Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!

Почетният лидер на ДПС коментира информации за подготвян негов арест
Обновена: 14 авг 2017 14:13 | 14 авг 2017 14:07,
133
Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!
Снимка: архив Булфото

Не се занимавайте с мен, гледайте държавата! Това призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю пред epicenter.bg.

Така той коментира публикации в някои медии, че се подготвя ареста му. Слуховете за това бяха подхранени днес и от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков.

"Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отвърна той пред Нова тв на въпроса вярно ли е, че предстои арест на Ахмед Доган.

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика", каза Доган на въпроса дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", каза още почетният председател на ДПС.

Според него цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала, от бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата.

"Не се занимавайте с мен!", отсече Доган.

Той коментира и отнетия допуск до класифицирана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев. За него Рашков обяви, че е кандидатура на ДПС.

"От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. И повтори: "Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!"

Почетният лидер на ДПС отхвърли и други публикации – че между него и Делян Пеевски има конфликт: "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!".

"На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега", завършва материалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо, накраде се, а а ощемне си озаконил всички ?
104
0
 
2
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
С Дезинформация и Маниулация някои хора станаха Вицепремиери , да не споменавам имена та колко е болен и уязвим мозъка на българина само с една единственна думичка хипнотизираха целия Народ(надявам се че ви светна за кой споменах)
103
4
 
8
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Не се занимавайте с мен - АМА ЩО ТАКА БЕ ДОГАНЧО , МАМИН , "ГА ЯДЕ КИФТЕАТА, НИ, РИВА,А "....
102
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Нали не трябва да има партии на етническа основа?Така пише в конституцията, ДПС - то поне си ги знаем, но кой регистрира ДОСТ?ДПС са кемалисти.ДОСТ - ислямисти и терористична огранизация.Има ли прокуратура в тая държава?Цацаров защо спи?
101
0
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Вземаш пари за нещо-това е едната страна, отговаряш за `нещото`-това е другата странаЩом си взел-отговаряш!
100
0
 
3
 
! Отговори
extremist преди 6 години
"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в ГОЛЯМОТО ГЕПАНЕ" - СУДЖУК И БИРА СКОРО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ, ЕДНИ МИЛИОНИ ОБРАХ ЕДНО ВРЕМЕ ПОКРАЙ ЦАНКОВ КАМЪК, АМА ТО СИ БЕШЕ ЗА ТОГАВА...ЗАЕДНО С ДИКМЕТО СМЕ АКЦИОНЕРИ В РАЗНИ ВЕИ-та , ДАЖЕ ДИКМЕТО ИМА ЦЯЛО (ВРАЦА-3)
99
3
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
До Не вярвайте на ДоганЗабрави ГОЛЕМИЯ БРАТ БСП.....
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доан се изтропва, а оня професорчето върви И лиже- где е сега...нали той разправяше че ХИДРОМЕЛЕОРАТОРЪТ ЦЕПИ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА, ИЗСЛЕДВА ПОЧВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ПРАВИ АКТИВНИ ОПИТИ С БРАУНОВИЯ ГАЗ,,,А СЕГА НЕКА ИЗКАРА ТЕСКЕРЕТО, КОЕТО МУ ПОЗВОЛЯВА ДА КОНСТРУИРА ЯЗОВИРИ ИЛИ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ И ДА СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА, ЗАЩОТО *** ДЕТО ПРИБРА СА ПРАНЕ НА ПАРИ.
97
3
 
14
 
! Отговори
Агент Сава... преди 6 години
Ахмед Доган / дългогодишен агент на ДС с псевдоними Сава, Ангелов, Сергей, / получи знака за лидерство Стефан Стамболов от Димитър Иванов /последният началник на шести отдел на Шесто управление на ДС/, който ръководи Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Самият факт, че допуснахме това 27 години след началото на прехода от социализъм към демокрация двама служители на ДС да се награждават взаимно с държавни награди, вместо отдавна да търкат пейките в затвора за техните злодеяния срещу България, показва че сме не народ , а ***...Докога ще търпим това?
96
0
 
19
 
! Отговори
Доган хидроинженер преди 6 години
Доган е умен мъж и във философията и в хидроинженерството. Държи за България , защото никой друг няма да му пълни така джоба , както българина. Той много добре го знае това. А иначе е патриот
95
2
 
8
 
! Отговори
Не вярвайте на Доган преди 6 години
ДПС=ДОСТ. Двете страни на една и съща монета. Антибългари са.
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агент Сава и другите агенти на ДС създадоха ДПС по заповед на КГБ.ДПС е рубладжийска и прокремълска партия, това който още не е разбрал...
93
1
 
10
 
! Отговори
Искрено се надявам, преди 6 години
че един ден ще виси пред Нар. Събрание ,заедно с много други ,,герои,,.
92
0
 
10
 
! Отговори
ХАХО преди 6 години
БББ беше обещал да гони тоз янкесиджия до дупка. Обаче не го е подгонил още, следователно БББ е по-лъжец от тоя. Пак да си го изберете БББ-то
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ti znaesh li kolko skromno za elit stenda jivee v momenta jan videnov
90
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган е най-големият крадец на прехода след Жан ВиденовПомните ли като обясняваше как разпределял порциите?
89
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган е най-големият крадец на прехода след Жан ВиденовПомните ли като обясняваше как разпределял порциите?
88
3
 
5
 
! Отговори
Доста гнусен преди 6 години
ШВЕД...
87
2
 
1
 
! Отговори
14 августа 2017, 13: преди 6 години
"ФСБ задержала террористов, которые планировали устроить серию взрывов в Москве."
86
1
 
12
 
! Отговори
info. преди 6 години
ВНИМАНИЕ! за Цанков камък приватизацийка се готви!Дали няма да е шиши?