С шпалир от матроси: Посрещнахме официално Макрон

Първата среща на френския президент ще е с Румен Радев
Обновена: 25 авг 2017 11:10 | 25 авг 2017 11:09,
71

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът на Франция Еманюел Макрон бе посрещнат официално в резиденция "Евксиноград" край Варна от българския държавен глава Румен Радев. Двамата бяха придружени от съпругите си Брижит и Десислава.

Шпалир от матроси от Военноморските сили и тържествена церемония дадоха официалния старт на френската визита.

Първият официален разговор на Еманюел Макрон ще бъде с президента Радев. По-късно през деня френският държавен глава ще разговаря и с премиера Бойко Борисов.

След всяка от срещите държавниците ще дадат пресконференция.

Основни теми на разговорите се очаква да бъдат охраната на външните граници на ЕС, приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС и двустранните отношения.

Очаква се президентът Макрон да повдигне темата за социалния дъмпинг. Ще бъде обсъден и въпросът за приемането на България в Шенген и в Еврозоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
2
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
друг път щяха да се дуят наред с френския президент и дамата му!-------Имаш предвид френската Баба с Внучето й, нали!?-))))псМежду другото, французите отказоха статуса на първа дама на Франция на Баба Бриджит!
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако не беше Бпйко да ги уреди тези, двамата наши, друг път щяха да се дуят наред с френския президент и дамата му!
60
2
 
9
 
! Отговори
до 59 от славянин преди 6 години
Вече никой не иска да стига европа с нейните евроценности - превъзнасяното г.йство и регулярните мюмюнски атентати!
59
0
 
7
 
! Отговори
Дърт Перверзник преди 6 години
Честно казано: роклите, чантите,обувките на жените не ме вълнуват особено.Много по-интересно е без дрехи и чанта (може само по обувки).
58
9
 
12
 
! Отговори
българка преди 6 години
Уффффффф, снимката с обувките на двете дами направо кърти мивки - както казвахме едно време....... Оле-мале, оле-мале.......... Къде сме ние, къде е класата на французойката....... за двуредовите копчета на пеньоара на нашето Деси няма да говоря - те са толкова много /копчетата имам предивид/, че сами по себе си говорят достатъчно.....
57
4
 
2
 
! Отговори
ПИЯНДЕТА, преди 6 години
НЯМА ДА СТИГНЕТЕ ЕВРОПА И СЛЕД 100 ГОДИНИ! ВИЖТЕ СЕ ТУКА КОЛКО СТЕ ПРОСТИ!
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСНАКА САМО ОТ БОЙ И СТРИГАНЕ РАЗБИРА...
55
3
 
5
 
! Отговори
16 броя приспивателн преди 6 години
Ако искате да заспите, въпреки вече приетите 16 броя приспивателни, гледайте по БНТ пресконференцията на пожарникаря. Ще ... ох ... заспивам ...
54
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То на комунистите по принцип им се удават две неща - изказванията и краденето!......................То, като съдим по комуниста Борисов - точно така е.
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Боко като дръпне две чаши димят ще каже:А бе я майнете тоз калкан и дайте суджука. то с това човек не мой да съ наяде.
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То на комунистите по принцип им се удават две неща - изказванията и краденето!
51
3
 
8
 
! Отговори
64 преди 6 години
Кел файда!Всичко за което се пише е в западняшки интерес.Искаме си заводите и с тях работа и завръщане на децата ни!Не ни баламодвайте с полицейски функции,Шенген-Менген,обща армия с купуване на вашите оръжия,а за нас-гол пръст!Чупка!Но търпението на един народ не е безкрайно!
50
3
 
2
 
! Отговори
а преди 6 години
Защо трябва да сравняваме изобщо "наще" и "ваще" и да търсим с нещо "наще" задължително да са по-яки? Това какво удовлетворение носи на добрия гражданин? Не са по-яки. Бай *** се е вселил в тях и няма измъкване, народопсихология е това.
49
11
 
13
 
! Отговори
а преди 6 години
Ясно е, че Бриджит е уязвима на тема възраст. Обаче жената има доста класно излъчване. А Радеви с просташките снимки с *** по панталона на президента, джапанките, непремеренире изказвания на Радева във ФБ къде са? Оправдават се с "Хора от народа", ама е доста неприятно. Деси и нагласена има простовато излъчване, дебелите токове и двата реда копчета на грам нямащата елегантност рокля, например... простоватата физиономия на Радев. Та нека не се тупаме, че сме по-добре, не сме.
48
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Мелания Тръмп се появи с открити обувки на срещата на първите дами преди около 2 месеца не ти направи впечатление,но нашата ви вади очите,ейййй злобен народ.
47
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наш'та кака Радева няма аристократично излъчване а на селска учителка в детската градина, с пеньоарчето и обувки с голи пръсти и без чорапи... Смях!!... Тая не е и чула за протокол, селска му работа...
46
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано руските неандерталци позиционирани от Кремъл не отровят Макрон
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко тук си придава важност,но на Ердоган не смее.Като ходи в Турция се държеше като ученик на изпит.Онзи гледа лошо,но явно нашия му е смешен,щом леко се подсмихваше на Бокича
44
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От където и да ги погледнеш,нашата двойка си е по-готина.Другите изглеждат нелепо един до друг.
43
4
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Французойката е симпатяга, много стилно облечена и обута, но нашата е по-хубава!!!Друго ми направи впечатление.Вижте последните снимки.Вижте ги и двамата как са се усмихнали! Това не са протоколните усмивки, на обикрани европейски и американски политици и лицемери! Мисля, че са чистосърдечни усмивки, радват се хората.И още нещо-не са дошли да ни заповядват и говорят с назидателен тон , а да "повдигне въпроса, да преговаря".Не е като да ти пратят конгресмен, да заповядва...