Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!

"Винаги има две страни", каза заместникът на Борисов
16 авг 2017 16:30,
79
Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!
Снимка: архив Булфото

"Винаги има две страни". Така зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира акциите срещу шума в Слънчев бряг на вицепремиера Валери Симеонов.

Проверките на патриота по дискотеките в най-големия ни морски курорт предизвикаха вълна от негодувание, но и акции за подкрепа.

"Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското законодателство. Дали ни харесва или не - няма значение", каза днес Цветанов.

Още по темата

Според него проверките на Симеонов щели да бъдат гаранция, че няма да се нарушават правата на онези, които са или на почивка, или изпълняват своите служебни задължения.

"Смятам, че трябва да има по-конструктивен диалог с всички хотелиери. Вие видяхте, че има разделение – една част, която иска да го има този шум и да се чувстват добре тези млади хора, които купонясват, но все пак трябва да имаме предвид, че има изказвания на хора от комплекса, които подкрепят действията на в Симеонов", каза Цветанов, цитиран от "Фокус".

В същото време той обясни, че не трябва да има политики, които разделят обществото.

"Но винаги има две страни – едните казват че липсва държавата, а другите казват, защо точно сега се правят тези проверки", каза зам.-шефът на ГЕРБ и допълни: "Уверявам ви, че в предстоящите месеци и години всички тези неща ще бъдат коригирани – ще се подобри комуникацията и действително ще постигнем баланс – да се създадат условия и за почивки на туристите, и за купонясване на младите хора".

Цветанов обясни, че леговата база в Слънчев бряг преди е била 18 000 а в момента е над 300 000.

"Няма как да отговорим на всички искания", каза той и допълни, че правителството се грижи за чистотата с пречиствателни станции така че страната ни да е привлекателна за платежоспособните туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за глупости са това, има си курорти които са за почивка, и такива които са за купони. Който иска почивка би отишъл на Албена например. Всички знаят каква дестинация е Слънчев бряг. Просто ако искаш почивка не ходиш там.Има много такива дестинации по света.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тоя де ми вика че съм куку абре ако аз сум куку тиси пипе по това личи селския ти манталитет на ловеч понеже се смятаме за интигентни умни хора ти пожелавам успех приятелю пък аз дали що съм времето ще покаже
42
3
 
15
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Всички последни прояви на правителството са шум за отвличане на вниманието от голямото плюскане на суджуци.
41
0
 
6
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До ГлупавНе питай глупавия,ами си напрегни форматираната кратуна,за да питаш т. нар. местна власт защо работата ѝ се върши от вицепремиера!
40
4
 
9
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Шумна, показна и неефективна/безполезна акция! Почерка на организаторите от преди 10-на год. когато налагаха ББ на публиката не се променил, само резултата е по зле! Какво днешното правителство искат де ни кажат с тази си зрелищна инициатива? Може би: Е ние /ГЕРБ и ОП/ работим за благото на народа! :)) Общо взето Зрелища!
39
8
 
2
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Машалла! Тоя Цветанов, (дето за малко му се размина затвора между другото), много мило от негова страна, че защитава колегата си Валери Симеонов.На Валери Симеонов от друга страна, би му завидял дори президента на Турция, Реджеп Тайип Ердоган!В Турция не са се сетили по морските им курорти да арестуват шумни младежи които не само че танцуват (Ужас! Какво ще каже ходжата?) на упадъчна музика, ами ходят и полуголи. За забрадки да не говорим изобщо! Добре поне че няма туркини по монокини!
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата иска тишина. Да не се шуми много много за брутално незаконните действия на управляващите
37
4
 
5
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До # 38.глупав."Да, така е, но работа ли е на един вицепремиер да обикаля дискотеките като плашило? ". Защо като???
36
3
 
3
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До # 39 Василев. Главният прокурор като видя,че КТБ отива към фалит влезна в нея,за да вземе някои уличаващи го документи,но явно бе закъснял,защото Василев ги е бил взел със себе си и сега наетите от Василев адвокати ще обвинят и него.
35
1
 
11
 
! Отговори
съвет преди 6 години
А ние искаме да не гледаме повече просташката ти физиономия по медиите, защото си много гаден и много противен! Както сте я подкарали, скандал след скандал, един през друг по-грандиозни, това май ще стане през есента, а може и по-рано. така че, ако не ти стиска, гледай поне ти да се отшиеш от пълдинския дебелак и от туловището Пеевски. Гледай опне ти да отървеш кожата.
34
13
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Който иска тишина да си стои в къщи или пък да не ходи на Слънчев бряг,а да отиде в Созопол или на някое тихо място. Хората които са отишли на Слънчев бряг са отишли да се веселят и забавляват,а не в ресторанта да се чувстват като на помен...Извинете ме за сравнението...
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Искат да ни пришият Пеевски..."Защо? Да не би да сте се разшили? Кога точно - след дългите моабети в кабинета на Цветан Цветанов? Или при подялбата на активите на КТБ? Или сега - когато Доган даде интифа за отстрел на Пеевски?
32
4
 
25
 
! Отговори
Глупав преди 6 години
Да, така е, но работа ли е на един вицепремиер да обикаля дискотеките като плашило? Къде са кметовете, къде са районните контролни органи, на които това им е работата и които трябва да си я вършат постоянно, без ПР акции?!Питам аз - това ли е вицепремиерската работа?! Мал.у-мна история...
31
5
 
20
 
! Отговори
Бс преди 6 години
Просто някой показа на държавните органи как да си вършат работата. Не да си натискат гъ.зо.вете по столовете под климатика и нищо да не правят. За какво вземат заплати. В.С. да ги подпука и тях.
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с 29-те проведени срещи между Цветанов и Пеевски в кабинета на Дебелян през втория мандат на Гербавите. За какво са се договаряли. Кой да бъде ударен и кой да бъде обграден със суджуци.Или това е тема-табу за медиите.
29
3
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 години
аман от софийски сел.янд.ури, които искат да си покажат ***.отията и рогата на всички останали нормални хора! а онова жалко DJ-че да спре да се оплаква и да мрънка!
28
3
 
26
 
! Отговори
Logical mind преди 6 години
Купончето не е приятно прекарване на времето,а наркомански и алкохолни сбирки на мутрите и м утресите им.
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Небето е синьо,а тревата - зеленаТипично герберастки нищонеказваш изказ, като за празноглавци и феновете им.
26
3
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
А ти какво искаш ?Повече време да си на власт да крадеш евро-средства.Не мога да повярвам ,че този е 10 години на власт в България.
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре по тихо малко уе ! че се чува ?:) деееба и бабичките от санаториума А?