Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...

Това е демокрацията, каза премиерът. Лошото било, че четели деца и внуци
17 авг 2017 15:15,
95
Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...
Снимка: архив Булфото

Няма да си дам така лесно главата. Така премиерът Бойко Борисов коментира случката, която предизвика много коментари в социалните мрежи в последните часове.

Вчера стана ясно, че от ГДБОП са привикали на разпит потребител на Facebook заради гневен коментар срещу Борисов. Днес премиерът се обади лично на Васил Коцев, за да му се извини.

"Чух се с него по телефона, за да кажа, че нито знам, нито ме интересува... ", каза Борисов. Коцев също се извинил, че не е искал да убива премиера. "Разбрахме се много ведро и добре", допълни Борисов.

Още по темата

На въпроса защо е решил да се извини, премиерът отвърна: "Исках първо да разбера кой иска да ми отреже главата. Оказа се, че  той не ме мрази, нито аз".

"Това е демокрацията, пише се всичко за всички. Кофти е, че това го четат деца и внуци. И за вас майка ви да прочете, че искат да ви режат главата, няма да е приятно, нали", каза още Борисов.

Премиерът Бойко Борисов упрекна в престараване служителите на ГДБОП, посетили Коцев.

"И сега се карах на полицаите. Някой път се престарават, не знам на кой искат да угодят", каза премиерът и обясни, че в такива случаи всички стават за смях. И допълни: "А и няма да си дам толкова лесно главата".

Борисов коментира и акциите на Валери Симеонов срещу шума по морето. Вчера те предизвикаха протест в "Слънчев бряг", а недоволните поискаха премиера да спре вицето си.

"Говорих с Валери Симеонов. За едно от заведенията има десет жалби, за другото -  двайсет", каза министър-председателят. Той припомни закона, според който не трябва шумът трябва да спира в 23 часа.

"Той си действа според правомощята. Ако има дебат, той трябва да се пренесе в парламента и депутатите да се произнесат дали да се промени закона или не", каза още премиерът.

Бойко Борисов направи коментара си по време на инспекцията на ремонта на пътя Пловдив-Асеновград. Той изрази надежда, че от път-убиец ще се превърне в едно то най-хубавите съоръжения в района.

Премиерът пак обясни, че обжалванията пречат на строителството на пътя Поморие – Ахелой, на внедряването на ТОЛ системата, на пътя през Кресна.

"Нови мотриси искаме да купим, сега пак ще обжалват две години", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Естествено че Бойко ще прави пиар от подобни кьорфишеци на битово ниво. Виж ако някой от нивото на бившите му криминални партньори му вдигне мерника ще го приеме много по на сериозно.
78
2
 
6
 
! Отговори
пирамидална глава преди 6 години
Намагнитването по скалата на Магницки мина 100 градуса по Тиквезий и вртна стрелките на часовниците на 99 градиса по Пипонхайт
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
na kogo mu triabva glawa bez mozyktaia mnogoglava kratunesta vegetacia ima oste piponi da rajda
76
1
 
5
 
! Отговори
_Iidealist преди 6 години
До 84Не всичко одобрявам от Симеонов,но в този случай(за шума) е напълно прав.1. Ходих до Слънчака. Миналата събота бях там. Не съм бил на почивка. Много хотели, няма зеленина. Хотелите все на наши хора. Като минеш 20 метра от дискотеките може спокойно да си хапнеш в някое заведени, където някой дрънка на акустична китара.Това са глупави демонстративни акции с цел - мие се борим със с нещо за нещо. От цялата работа ще пострадат т.н. Патриоти. Дп НГ Бойко ще го унищожи, както стори с РБ.
75
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИдеалистНе всичко одобрявам от Симеонов,но в този случай(за шума) е напълно прав.
74
2
 
9
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Бати Бойко, вие с Цветан Цветанов съвсем ни вземахте за "мезе". 1. Обвинения и привиквания "ала ДС от Тошово време". После прошка, извинения от двете страни. Обяснения: "Ама ще ми попречи да стана полицай" После Б.Б. може да гарантира за новия полицай. Добрият Бойко и другите лоши. 1. Валери Симеонов изпратен да се изявява като обикновен жандарм по Слънчака и то по контрола на шума, който еди чул друг недочул. Така като тези проверки предизвикаха скандали в неделя Борисов, ще ги успокои.
73
2
 
