър ли е или почивен морски комплекс?! За пари местният персонал позволява на разпуснатите туристи всякакви вълности, даже ги насърчава...... Къде го има този "цирк" в нормална страна, освен в еротичните барове и т.н. червени фенери. Но тук е България - страната на неограничените възможности.
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да си е представял друга картина? Това е поне от 20 години с протекциите и закрилата на местната власт. Туй като всички си получават своя дял си мълчат, а страдат туристите и туризма. Тази министърка, хубавата де, нали ходеше по Лай//морието и правеше проверки? Едно заведение не затвори??? А поне 90% са затваряне. Всичко е пълна измама. Но у нас идват такива туристи за които е без значение качеството. Да има дрога и алкохол, музика и купон.Друго не ги интересува. Така ли ще правим туризъм?
24
1
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До АнонименМоята пенсия е на половината на техните заплати!!!
23
4
 
28
 
! Отговори
куката преди 6 години
Хайде сега бидоните от парламента да ме питат защо ходя в Гърция на почивка!Поне знам, че ако ме отровят там с храна ще е веднъж и по грешка, а тук ще ме излъжат, ще ме окрадат, пък може и някой мутроид да ме набие!Там не съм срещал пишман хотелиери верно е също така, че и туристите /не малко българи/ не се държат като долнопробните туристи-англичани, просто уважението е в рамките на приличното и ненатрапчивото!
22
15
 
3
 
! Отговори
гяур от Румелия преди 6 години
До АнонименИ турците осигуряваха хляба за раята за да съществува 500 години и до днес!
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19 Е като им осигуряват работа и не гладуват тогава що реват че заплатите им са по 500-700 лева?
20
13
 
7
 
! Отговори
стаите обичаи преди 6 години
До ОтвратенВсичко сътворено през комунизма продължава да е отврат!!!Който през лятото там не краде - зимъска няма какво да яде!
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов като е такъв майстор по потушаване на шума да дойде в Провадия,че тази нощ механата на центъра пя и свири до 4 сутринта,а цветнокожите като започнаха в 2,30 ,та до 6 часа-предполагам спряха,щото изгря слънцето
18
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутри ама осигуряват работа на хората от района да не гладуват хората. симеонов е обикновен криминал но ще си намери майстора, Бойко няма да му позволи да тероризира бизнеса по морето. Трябва да го спрат!
17
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 3Да,така е само дето туристите от въпросните страни са от най долните прослойки на обществото.Точно сред такива хора се ползва с добро име Сл.бряг въпросните хора идват тук защото могат да се напиват до припадък и да се търкалят и пикаят по улиците без последствия.Нормални хора на Сл,бряг просто не ходят.
16
3
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Ти като си неограничен, ходил ли си скоро на почивка там? Преди да плещиш глупости, отиди на място и виж.
15
9
 
26
 
! Отговори
Анти Валери Симеонов преди 6 години
Браво на Валери Симеонов! Вече от 28 години никой Бьлгарски дьржавник не посмя да си разчисти сметките с мутрите! А този човек Валери Симеонов иска да даде едно ново начало на една нова ера, прогонване на дявола!
14
2
 
15
 
! Отговори
. преди 6 години
Стигасте го жалилитояпедофил DJ Станчо бе ... Голема звезда, та министъра си правел чак реклама с него ...
13
7
 
27
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
Лятото ходя на планина, БГ черноморието от 1989 не ходя. Отивам на любимият Боровец, вчера - отврат, строежи, машини, кошмар. Отказах се. Отивам в един комплекс да наема вила, пълно с хора, влизам в къщата, запарено, мръсно, без климатик, една уморена от живота рецепционистка, искам да й видя къщите - лукс и със сауна, за 5 дена щях да й хвърля хиляда лева, онова го мързеше да се вдигне от стола.Така ли? Друга държава ще ми вземе парите.Но съм отвратен от БГ курортите.Само на частно ще ходя.
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата работа на Валери е да си прави имидж с арестуването на DJ и да пренасочва вниманието от истинските ни проблеми към един много успешен курорт. Даже върху една улица от него!
11
2
 
25
 
! Отговори
жалко преди 6 години
Содом и Гомор не курорт много трудно отново ще стане нормално място.
10
24
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Такива ограничени като тебе им е много да отидат и на пейката пред блока! Слънчев бряг е пълен с туристи от цял свят, сред които страшно много семейства от Чехия, Полша, Русия, Холандия и т.н. Има възможност за всякакъв вид почивка, включително и изключително спокойна. Лошият му имидж у нас дойде от журналистите и рибките като номер 3. Курорта се ползва с много добро име по света, а места с повече заведения и развлечение има във всяка една държава с излаз на море.