Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика

Народът да не вярва на лъжливи овчарчета, препоръча той
Обновена: 30 авг 2017 12:15 | 30 авг 2017 11:07,
109
Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика
Снимка: архив, Булфото

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика по отношение Турция, Македония, Русия и Западна Европа. Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV. По думите му надали ще го чуем отново да каже нещо ласкаво за премиера.

"Един перфектен балансьор, много се усъвършенства този човек", коментира той. "Продължаваме да плащаме старите грехове на БСП и на предни управления", посочи вицепремиерът.

"Буквално преди няколко дни успяхме да спасим 250 млн. на България от управлението на Орешарски. От едни дела за EVN, в които България беше осъдена на 250 млн. евро. Тези пари ги спасихме тихомълком, без да вдигаме много шум", обясни Валери Симеонов.

Още по темата

"В същото време БСП играеше ролята на "лъжливото овчарче" или "лъжливата овчарка" с измисляне на катастрофални новини и на ужасии, плашене и плашене. Но накрая истината е, че хората трябва да разберат, че не трябва да слагат "лъжливи овчарчета" да вардят овцете, защото въртят чевермета по цял ден и само това ги интересува", посочи той.

"Вчера на заседание с министъра на правосъдието Цецка Цачева, с министъра на труда и социалната политика Бисер Петков и МВР разписахме и подготвяме механизъм за законодателни промени, които да осигурят даването на българско гражданство не за 6 години, както е досега, а за 6 месеца. Издаването на синя карта за 37 дни, а не за година и половина-две, както е досега", обясни Валери Симеонов и допълни, че всички мерки са насочени към сънародниците ни в трети страни, които се чувстват българи, за да дойдат и да се реализират тук.

Той отчете и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета "Борисов 3" – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.

Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта "Слънчев бряг" отиват там, за да се забавляват. Останалите 94% били семейства с деца.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в "Слънчев бряг". Получил е и много благодарствени писма.

По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: "Значи съм си свършил работата".

Валери Симеонов категорично отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
1. Триумф с Турция ?ББ го наричат пощенския гълъб на Ердоган в Европа.2. Триумф с Русия ?Руснаците отдавна са ни отписали.3. Триумф в ЕС ?Да те тупат по гърба големите и да те използват, както могат за тяхна изгода ...4. Триумф с Вишеградската четворка !?Не може да отразяват светлината на Орбан ... Твърде жалък си !
80
0
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Да си девета дупка на кава.ла за всички ...На това триумф ли му казваш бе, Винкел ?!
79
0
 
2
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Напрово е ужасно гнусно като гледаш как един на друг се четкат, мазнят и подлизурстват. Те че срам нямат е ясно, но ние , ние какво правим?
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама простаци . Това ли е лицето на България. Срам ме е! Тези прегръдки във външната политика ще ни донесат само негативи. ББ го работят , но той не се усеща.
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези "управници" съвсем ни взеха за мезе. Това си е директна подигравка и обида към народа. ОСТАВКА ВЕДНАГА
76
3
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Не знам къде го вижда Валери Симеонов тоя триумф. Оставаме си най-бедната държава в Европейския съюз, а от прегръдките на Бойко пред камерите с тоя и оня получаваме само обещания с неопределено бъдеще, я Шенген, я влизане в еврозоната, я газов хъб и т.н.
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе след три мандата да се оправдаваш, че предните управления са виновни...или си ***, или си честен! :D
74
4
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До Анонимен: ПРАВИЛНО НАРИЧАТ УПРАВЛЕНИЕТО НИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА И ТРЕТИ МАНДАТ ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКА МАФИЯ.ВСИЧКИ ТИЯ ,ПАТРИОТИ , ПО РАНО РЕФОРМАТОРИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ , СА ПРОИЗВОДНИ НА ЛИКВИДАТОРА НА БЪЛГАРИЯ , ИВАН КОСТОВ.ПРАВИЛНО ХОРАТА БЯХА ИЗМИСЛИЛИ НАДПИСИТЕ ПО ПЪТИЩАТА : " ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО - ПОЛУЧАВАШ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА КОСТОВ " КОЙ НЕ Е ОТ СДС-СИДЕРОВ ЛИ ,КАРАКАЧАНОВ ЛИ ИЛИ СИМЕОНОВ ? СИДЕРОВ ГО НАРИЧАХА ПОМПОЛИТ НА КОСТОВ ,КОГАТО ОГЛАВЯВАШЕ ЕДИН ЛЪЖЛИВ ВЕСТНИК "
73
3
 
