ГЕРБ отвръща на БСП: Нервите ви вече не издържат!

Хората на Борисов: Ежедневно отговаряме на лъжите им
Обновена: 17 авг 2017 18:20 | 17 авг 2017 18:14,
40
ГЕРБ отвръща на БСП: Нервите ви вече не издържат!
Снимка: архив Булфото

Явно нервите на БСП вече не издържат. Това констатираха депутати от ГЕРБ в отговор на поредните критики на социалистите към управляващите.

По-рано днес червените разкритикуваха хората на Борисов за неефективните ремонти и за липсата на резултати от завода за боклука.

"Явно нервите на БСП не издържат вече", каза областният координатор на ГЕРБ за София Цветомир Паунов, цитиран от "Фокус". 

Той допълни, че в същото време, въпреки летния сезон, правителството продължава да работи активно по големите инфраструктурни проекти за развитието на страната.

"Всички сме свидетели на това какво правителството на Бойко Борисов прави всекидневно и с какви темпове работи", каза още Паунов.

Той припомни изявленията на соцлидерката Корнелия Нинова, че БСП ще бъде конструктивна опозиция.

"В същото време ежедневно трябва да отговаряме на поднасяне на лъжлива информация", каза още Паунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
20
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Всичко в тази пропаднала и разрушена държава е на Суджука - и Съдът, който сам си назначава, и медиите, които се скъсват да му слугуват.Това не е домокрация, а Тикволитаризъм.
13
2
 
16
 
! Отговори
смях преди 6 години
В разгара на скандала за брутално незаконните перки на Бориславова на Калиакра ... Борисов да отиде на посещение във Варна и да го качат на кораб Калиакра :D
12
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕЙ ЛЬОЛЬО ГЕРБ ГИ ПЛАТИ АМА ВИЕ ГИ ОТКРАДНАХТЕ...ЧИИ СА ПРОКУРАТУРА,СЪД И МЕДИИ -МИ НА БКП СА!!!!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бкп че са бесни *** такива са,проблема е че вие гербаджиите им давате поводи да ви "ядат"особено СО и кметицата софийска...
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да напомним какво извърши герб :Приватизира Виваком за без пари на братя Велчеви , Пеевски и русия с подставено лице Спас Русев.Приватизира Булгартабак за без пари на ПЕввски , като му подари и дипломатическия клуб.Плати 8млд лева кражби за КТБ,Белене и Цанков камък пари взети от бедния български данъкоплатец без да се търси виновник. Герб са върха на мафията и ревностно я пазят.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 дни провал! Поръчки при герберски кметове:При 5 кандидата, 4 се отстраняват. Естествено основният критерий е най-изгодна цена :D предвидливо завишена с правилния процент. А така раздута трудно би спечелила, без помощ отвътре :D ***, по-***, герберуга
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко при ГЕРБ е кражби, лъжи и медийни манипулации.Те държат всички медии в Българи, включително и претендиращите да са национални телевизии, чрез които манипулират хората в провинцията.
7
3
 
15
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
Паунов, стига си се натягал, вождът ще те забележи и ще ти увеличи процента от порциите.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Герберасти , това не е демокрация, това си е чиста глобална комунистическа финансова анархия, където финансовия капитал е господар на всичко живо и неживо в държавата!!!Буда, а задаваш ли си въпроса защо ходиш с три коли и десет човека охрана!Нали много те обичат хората, или пък си засегнал някакви големи интереси, на големите корпорации и монополи, които си правят каквото си искат в държавата???
5
1
 
10
 
! Отговори
ОМРЪЗНА МИ преди 6 години
К`ъв е пък този Паунов, сега? Още един кандидат за славата.Не беше ли достатъчен дуловският л`айномет, аме сега и този.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ГЕРБ винаги водещо е било не какво и как ще се свърши, а колко МИЛИОНИ ЩЕ СЕ ОТКРАДНАТ. Това вече се превръща в практика, но овчето племе друго и не заслужава
3
6
 
18
 
! Отговори
аз преди 6 години
Нервите на българите вече не издържат от крадливата пасмина ГЕРБ.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** = от падъци
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са ви:-европейските магистрали-европейските улици и булеварди в София и останалите големи градове-европейските заводи за преработване на *** и газовите тръби и хъбове