Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела

Социалистите обаче да кажат за кой период нося отговорност
67
 Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела
Снимка: Булфото, архив

Да излязат от БСП и да кажат за кой период носят отговорност. За това призова депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, след като червената шефка  Корнелия Нинова обяви, че ще съди всички, които са свързали името й с корупция и "Цанков камък".

Още по темата

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пък отсече, че в ГЕРБ не се страхуват от съдебни дела.

Той посочи, че са изнасяли информация за политическите решения, които са взимани по време на мандат на БСП.

Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е виновна или не, а това, че тя е участвала в кабинет, при управлението на който се е реализирал проектът "Цанков камък", уточни Ненков.

По думите му досега от БСП не са коментирали самия проект - полезен ли е за държавата и има ли източване на средства.

По думите на Цветанов на пресконференцията днес Нинова е казала, че е получила отговор от главния прокурор, а всъщност писмото от прокуратурата е подписано от наблюдаващ прокурор.

Цветанов призова Нинова да е обективна.

Той й препоръча, когато кореспондира с посолства, да не забравя други случаи, с които БСП е свързана, като например случая "Хохегер".

По отношение на антикорупционното законодателство Цветанов посочи, че предстоят обсъждания и препоръча на БСП да бъдат активни.

За предстоящия политически сезон Цветанов призова да не се казват лъжи и да не се създават условия за противопоставяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
То това в политиката " Ще те съдя" от конкуретна партия е просто комплимент! Такова "животно"-осъден политик нема и нема да имаааааа.
41
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой смее да съди краля слънце?! Имали такъв съдебен състав който да посмее? Та нали над краля слънце е само шефа му господ бог!! Нинова нещо не е в час горката. Сигурно е падала от катъра и е получила земетресение в главата.
40
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелия ще осъди лъжливите герберасти, няма начин. Те свикнаха да лъготят като Суджук бей, но Суджука държи Цацата и последният го пази. Но онзи Тодоров, най-смръдливите го////вномет, той ще много плаща за гадориите които прави. До вчера съдеше Боко, Цецо и Плювньо, днес имСмучка вувузелите. Като няма мозък да плаща.
39
5
 
18
 
! Отговори
До 39 Македонски преди 6 години
В началото успяваха да ни излъжат, че за ББ и ГЕРБ гласуват по-ниско интелигентните хора. Верно е, че ЦЦ успяваше да фалшифицира изборите като ползваше имената на починалите, също така на емигрантите ни в чужбина.Обаче, държавната номенклатура и администрация се усети бързо, че ги управляват елементарни и корумпирани ГЕРБ-аджии и започна да подкрепя ГЕРБ. Така в джобчетата на държавната номенклатура потънаха 16 милиарда държавен заем, пари от фалшиви европрограми и какви ли не далавери.
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да заявяваш, че партията ти не се страхува от дела, при положенеие, че неин депутат е подсъдим за рекет е меко казано смешно.
37
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПо-червени и по-големи комунисти от гербаджиите няма.Е, затова.не.гие.страх от съда, защото по комунистически съдът е техен.Страх ги е само от партийния съд, Борисов да не ги подгони.Това.ако не е червена диктатура здраве.му кажи.
36
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, като заговорихме за ГЕРБ и дела, какво прави вашият виден представител Живко Суджука?
35
3
 
19
 
! Отговори
До ще време... преди 6 години
До ще време Цецо,когато ще трепериш от страх,че престъпленията са ти мнооогооо. Отдавна щяхте да сте зад решетките,ако бяхте в друга държава с буден народ. Знаете,че робето не реагира и сте спокойни. Нооо,всяко нещо си има край. Няма нищо вечно и никой вечен.
34
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката виждате един нагъл, самозабравил се престъпник, който открито заявява, че няма страх от дела. Интересно защо ли Брюксел иска съдебни реформи у нас?
33
3
 
24
 
! Отговори
fesa преди 6 години
А какво е ГЕБР?
32
1
 
11
 
! Отговори
червен боклук преди 6 години
До ДААААА....БАНДА КОМУНИСТИ.
31
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ не се страхуват от дела, ама само когато са на власт. Ей ги дойдоха на власт и Цецо светкавично го оправдаха по всички дела.
30
16
 
4
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
29
1
 
15
 
! Отговори
гарван с гарвана преди 6 години
СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ВМЕСТО ДА СЕ СЪДИТЕ............................... ВСИЧКИ СТЕ С ПАРТИЙНИ БИЛЕТИ!!!!!!!
28
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, ами ако делото се разглежда в европейски съд? Там всичките дела сте ги губили.
27
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кога ГЕРБ са се страхували от дела за извършени от тях престъпления? Накрая съдът ги оправдава, а доказателствата по делото изчезват, като тефтера на Златанов.
26
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, не бъди толкова сигурен. Скоро ще паднете от власт и цялата ви крадлива шайка, навързани като суджуци крадци и некадърници ще отидете при бай Ставри.Парада ще го води лично шефът ти.
25
5
 
31
 
! Отговори
ДААААА.... преди 6 години
СКЪПИ КОМЕНТАТОРИ ВИЯ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ЦВЕТАНОВ РАЗМАХА ЛИСТ БЕЗ ПОДПИСИ И ПЕЧАТ А ПРИ КОРНЕЛИЯ ИМАШЕ И ПОДПИС И ПЕЧАТ ЕЕЕЕ НА КОГО ДА ВЯРВАШ??? НА ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО ЛИ??? И КОГО БЕШЕ ПОКАНИ ОТ ГЕРБ ТОДОРОВ КОЙТО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ТАКА ОПЛЮВАШЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НО НАЛИ ЩЕ НАПРАВИ ПАК ИЗКАЗВАНЕ ПРОТИВ КОРНЕЛИЯ И БСП ЦВЕТАНОВ ЗАТОВА ГО ВЗЕЛ СЪС СЕБЕ СИ - ЦВЕТАНОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ В ГЕРБ НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ГОВОВРИ МНОГО И НИЩО НЕ КАЗВА ЕДНО И СЪЩО ВСЕКИ ПЪТ
24
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краднелия *** е толкова ***, че по добре да мълчи. Но не, червените *** не се спират пред нищо. Но съдбата ги наказва
23
1
 
19
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
А така, занимавайте прокуратурата с всевъзможни глупости,а оук мутрите нека си мутреят и делата да се точат с години и пак да няма обвинения срещу тях.УНИКАЛНА ДЪРЖАВА,УНИКАЛНИ ТИКВЕНИЦИ,УНИКАЛНИ БЕЗДЕЛНИЦИ.Чудят се с какви глупости да се занимават и да се съдят едни други за щяло или не.ЕВАЛАТА!!!!!