Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!

Почетният лидер на ДПС коментира информации за подготвян негов арест
Обновена: 14 авг 2017 14:13 | 14 авг 2017 14:07,
133
Доган се обади: Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!
Снимка: архив Булфото

Не се занимавайте с мен, гледайте държавата! Това призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю пред epicenter.bg.

Така той коментира публикации в някои медии, че се подготвя ареста му. Слуховете за това бяха подхранени днес и от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков.

"Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отвърна той пред Нова тв на въпроса вярно ли е, че предстои арест на Ахмед Доган.

"Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика", каза Доган на въпроса дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", каза още почетният председател на ДПС.

Според него цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала, от бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата.

"Не се занимавайте с мен!", отсече Доган.

Той коментира и отнетия допуск до класифицирана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев. За него Рашков обяви, че е кандидатура на ДПС.

"От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. И повтори: "Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!"

Почетният лидер на ДПС отхвърли и други публикации – че между него и Делян Пеевски има конфликт: "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!".

"На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега", завършва материалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
15
 
! Отговори
Ха-ха! преди 6 години
До zeusСамо че кирливите ризи като всяко нещо също имат давност!
4
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние няма да се занимаваме стеб, САщ ще те подхванат и теб скоро за КТБ гейт! Чака ни международен голям скандал, подобен на атентата а Папата! Ще гледате, съфорумци! А тоя този път няма да има кой да го скатае тоя път! Всеки тарикат си намира майстора...
3
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вие сте един от грабителите на Бьлгарската хазна с десетки години на ред г-н Ахмед Доган!
2
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доганя отново се подиграва на цяла една държава и на цял един народ.Просто най-големия заедно с Кеворк Кеворкян! И двамата- агенти на ДС.
1
11
 
53
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Баце май е забравил кой го направи главен секретар на МВР. Ако пипне Доган ще стане весело, понеже Сокола знае всичките им kиpливи ризи на облечените във власт в момента. Ясно е, че при Цанков Камък има яка далавера, ама защо Баце се сети чак третия мандат да разследва там, дали не ни отвличат вниманието от суджука?