10
 
! Отговори
МЕТО преди 6 години
До Калеко Алеко:ВСЕ ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ СА В ГЛАВИТЕ НА СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКАТА МАФИЯ.ЧЕ , ВИЕ НЕ ГИ ОСТАВИХТЕ ДА СИ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВАТА БЕ , ***. СВАЛЯХТЕ ГИ ПРОТИВОЗАКОННО ОЩЕ В СТОТЕ ИМ ДНИ , А СЕГА НА НА ТРЕТОТО "НОВО"ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ ИМ ПРАВИТЕ МЕТАНИ - СТО ДНИ , ЛЕТНИ ВАКАНЦИИ , СЕГА ПЪК ШЕСТ МЕСЕЦА ПАК ЗАТИШИЕ ЗАРАДИ НЯКАКВО СИ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО. СКЪПО ЩЕ ВИ СТРУВА ТОВА - ШУТА В *** ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТЕН.
72
5
 
11
 
! Отговори
РОСЕН преди 6 години
До Го4о: АЗ ПЪК СЕ КЕФЯ КАТО ЧЕТА ТУК КАК НАРИЧАТ БОЙКО БОРИСОВ. ОСВЕН ТИКВА ,ХИЛЯДИ ГО НАРИЧАТ БЕЗХАБЕРНИК , НЕПРОКОПСАНИК,МУТРА И ОЩЕ ДЕСЕТКИ "КРАСИВИ" ПРЯКОРИ.
71
3
 
7
 
! Отговори
ПАНЕВ преди 6 години
До Тошко: МОЖЕ , НО ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е ЗАЕТО ОТ ГЕН. РАДЕВ ЗА ДВА МАНДАТА.ТАКА ЧЕ , БЕЗХАБЕРНИКА ДА СИ ГЛЕДА ДАЛАВЕРИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО .А , ТЕЗИ ,ДЕТО ГО ЛАСКАЯТ ,ЩЕ ИМА ДА СЕ СТРЯСКАТ НА СЪН ОЩЕ ЦЕЛИ ДЕВЕТ ГОДИНИ. ХА ,НАЗДРАВЕ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г.
70
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджука ближе.
69
1
 
13
 
! Отговори
До 74 преди 6 години
Изтърка се тази плоча, ***. Кво ме боли Корнелка и Бузлуджа, бе шмульо. Купува изборите Доцента по държане на маркуча, лъже, живее в параноя щото що мръсотии е извършил, че всеки ден му е като на кърт в дупка. Два милиона напуснаха заради "умнотиите" му, за да сме вечно най-бедните и намаляващите в ЕС. Какви комунисти ми приказваш, къде има такива. Избили са ги преди 9.9.44. Колко ти плащат да дращиш тук? Пише нещо което да е поне по-актуално.
68
3
 
16
 
! Отговори
ВАЛЕРИ МЪЖКОТО ПОРНО преди 6 години
АМИ СИМЕОНОВ НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА, ОСВЕН ДА ПРАВИ ЕЖЕДНЕВНИ СВИ НА БОКО. ЕДНА ПОСРЕДСТВЕНА МУТРА ДА ЖЪНЕ УСПЕХИ ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА? Я НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ! ОСОБЕНО ПО ОТНОШЕНИЕ ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ С ГРУЗИЯ И КОНГРАЧУЛЕЙШЪН. КОЛКОТО ДО НИНОВА - С ГОЛЯМ УСПЕХ ПРАХОСВА ДОВЕРИЕТО, КОЕТО СЪБРА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. НО Е СТО ПЪТИ ПО-ЧИТАВА ОТ КРИМИНАЛНИЯ ТИП.ИЗОБЩО ЖАЛНА Й МАЙКА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ С ПОДОБНИ УПРАВНИЦИ.КРАДАТ, ЛЪЖАТ, ГРАБЯТ И НЯМАТ НИ СРАМ, НИ НАЯЖДАНЕ НЕГОДНИЦИТЕ.
67
18
 
11
 
! Отговори
До До 51 и 68 преди 6 години
Ако хаоата у нас не искаха "Бай *** от Банкя" щяха да гласуват за кака Ви кУрнелка от Позитано 20, а ако на другарите и другарките не им харесва поведението на ББ, да се качат на връх бБзлуджа за да си промият ушите с лозунги от времето на Тошо ... !!!
66
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия патриотари излязоха по-големи иб-рици даже и от Разбойническия блок!Направо са жалки, не знам как се чувстват тия дето са ги избрали
65
1
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Боко Тиквата...халът на народа не го интересува.Той...работи с едромащабни...похвати,като слугува на Меркел,Юнкер,Макрон,Ердоган и презокеанските...каубои.Тоя никога не изхожда от интересите на редовите българи и не го интересува че за...без пари работят на глутницата набедени наши и чужди тарикати.На такова...баш парче премиер е редно да се бие един заключителен народен шут,за да бъде наврян в ъгъла на историята,а не Винкела да ми го хвали;щото и той същия...робовладелец тарикат.
64
3
 
1
 
! Отговори
я па ти преди 6 години
И това е най-жалкото....
63
18
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
Просто ГЕРБ няма друга алтернатива!
62
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах видео от разходката в Евксиноград.Да потънеш в земята от срам-за поведението и изказа нямам думи.Единствени сме в света по такава показна простотия,на която могат да се възхищават само себеподобни!