Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела

Социалистите обаче да кажат за кой период нося отговорност
67
 Нинова да съди! В ГЕБР не се страхували от дела
Снимка: Булфото, архив

Да излязат от БСП и да кажат за кой период носят отговорност. За това призова депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, след като червената шефка  Корнелия Нинова обяви, че ще съди всички, които са свързали името й с корупция и "Цанков камък".

Още по темата

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пък отсече, че в ГЕРБ не се страхуват от съдебни дела.

Той посочи, че са изнасяли информация за политическите решения, които са взимани по време на мандат на БСП.

Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е виновна или не, а това, че тя е участвала в кабинет, при управлението на който се е реализирал проектът "Цанков камък", уточни Ненков.

По думите му досега от БСП не са коментирали самия проект - полезен ли е за държавата и има ли източване на средства.

По думите на Цветанов на пресконференцията днес Нинова е казала, че е получила отговор от главния прокурор, а всъщност писмото от прокуратурата е подписано от наблюдаващ прокурор.

Цветанов призова Нинова да е обективна.

Той й препоръча, когато кореспондира с посолства, да не забравя други случаи, с които БСП е свързана, като например случая "Хохегер".

По отношение на антикорупционното законодателство Цветанов посочи, че предстоят обсъждания и препоръча на БСП да бъдат активни.

За предстоящия политически сезон Цветанов призова да не се казват лъжи и да не се създават условия за противопоставяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото ГЕРБ са държавата иска ли ни се или не Прокурорът е техен и т.н и те не страхуват питам се само защо и другите като бяха на власт нямаше търсене на отговорност защото всички са в кюпа и не им пука -другото е много шум за нищо защото са разбрали че народът е мирен и послушен не излиза на протести не търси отговорност е така ще е докато си чатим тука това е
61
0
 
2
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще дойде време, когато Нинова ще съди всички, свързали я с БСП!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СУДЖУК, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИЖДА КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СУДЖУЦИТЕ, ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ И СИЕ- ТЕ ТАМ НЕЩО НЕ ВЪРВИ- НАЧИ МНОГО ИЗНЕРВЕНИ БЕ, Я ГЛЕЙ ОТ КВАРТИРА АПАРТАМЕНТЧЕ, ПОСЛЕ ОЩЕ ЕДНО, СЛЕД ТОВА ПАК, ПА ХОТЕЛЧЕ, ПА ДРУГО И ТО ВИДИМО ОТ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОРЦИИИ- ХОРАТА ПО СВЕТА ГО НАРИЧАТ КОРУПЦИЯ И ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ.
58
4
 
7
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМЕ ДЕЙСТВАЩ И РАБОТЕЩ ЗАКОН ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА, ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ ГИ СЪДЯТ ПО ТЕХНИЯ ЗАКОН.
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ НОВИЯТ ПРОКТ ЗА ЗАКОН ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НА ГЕРБ Е СТРЕСНАЛ МНОГО ХОРА СЛЕД КАТО ТАКА РИВЪТ НА УМРЕЛО. ЩЕ СЕ ПРИБИРАТ НЕ САМО КЪЩИ НА АЛО ИЗМАМНИЦИ БЕЗ ДОКАЗАН ДОХОД, НО И НА ВСИЧКИ КОИТО СА ТЪРГУВАЛИ С ВЛИЯНИЕ И РАЗПРЕДЕЛЯЛИ ПОРЦИИ, СЕГА ЩЕ ВИДИМ ЛЕГЕНДИТЕ КАК СЕ ПУКАТ КАТО САПУНЕНИ БАЛОНИ, ЩЕ РАЗБЕРЕМ КАК СПА ДЕСТИНАЦИИ ЗА МИЛИОНИ СА ТВОИ КАТО ДЕКЛАРИРАШ ГОДИШЕН ДОХОД ОТ 1000 ЛВ, МДАААААААА- ЗАПАРИ ПОД КРАКАТА НА МНОЗИНА.
56
4
 
4
 
! Отговори
вуйчо преди 6 години
Очевидно ще има размествания в Москва. В Македония отърваха фронта. Нинова очевидно е притисната до стената е хапе във всички посоки. Сътруднициге като един са ангажирани във форума. Ще има новини.
55
5
 
6
 
! Отговори
м-да! преди 6 години
Чета коментарите и става ясно че социалистите са здраво уплашени. Зашото, разровиш ли го ще мирише. И социлистите ще отидат в небитието.
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаме истински съд няма никакво значение дали Цецо го е страх или не. Той просто ще си носи райето, което много му ходи!
53
4
 
16
 
! Отговори
В ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
В ГЕРБ няма почтени и честни хора. Всички са там за далаверата и всеки краде каквото може.Един суджуци, друг магистрали.
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да! Знае се , че рано или късно палачинката винаги се обръща и тогава става напечено.
51
1
 
16
 
! Отговори
На всяко пр-се му... преди 6 години
И НА ТОЗИ НА СНИМКАТА ЩЕ МУ ДОЙДЕ КОЛЕДАТА
50
4
 
12
 
! Отговори
БОРИСОВ Е КОМУНИСТ преди 6 години
КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ СЕ КАРАТ. ПРЕКРАСНО!
49
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова не може да осъди никой!Тя го знае.Номера е да създава скандали всеки ден.Някой друг и плаща съдебните разходи за да създава напрежение в държавата - това е Кремъл!
48
7
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 6 години
ГЕРБ не е политическа партия,ГЕРБ е мафия.
47
4
 
18
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Сигурен съм че живко суджука ще се разболее от рядка болест като ало ваньо и м бирата... Но няма да е веднага, година две живот, какво стана с оня тефтераджия който емигрира, дали е жив?
46
14
 
13
 
! Отговори
Ани преди 6 години
А помните ли какво стана през Февруари 2013?Баламите излязоха на улицата и се сдобихме с реактор за Белене. После Обещарски се изхлузи от отговорност и Бойко трябваше да им плаща борчовете. Само че както каза Тодор Живков: "Не може малка България да изхрани големия съветски съюз"Пак ще са гладни. Искам да кажа.
45
11
 
10
 
! Отговори
не бе! преди 6 години
Тъй като БСП е филиал на ДПС, сега БСП ще обере горещите кестени на Хидроинженера.
44
15
 
11
 
! Отговори
вече съм сигурен преди 6 години
Гузен негонен бяга. Явно Нинова е виновна и сега вдига шум за да заглуши гласът на справедливостта. Този филм сме го гледали много пъти през годините.
43
18
 
11
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Няма по-мръсно племе от ***. Запомнете го. Винаги са носили само злини, упадък и катастрофи на България. Доказано от историята.