Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!

Почетният лидер на ДПС коментира информации за подготвян негов арест
Обновена: 14 авг 2017 14:13 | 14 авг 2017 14:07,
133
Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!
Снимка: архив Булфото

Не се занимавайте с мен, гледайте държавата! Това призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю пред epicenter.bg.

Така той коментира публикации в някои медии, че се подготвя ареста му. Слуховете за това бяха подхранени днес и от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков.

"Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отвърна той пред Нова тв на въпроса вярно ли е, че предстои арест на Ахмед Доган.

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика", каза Доган на въпроса дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", каза още почетният председател на ДПС.

Според него цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала, от бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата.

"Не се занимавайте с мен!", отсече Доган.

Той коментира и отнетия допуск до класифицирана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев. За него Рашков обяви, че е кандидатура на ДПС.

"От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. И повтори: "Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!"

Почетният лидер на ДПС отхвърли и други публикации – че между него и Делян Пеевски има конфликт: "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!".

"На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега", завършва материалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
10
 
! Отговори
Медиту преди 6 години
Не ме гледайте ,какво правя ,а слушайте какво ви казвам!Карадаято ,каква му е работата,да пази!Вай, вай гйотферанлар!
64
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 66 преди 6 години
Всичките ...и ще съм направил добро!
63
2
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Р. Овч.
62
1
 
11
 
! Отговори
Циник до 65 преди 6 години
Мечти...те поне не струват нищо!Аз се погнусих още след Костов...и се махнах!Даже и с тарамбуките н Германия...съм в пъти по-добре!Няма да слугувам на Догани, Герговци, и Сланиновки за грошове...а те да се гаврят с мен!
61
3
 
16
 
! Отговори
Уйко Борисов преди 6 години
Тук в Китен в една кръчма предлагат суджук "Бойко"! Сериозно!
60
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникБългария ще има шанс да дръпне, ако освен Доган,но и Костов, Сакскобуркотски, Станишев или дай Боже Борисов се уредят до живот ол инклузив в ЦСЗ. Но това е утопия. Ние правешкия ***, който загроби България си го оставихме да си умре от старост сред лукс и охолство в хасиендата ...Роби сме на собственото си малодушие...
59
2
 
18
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Само у нас....и в някои африкански държави - Мафията си има държава!Капо - тата се менят.....но функциите им остават...крадене от всичко що се води народно!Герговци, Сланиновки, Руменовчаровци, царчетакомарджии, Миленвелчовци, Бригоаспаруховци, ....всичкото се политик....сичкото милее за България - таз чутовна ня нка - дет нивга не пресъхва!
58
1
 
11
 
! Отговори
До 58 преди 6 години
Първо, че не са го гръмнали и второ това беше зле скалъпена постановка. Малко PR и толкова. Всяко чудо за 3 дена.
57
3
 
11
 
! Отговори
Ахмед Дуган преди 6 години
За мен суджуците без свинско, моля! Аз съм мохамеданин!
56
3
 
18
 
! Отговори
всички вън преди 6 години
Бе цанков камък изкара повече от магистралите и цариградско например без ремонт! Не говоря за зали, които текат, водни цикли и т.н грабежи! Нека подават наред, а най добре е всички да си ходят!
55
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Да е само той - с мед да го нахраниш! Краденето се превърна в закон за всичките ни правителства от 89 насам....така, и до днес!Фира даде само Андрея Луканов, който явно се набърка в нечий бизнес интереси на някогашните си съветЦки господари....упс....другарЕ!
54
5
 
9
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Нищо не е вярно - и убийството на секретар. в сарайте и това не е вярно ! Местане говори. знаеш всичко ! а се опитаха да те гръмнат ! Не е вярно и че Турция не пуска догана...ДП...и др от ДПС ! зараки контрабанда на цигари и оръжие- и това не е вярно!
53
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо няма да му направят... Защото, за добро или за зло, Доган е като икона за много български турци и реакцията им не се знае каква ще е. Видяхме всички, като го гръмнаха с газовия пистолет какви изпълнения бяха... А Баце много го е страх от всичко, което може да му наруши измислената от него "стабилност".
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54гледайте си празните паници, ***..е що са ни празни паниците ? може би щото неговата е препълнена за 9 поколения напред... що не направим нивелация ?
51
3
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Още през далечната 92а вестник Марица писа в мноооого малко каренце как Доганя си е прибрал 2000 000$ от Саудитска Арабия, и арабския свят! Продажните ни политици погазиха Конституцията легализирайки тази ОТКРОВЕНО РЕЛИГИОЗНА, И ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ! И късата народна памет забрави башибозушкото крадене на со ко ла...замените Странджа Сакар - с тлъсти черноморски парцели! Никой не го попита откъде извади милиони за яхта(8 000 000?), и за керван сараи.Искаше да разширява ГПП да може да мине яхтата му
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поредните гросмайсторски номера за "изпускане на парата", натрупала се в офцете ...ше арестуват и още повече пък ше затворят великият грос-майстор и хидроинженер с отвеса "сокол-мислителя 33-и". ама верно ли, беее ...ше го повярвам, когато видя преди тях тикнат в затвора видните алхимици - арсен-алхимика и ягодка швейцарова !
49
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кво гледате - човекът е милиардер и никой не може да му мъцнегледайте си празните паници, ***
48
5
 
33
 
! Отговори
Кофражисте преди 6 години
Как не те досрамя да кажеш, че Жан Виденов е крадец. Точно той е единствения който не е откраднал нищо. Затова му намериха цаката и го свалиха от власт. Собствената му партия. Ти нещо не си в ред. Най- големия крадец е Иван Костов!
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно,господа контрареволюционери и капиталисти! Няма и не може да има нищо тайно- всичко се знае!Както казва един уважаван световен политик:Във властта се допускат единствено и само доказали се престъпници,предатели,*** и п.еде.раси - т.е. "специалисти с компромати",контролирани от "когото трябва"! Гласността и/или смъртта са мечът,който виси над главите им! Защото не искат-или не могат- да разберат,че ако искаш да "спечелиш" много пари за 6 месеца,на петия вече си "в канала"!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този се мисли за безсмъртен......проклет да е до девето коляно.