За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…

Симеонов пак на нощен лов за шумни DJ в курорта
124
За туристите в Слънчака - стари храни, менте касови бележки…
Снимка: Булфото, архив

И тази нощ под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в курорта Слънчев бряг продължиха проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като бяха установени нарушения.

Още по темата
"Може да се каже, че тази нощ в центъра на курорта беше много по-тихо, където миналата вечер беше затворена дискотеката "Оксижен“. Останалите култови заведения в централната алея също намалиха децибелите, коментира той пред БНТ.

Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили нови нарушители на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт.

Установени са още нарушения на финансовата дисциплина.

От НАП са констатирани фискални нарушения и издаване на неистински касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.

Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекла давност.

Регистрирани са нарушени изисквания за пожарна безопасност, както и липса на здравни книжки и трудови договори.

Вицепремиерът Валери Симеонов не пожела да съобщи подробности от акцията тази нощ, но потвърди че усилията на контролните органи за въвеждане на ред и спазване на законите в областта на туризма ще продължат.

Утре в Бургас Симеонов свиква съвещание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от проверките през изминалите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Fumat преди 6 години
Nema publika, samo christianski maski i aktiori...ma koi e lud da odi i da si troshi ushite i harmoniata s kakophoniata, decilitrite i decibelite x diavolite na slanchev bryag ada?!
108
0
 
1
 
! Отговори
Dance преди 6 години
Prokurorite i sadiite ot slanchev briag li igraiat na pilonite v diskotekite?
107
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е пореден пример за неработеща, не, несъществуваща държава. Последен напън да се инсценира власт и селски тарикатлък за набиране на фенове, влюбени в образа СУПЕРГЕРОЙ.Що пък и Симеонов да не се пробва в костюма на Батман.Ало, приличаш на оня от реклама на паста за зъби, дето се бори със захаритеDПри работеща държава, тия акции са излишни.Щеше просто да се спазват правилата, дори спазването на правилата няма да е новина.
106
0
 
2
 
! Отговори
Uss преди 6 години
Koito iska da slusha gramka muzika do ranni zori, da odi v Evksinovgrad, Balchik, Albena, park Rossen, Atia, Chernomorec, Rusalka, Sv. Konstantin i Elena, Zlatni piasaci, Ahtopol, Sozopol...tam moje vsichko...
105
1
 
0
 
! Отговори
.. преди 6 години
До Анонименто от такива като теб сме в това полужение :)
104
0
 
1
 
! Отговори
Cam south преди 6 години
Ujno ot reka rezovo...chist plaj, spokoistvie...evalla efendi Erdoan!
103
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се колко пропаднал трябва да си за да отидеш на "почивка" в Слънчев бряг ?!?
102
0
 
3
 
! Отговори
Vinet Kabul преди 6 години
Bojo kravata mvr ministar, mitio ochite voenen ministar, dj stancho top nomer edno bg nov eftin inovationen izstrebitel. Nema nujda ot militair piloti hich. Samo dj stigat na rbg i nato.
101
2
 
12
 
! Отговори
Валерито контрольор преди 6 години
Да, прав е Валери Симеонов! На Слънчев бряг е Содом и Гомор, и безчинстват мутри от СИК и ВИС! Само че, през последните 10 години държавата се "управлява" от една СИКаджийска мутра, всички кметове в района там са ГЕРБаджийюски мутри, тоест - мутри от СИК и ВИС! КОЙ е виновен бе, *** Валери? КОЙ? И ти ли трябва да следиш децибелите и касовите бележки, или други, които получават заплати точно за това? Ай сиктир бе, мерзавецо Валери! Ама добре те подредиха снощи и стана за посмешище!
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГошуАз пък не. Ако си падах по момчета,щях да стана от Атака.Истинската жена трябва да е нежна,крехка... с една дума женствена.И като външен вид и като поведение. И двете на снимката са отврат.
99
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На море в българия ходят само тъпитe и бедните, и децата.
98
5
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Мацката отляво има жестока коремна преса, такива направо ги обожавам :)
97
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мрънкащи тук - държавата да им разследва бизнесите , имотите и доходите . Щом слагате под знаменател , че всеки който се забавлява е наркоман и пияница или престъпник . Държавата трябва да почне разследване към всеки един от вас. Всичките укривате данъци от имоти , коли , фирми , покупки и т.на.
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Klubovete po moreto sa predimno na depesari
95
9
 
3
 
! Отговори
Жико преди 6 години
До ........Тук, само сиромаси ли се изказват? Ако не си ходил на море, не казвай колко е лошо.
94
4
 
51
 
! Отговори
асдфгх преди 6 години
И някой като ми каже " Отивам на почивка в Слънчев бряг" и ми става толкова смешно . Кое му е почивката? Да отидеш и да си изкъртиш главата от алкохол, шум и път и да се прибереш пребит и недоспал. да не знаеш къде се намираш . Това почивка ли е?
93
4
 
40
 
! Отговори
.......... преди 6 години
Всички приятели които познавам с по-сериозни доходи умишлено не ходят по нашето черноморие точно поради пришината шум, обслужване , мърсотия , разврат, престъпност. Ходят по Гърция , Испания и Италия. Крайно време е държавата да разбие наркогрупировките по черноморието и да ги набута по затворите. Или ще сме държава или най-добре да се закриваме.
92
3
 
17
 
! Отговори
баро преди 6 години
За едни е Слънчев Бряг за други е сланчаф бряк ,димек има за сички.
91
4
 
12
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Валерито изпълнява ролята на лошия както има във всеки реалити формат. Преди него беше Москов, преди това Сидеров със масасата, клековете и Натфиз :)
90
20
 
1
 
! Отговори
до 93 преди 6 години
Именно такива глупави генерализации върху толкова голям курорт не показват собствено мислене и средна класа. Ако беше така нямаше да е пълно с пенсионери от Германия. Там има от всички видове туристи, ако искаш да избегнеш шумотевицата - просто не излизаш след полунощ около заведенията и улицата до кея и толкова!