Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!

"Винаги има две страни", каза заместникът на Борисов
16 авг 2017 16:30,
79
Цветанов за акция "шум": Едни искат купон, други тишина!
Снимка: архив Булфото

"Винаги има две страни". Така зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира акциите срещу шума в Слънчев бряг на вицепремиера Валери Симеонов.

Проверките на патриота по дискотеките в най-големия ни морски курорт предизвикаха вълна от негодувание, но и акции за подкрепа.

"Всички ние трябва да се придържаме към спазване на българското законодателство. Дали ни харесва или не - няма значение", каза днес Цветанов.

Още по темата

Според него проверките на Симеонов щели да бъдат гаранция, че няма да се нарушават правата на онези, които са или на почивка, или изпълняват своите служебни задължения.

"Смятам, че трябва да има по-конструктивен диалог с всички хотелиери. Вие видяхте, че има разделение – една част, която иска да го има този шум и да се чувстват добре тези млади хора, които купонясват, но все пак трябва да имаме предвид, че има изказвания на хора от комплекса, които подкрепят действията на в Симеонов", каза Цветанов, цитиран от "Фокус".

В същото време той обясни, че не трябва да има политики, които разделят обществото.

"Но винаги има две страни – едните казват че липсва държавата, а другите казват, защо точно сега се правят тези проверки", каза зам.-шефът на ГЕРБ и допълни: "Уверявам ви, че в предстоящите месеци и години всички тези неща ще бъдат коригирани – ще се подобри комуникацията и действително ще постигнем баланс – да се създадат условия и за почивки на туристите, и за купонясване на младите хора".

Цветанов обясни, че леговата база в Слънчев бряг преди е била 18 000 а в момента е над 300 000.

"Няма как да отговорим на всички искания", каза той и допълни, че правителството се грижи за чистотата с пречиствателни станции така че страната ни да е привлекателна за платежоспособните туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да отговорим на всички искания=============О, има- махнете се.
3
8
 
9
 
! Отговори
АЗ ПЪК ИСКАМ преди 6 години
да видя ТЕБ и ТИКВАТА в ЗАТВОРА
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки които протестира против Семеонов да спреПротестиращите са овце, които помагат на собствениците на заведения да нарушават закона
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрън-дрън, та - пляс!