Радев се снима с фенове преди среща с Макрон

Президентът седнал във варненски ресторант
24 авг 2017 12:37,
62
Радев се снима с фенове преди среща с Макрон
Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев се снима с фенове във варненски ресторант, ден преди срещата си президента на Франция.

Еманюел Макрон и съпругата му Брижит пристигат в България днес. Те ще отседнат в двореца Евксиноград край Варна.

Там ще бъдат и официалните срещи между френския държавен глава и българските ръководители – президентът Радев и премиерът Бойко Борисов.

"Президентът дойде в ресторанта, в който съм и аз тази вечер, без шум и помпозност", написа в профила си във Facebook Цветан Атанасов, който публикува и снимки от посещението на Радев.

"Изненада всички със скромност и достойно поведение. Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа...Такива трябва да са нашите политици!", допълни още Атанасов, който е основател на ретромузея във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеко 1,90, ама друг път - максимум 1,80, с обувки
18
4
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Ами висок е.Преди изборите едни социоложки,които иначе бяха от другата страна на политическия спектър му се възхитиха за дебата с Ц.Цачева,като казаха,че е изпълнил цялото студио.По-добре никой не можеше да го каже.А на теб ръста не знам колко ти е,но душицата ти е дребна.
17
1
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Ще ходиш на плаж с г-жа Макрон друг път.Тя едва ли ще се съблече публично пред когото и да било за да и се радва на младите кълки.
16
3
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Кои десни,бе?Одавна няма десни.Винаги съм гласувал за тях,с изключение на последните избори,когато гласувах за БСП.Странно ти е,нали?Това дясно,което ни се предложи напоследък е един сбироток от некадърници,жадни за власт и готови на всичко за нея.След Иван Костов вече няма дясно.Това е пооложението.За още по-големите некадърници от ГЕРБ пък въобще не искам да говоря.Всички ги виждат що за стока са.Докато не се появят нови млади и умни политици в дясно,няма да гласувам за тия днешните.
15
6
 
0
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
До Анонимен 6 Много "а"-та сте сложили накрая,сякаш ми крещите като на глуха. Не съм все още.Е,па аз ще ходя на плаж с г-жа,Макрон,ама недейте очаквайте снимки.
14
4
 
15
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Хубаво десен човек си,всеки има право да се самоопределя.Но искам да знам какво мислиш за харесваните от тебе десни партии.Не искам да обиждам никого,но искам да знам защо влязоха в коалиция с Герб и какво хубаво натвориха с този съюз.Москов обърка съвсем здравеопазването,Лукарски е бълен ***,да не говорим за оня Ненчев ли беше-военния министър-земеделец,а оня външен министър и гафа с Бокова-класически дипломатически гаф.
13
6
 
15
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Ами то от такива размишления кой колко бил висок дай да вземем да гласуваме за волейболиста Любо Ганев тогава по твоята логика :). *** народ - слаба държава. Случихме на президент. За съжаление в парламентарна република, от президента почти нищо не зависи.
12
8
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
1.73.Жена му е 1.78.Борисов е 1.85.Цеко 1.90.Павлова 1.55.Цецка 1.65.Москов 1.65.Бъчварова 1.71.Нинова 1.68.Проданов 1.80.Ангелкова 1.75.Плевнята 1.80.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха,ха,ха,това за Цецка е яко.Тя така ходеше на фризьор,а преди изборите за президент,гостуваше в БНТ и си беше организирала агитка с цветя да я посрещне.Смех.
10
31
 
3
 
! Отговори
491 преди 6 години
Този президент и като джудженце.А един държавен глава трябва са е висок и представителен.Колко е висок?
9
1
 
21
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
Народния любимец нещо моного се страхува от народната любов -идва му в повече затова гавазите не допускат никого до него,а като си отчупи парче хляб от погачата приготвена в негова чест го дава на момичето поднесло му погачата.Да не го отровят ли се страхува,че нали кетъринга му се прави лично и само от негови хора.Голям страх,голямо нещо!!!!!!!
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е хубав човек, мен ме дразни само като другарите около Корнелия Нинова се бутат да намажат нещо зад него. Никога не бих гласувал за БСП. Никога и за ГЕРБ. Но винаги гласувам. Проблемът на повечето българи е, че свеждат противопоставянето само между двете партии, докато гледат техните рекламни блокове. Едни други се драчат. А те точно това целят, да няма дясна алтернатива, която да им пречи при разпределянето на баницата под масата.
7
3
 
31
 
! Отговори
тодор преди 6 години
Представете си на негово място да беше Цецка Цачева. Пристига с 10 гарда от НСО подминава всички и изяжда храната в заведението.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Янчеваааа,те и другите се правят на човеци,ама не са.Затова трябва да показваме човеците.За пример на другите.
5
7
 
31
 
! Отговори
ПРИ НАРОДА! преди 6 години
Е, ТОВА Е РАДЕВ.А ББОКО ДОЙДЕ В ТРОЯНСКИЯ МАНАСТИР И СЕ СКРИ В ЗАДНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ КАТО ПЛЪХ. 20000 ПОСЕТИТЕЛИ ДОРИ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ Е ТАМ.
4
3
 
15
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 години
Еее сега като дойде и Боско тая вечер и футбол може да порита. Може па некой да не го забележи. Има логика налЕ ? После и афтографи ше раздаде за разкож.
3
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо пропускате.Атанасов е казал :Това е моят президент! Все пак сте журналисти и истината трябва да ви води,а не политическите пристрастия.
2
15
 
3
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
И защо е тази фвалипръцковчина? Че сме по-по-най защото сме се снимали с президента.И Радев е човек.Няма да стои гладен,я.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не го е страх от народа,както един друг ербап политик,който не се движи без двайсетина гавази,ако случайно слезе от бронирания си джип.