Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!

Почетният лидер на ДПС коментира информации за подготвян негов арест
Обновена: 14 авг 2017 14:13 | 14 авг 2017 14:07,
133
Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!
Снимка: архив Булфото

Не се занимавайте с мен, гледайте държавата! Това призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю пред epicenter.bg.

Така той коментира публикации в някои медии, че се подготвя ареста му. Слуховете за това бяха подхранени днес и от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков.

"Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отвърна той пред Нова тв на въпроса вярно ли е, че предстои арест на Ахмед Доган.

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика", каза Доган на въпроса дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", каза още почетният председател на ДПС.

Според него цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала, от бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата.

"Не се занимавайте с мен!", отсече Доган.

Той коментира и отнетия допуск до класифицирана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев. За него Рашков обяви, че е кандидатура на ДПС.

"От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. И повтори: "Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!"

Почетният лидер на ДПС отхвърли и други публикации – че между него и Делян Пеевски има конфликт: "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!".

"На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега", завършва материалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 6 години
викаш, милиардите крадено и чудовищните далавери с националното богатство са вече били, оставете казуса така.
44
3
 
4
 
! Отговори
dream team преди 6 години
До МечтаСтрахотна идея, ще пускаме СМС-и, залагания, приходи от реклами и билети. Тъкмо ще избият някой лев в полза на държавата. Който не иска да играе - ампутация на крак, глава...
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега остава и завряния зет да излезе и да каже да не се занимаваме с него и циркът ще е пълен!
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган е световно признат хидроинженер, до него се допитват почти всички строителни компании от цял свят! Той е номер 1
41
3
 
17
 
! Отговори
мосьо Вельо Валериев преди 6 години
Напротив, мерзавецо, напротив! Все някога някой ще се занимава с теб! С чудовищните ти грабежи и престъпления! със смъртта на Ахмед Емин, когото уби в сараите, защото беше проговорил! И не само ще се занимава, доноснико мръсен и гаден, ами може и временно да се отмени смъртното наказание, за да получиш това, което заслужаваш! Пък и мандатът на пълдинския дебелак ще свърши нали? А може и да се спомине преди това от преяждане, или да го тресне някой инсулт, като се раздуха закона Магнитски!
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този си мисли че българина има къса памет .... ще дойде време за разплата без хонорари .
39
2
 
13
 
! Отговори
ист преди 6 години
Доган сега се хи .. ли, защото на онзи му засече пушкалото. Язък.
38
10
 
26
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Доган е най-големият крадец на прехода след Жан ВиденовПомните ли като обясняваше как разпределял порциите?
37
2
 
18
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Държавата не се вижда,след като Доган и компания мина през нея.
36
5
 
23
 
! Отговори
Мечта преди 6 години
Футболен отбор на Централен Софийски Затвор:-Вратар - Ц. Ц.-Централен Защитник - Доган-Ляв бек - Местан-Десен бек - Йордан Цонев-Централен полузащитник - Прасчо-Ляв халф - Станишев-Десен халф - Сакскобурготски-Изнесен халф - Б. Б.-Ляво крило - Черепа-Централен нападател - Домусчиев-Дясно крило - ПлевнелиевТова е само първия отбор. Нека да има лига от 3 групи с по 16 отбора минимум.
35
8
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
браво на Бойко!
34
5
 
14
 
! Отговори
Буден гражданин преди 6 години
Голям гангстер е Доган, аз го поставям наравно с Костов, Първанов, Станишев и Овчаров.
33
4
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
"Главния архитект" на поректа - "Цанков камък", така наречения дръндарски сокол, както винаги е лаконичен в изказа си. "Професора по филисофия" стана нарицателен и с "Обръчите от фирмите" си, и с това, че той разпределя "Порциите в държавата", и с връзките си с Пеевски, и със скандала по назначението му за "Шеф на ДАНС", което щеше да се извърши с любезното съдействие на Станишев и БСП, и със съвместното участие на двамата /Доган и Пеевски / в аферата КТБ и так далее, и так далее ...............
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЧе той Путин в момента се целува с Ердоган
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да пипне сокола !Путинчо с империятя е зад него !Долу ръцете *** от фащ !
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако вярваме на медиите,Ердоган натиска българските управляващи да се разправят с Доган,защото българските турци и българските мохамедани пак си гласуваха за ДПС,а ДОСТ се провали.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единия гледа дискотеките другия магистралите третия луната господи що за ненормална държава е това докога а тоя е в сараите на хладно
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на най-великият хидроинженер!
27
4
 
26
 
! Отговори
дааааа преди 6 години
Да, ама взе 2 млн за "консултански" на пропукалия се язовир Цанков камък. Сега държавата да не дава пари за ремонт, а да ги вземе от строителя и консултанта. Нали има и гаранция. Или няма държава и закони в България....
26
3
 
14
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Ако Ердоган и Путин са решили с Доган е свършено. А Шиши ще го оправи Цветан Василев ако Тръмп реши. Ама и Боко е в кюпа и американците може да си затворят очите защото ги слуша. Ама Недодялко как реве за "Магнитски" в сайта си а? В Близ същата работа.