15
 
! Отговори
www преди 6 години
Скарал се бил на полицаите???А можем ли да разберем имената им, да видим лицата им, да чуем тяхното обяснение?
72
2
 
16
 
! Отговори
Skunka преди 6 години
Бойко не веднъж е бит и рекетиран по времето на СИК.Едва ли би го втреснала фейсбуук заплаха.....евтин PR.
71
6
 
1
 
! Отговори
Zako преди 6 години
Christianski laji.
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В "Афера" още преди този случай писаха какво става,събират се двама и решават кой ще ударят и кой не в държавата,чрез службите.Това е саморазправа,така не се работи,нито службите могат да работят по този поръчков начин.Така действа мафията и хората се отвърнаха.Те самите си създадоха този лош имидж и сега се чудят защо така реагира населението?А задават ли си въпроса,защо и феновете им ги изоставиха?
69
4
 
7
 
! Отговори
хм до Василев преди 6 години
Аз ти казах - трябват години.На сила хубост не става.Свободата се изстрадва тя даром не идва.
68
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като Цветан Василев е "падал сигнал" и Б.Б., Цaцата, "Кой" и др. ще бъдат разследвани по закона "Магнитски", ПР машината се развихри със страшна сила.Голям страх ги тресе тия по високите етажи...
67
3
 
8
 
! Отговори
ахааа преди 6 години
Много ясно,това не е глава, а шиник!
66
2
 
9
 
! Отговори
КРУМ Страшни преди 6 години
Търся кратуни за попълване на сервиз.
65
3
 
26
 
! Отговори
НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО преди 6 години
АМИ ТИ, ТИКВО ПРОСТА, КАТО РУГАЕШ И ПЛЮЕШ ПО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ И ВСЕКИ, КОЙТО Е ИНТЕЛИГЕНТЕН И МИСЛЕЩ И КАЗВА ИСТИНАТА И ХВЪРЛЯШ БЕЗСРАМНИ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ. ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ ДЕЦА И ВНУЦИ?ИЛИ САМО ТВОИТЕ СА ДЕЦА И ВНУЦИ, А ДРУГИТЕ- МАТ'РЯЛ, ПРИ ТОВА ЛОШ И ПРИ ТОВА ПРОСТИ! И ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ ДА ТЕ СЪДИ ДО ДУПКА, ПРОСТАКО. СЕГА ПЪК НЯКОЙ ИСКАЛ ДА МУ ВЗЕМЕ ГЛАВАТА. И ЗА КАКВО ЛИ МУ Е? НЯКАКЪВ ВАКУУМ МЕЖДУ УШИТЕ. И ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ СТАВА ДУМА? ВСЕКИ ЖУРНАЛИСТ Е ПЛАТЕН ИЛИ СПЛАШЕН.И ПРИ Т.Ж.
64
0
 
17
 
! Отговори
до 70 преди 6 години
Мултимедията е със свободен достъп.Прости или умни всички са с мнение.Някои влизат да чистят имидж,други да го разрушават ,а обикновените хора да коментират пуснатата им информация.
63
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Наистина ли толкова прости пишат тук,или някой им плаща да се правят на такива?
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
vseka klsta svinkia sama se otstrelva s diabet, visoko krvno i zapusvane na arteriite. nobrazovanite debiloidi to4at nojhki, typ4at brekeneta, pucat s bertoletowa sol. tia prirodata si znae: klstoo li e EGN-to parvi ide diabeto!
61
4
 
9
 
! Отговори
боце преди 6 години
е тя галвата ти трябва да целуваш седалишните части на меркел, на ердоган, предните на макрон и тн.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да забравим безпрецедентния скандал с КТБ, корупцията и краденето ще ни заливат с всякакви "изненади". А тия , на втория план,сгушили се страхливо, като им гледам сервилните усмивки, страх ме хваща за държавата.