Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела

Социалистите обаче да кажат за кой период нося отговорност
67
 Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела
Снимка: Булфото, архив

Да излязат от БСП и да кажат за кой период носят отговорност. За това призова депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, след като червената шефка  Корнелия Нинова обяви, че ще съди всички, които са свързали името й с корупция и "Цанков камък".

Още по темата

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пък отсече, че в ГЕРБ не се страхуват от съдебни дела.

Той посочи, че са изнасяли информация за политическите решения, които са взимани по време на мандат на БСП.

Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е виновна или не, а това, че тя е участвала в кабинет, при управлението на който се е реализирал проектът "Цанков камък", уточни Ненков.

По думите му досега от БСП не са коментирали самия проект - полезен ли е за държавата и има ли източване на средства.

По думите на Цветанов на пресконференцията днес Нинова е казала, че е получила отговор от главния прокурор, а всъщност писмото от прокуратурата е подписано от наблюдаващ прокурор.

Цветанов призова Нинова да е обективна.

Той й препоръча, когато кореспондира с посолства, да не забравя други случаи, с които БСП е свързана, като например случая "Хохегер".

По отношение на антикорупционното законодателство Цветанов посочи, че предстоят обсъждания и препоръча на БСП да бъдат активни.

За предстоящия политически сезон Цветанов призова да не се казват лъжи и да не се създават условия за противопоставяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тези дребни дела не се страхува.Страхът ще дойде, когато започнат делата за грабежа на магистралите, метрото, ремонта на ндк, КТБ.
21
14
 
11
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 6 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
20
5
 
24
 
! Отговори
Цецо Григоров Шопов преди 6 години
Този КЬОРСУРАТ дали не движи веригата от 'СУДЖУК МАРКЕТ"в цялата страна!!??Дали не е кола-инкасо ,която обира оборота от веригата"Суджук маркет" !? НАГЛИ !!
19
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От какви дела не се страхуваш бе Цвъки? От такива в родния съд или в чуждестранния съд? Ти докато беше министър на МВР колко пъти ни осъдиха в Страсбург заради арестите ти, ама от какво да се страхуваш, нали ние ти плащаме сметката. От дела на които "пляскате" (с дупе) руснаците ли? От дела в България е ясно, че няма от какво да ви е страх. Страхът от дела обаче се връща, ако не сте на власт, нали?
18
5
 
16
 
! Отговори
Странна работа преди 6 години
Не съм полит.обвързан, но гербаджии да хокат *** е все едно АдолфХ,след войната да плюe фaшизмa. Така се, всички са минали през школата, а сега даскалите им криви.
17
3
 
24
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Ха, разбира се, че в ГЕРБ не се страхуват ни от прокурор , ни от дела , ами то съдебната власт е под техен пълен контрол!Как иначе Цецо ще се измъкне ни лук ял , ни лук мирисал от аферата с множество евтини апартаменти , за които нямал и средства , че тъста му му помогнал !Ха,ха, ха!
16
4
 
25
 
! Отговори
в пандиза преди 6 години
Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!
15
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цоцоманската мангалярка *** е една проста ненормалница, каквито са и почитателите й.
14
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените *** могат само да плюят, да всяват лъжи и интриги, както и да правят най-различни мръсотии. Винаги са носили само злини и изостаналост, като са били във властта.
13
3
 
22
 
! Отговори
don преди 6 години
КАКВО СЕ ПРЕТИСНЯВА ТОЗИ ГСПОДИН БАЩА МУ ДУБЛЬОР ШОФЬОР НА ГРИГОР ШОПОВ а ромския гласоподавател е *** и така ГЕРБ ще печелят избори и наче плюят комунизма В централния го чакоа с кеф
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Пеевски беше станал шеф на ДАНС , тогава БОКО , ЦЕКО , ЦЕЦА , МИРО .......... щяха да са в затвора !
11
4
 
8
 
! Отговори
do 4 преди 6 години
alo Vanio si otide mnogo misteriozno i sled 3 meseca i jena mu taka si raz4istvat xorata smetkite za da ne se stiga do sad infard i vari dokazvai
10
3
 
24
 
! Отговори
Цезар преди 6 години
Тоя нали от носене на папки по етажите на МВР се сдоби с 6 апартамента? Ето, и сега е понесъл една папка нанякъде. Значи, сигурни да сте, много скоро ще забогатее с още 6 апартамента. Я вместо папки, да вземе да носи по някоя книга и да се образова малко, защото простащината и простотията му са вече очеизвадни и ни прави за смях по света. Тук си го знаем и не ни прави впечатление, че бърка река Рубикон с кубчето на Рубик. А и да си обогати речника поне с още 10 -15 думи.
9
2
 
16
 
! Отговори
Гласувал преди 6 години
В шеги и закачки, мандата си върви . Всеки скандал т.е театър е добре дошъл за всички. Народът се вълнува ,тази вечер коя дискотека ще проверят. А, че зима идва-никой не го еня... Слаб , разделен, беден народ оставен на битов алкохолизъм и дребни кражби. А големците разпределят еврофондове...
8
2
 
25
 
! Отговори
съдията наш човек преди 6 години
Всички знаем защо ГЕРБ не се страхуват от дела.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Особено Цецо, той изобщо не се страхува от дела. И убийство да извърши, ще му се размине.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов не трябваше ли да е затвора, или понеже съдът е на ГЕРБ си е на свобода.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Боко беше гл.секретар на МВР Цветанов му носеше папките. Този навик му е останал от тогава.
4
2
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Какво стана със "Ало, Ваньо?"? Какво стана с разкриването на грабежа на века, КТБ, и най-вече-има ли действия за връщане на парите? Какво стана с 16-те милиарда заеми? Какво обещавахте на Меркел и ес, срещу 160-те милиона евро за "имигрантите"?Какво стана с разследването за незаконото подслушване, при което по лична заповед на този, на снимката, един ръчкаше с една отвертка из една апаратура, за да покрие спешно следите? Да питам ли още?Наказани за провала в Лясковец има ли? Или има наградени?
3
3
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Две правописни грешки в заглавието. Оправете го тоя ГЕБР и това носЯ отговорност, да не ви се вбеси Тиквата.