Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика

Народът да не вярва на лъжливи овчарчета, препоръча той
Обновена: 30 авг 2017 12:15 | 30 авг 2017 11:07,
109
Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика
Снимка: архив, Булфото

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика по отношение Турция, Македония, Русия и Западна Европа. Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV. По думите му надали ще го чуем отново да каже нещо ласкаво за премиера.

"Един перфектен балансьор, много се усъвършенства този човек", коментира той. "Продължаваме да плащаме старите грехове на БСП и на предни управления", посочи вицепремиерът.

"Буквално преди няколко дни успяхме да спасим 250 млн. на България от управлението на Орешарски. От едни дела за EVN, в които България беше осъдена на 250 млн. евро. Тези пари ги спасихме тихомълком, без да вдигаме много шум", обясни Валери Симеонов.

Още по темата

"В същото време БСП играеше ролята на "лъжливото овчарче" или "лъжливата овчарка" с измисляне на катастрофални новини и на ужасии, плашене и плашене. Но накрая истината е, че хората трябва да разберат, че не трябва да слагат "лъжливи овчарчета" да вардят овцете, защото въртят чевермета по цял ден и само това ги интересува", посочи той.

"Вчера на заседание с министъра на правосъдието Цецка Цачева, с министъра на труда и социалната политика Бисер Петков и МВР разписахме и подготвяме механизъм за законодателни промени, които да осигурят даването на българско гражданство не за 6 години, както е досега, а за 6 месеца. Издаването на синя карта за 37 дни, а не за година и половина-две, както е досега", обясни Валери Симеонов и допълни, че всички мерки са насочени към сънародниците ни в трети страни, които се чувстват българи, за да дойдат и да се реализират тук.

Той отчете и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета "Борисов 3" – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.

Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта "Слънчев бряг" отиват там, за да се забавляват. Останалите 94% били семейства с деца.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в "Слънчев бряг". Получил е и много благодарствени писма.

По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: "Значи съм си свършил работата".

Валери Симеонов категорично отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
21
 
8
 
! Отговори
Тошко преди 6 години
И все пак не може да се отрече, че през третия последователен мандат ББ жъне големи успехи в международната политика, което ще му осигури ПОБЕДАТА на следващите президентски избори....ако реши да се кандидатира!!!!!!!!
60
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова може да е тлъста,*** и прочие.Не ме интересува,защото не управлява.Но тоя от банки взе да лази по нервите на повечето българи.Време е за сериозни протети пред американското.
59
24
 
11
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Изкефих се когато чух, че НИНОВА Е ЛЪЖЛИВАТА ОВЧАРКА! Това прозвище напълно отговаря на профила и като политик.
58
7
 
21
 
! Отговори
BGN преди 6 години
Не пак, ощее Станишев бил виновен!!!!!Баси пу Т ьовците!
57
3
 
19
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 6 години
ББ е пичага, понеже оправи нещата в РъБъ сега се втурна и на Балканите да ги пооправи, после иде ред на Европейскио союз!
56
6
 
22
 
! Отговори
До 51 и 68 преди 6 години
Хайде стига с този Ленин и Сталин, кой се сеща за тях и кой иска да живее по тяхната система. Какви комунисти, какви социалисти, кога ги е имало у нас?? Хората у нас не искат Бай *** от Банкя, искат нормален и умен човек, който да обича България, да работи за развитието и. Този *** ни е продал и предал колкото пъти е можел. Важното е да е охраняван, а това струва милиони на българина, да изнася нашите пари по офшорки. Цялата му свита са лъжливи крадци, гледат от него. България е ограбена.
55
19
 
9
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Към рушията може да се присъединим само в мокрите сънища на някой от нашенските ***, така че да не лежат на тая си кълка, а да хващат поезда за любимата си Матушка, даже ще им осигурим и безплатни билети ..... !!!
54
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно, сега като се присъединим към Русия и пенсиите ще ни вдигнат и заплатите и няма да гледаме гейовете на Европа.Ленин, Сталин, Путин ... и Корнелия Нинова !!!
53
6
 
23
 
! Отговори
вяра преди 6 години
Който вярва на тиквата, вярва че саламът се прави с месо
52
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами нормално е магистралната жрица на любовта да величае сутеньора си.
51
4
 
27
 
! Отговори
До 55 преди 6 години
По-точно не може да бъде казано!!! Не спете българи, по-лошо ще става ако се мушите като мишки и чакате БаРБутко да ви подобри живота. Идва есен, после зимата и парното, този октопод който изпива кръвчицата на народа, който храни стотици тумбаци от Столична община и партийни величия, които не се срамят да взимат от тези пари и живеят в лукс. А хората ще мръзнат ли мръзнат! До кога бе българи ще живеете като червеи????
50
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма страшно, сега като се присъединим към Русия и пенсиите ще ни вдигнат и заплатите и няма да гледаме гейовете на Европа.Ленин, Сталин, Путин ... и Корнелия Нинова !!!
49
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един политик, и нас са псевдополитици, без изключение, се познава колко е успешен пи охраната. Когато не крадеш и не лъжеш, когато се трудиш честно и се бориш, нари да Ти да живее нормално, няма нужда от охрана. В Скандинавията тези които управляват се движат с метрото, а при хубаво време с колело. Кога Силата на мисълта от Банкя ще излезе сам да изпие едно кафе? Никога!!! Защото ще бъде удушен веднага от народна любов. Страхливец е Падишаха, отмъстителен, дреме му за обикновения човек.
48
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кое е по жалкоТова че страната тъне в мизерия, че демографската катастрофа е факт, че сме гетото на Европа, или е по жалко че има *** които не само гласуват за палачите си, а им ръкопляскат и се кланят докато те им изтръгват бъдещето. Робски народ с робско мислене. Няма значение ГЕРБ, БСП или които и да е. Разрушиха и ви окрадоха страната. Вие продължавате да се кланяте. ББ е вече трети мандат и тук разни клети зомбирани хорица го виждат като накакъв спасител!! Жалко за страната
47
2
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
ВНИМАВАЙТЕ само тоз триумф на външната политика да не ви изиграе лоша шега и последствията да са за народа.За Македония това беше под натиск.Дали някои разузнавателни управления на велики държави няма да ни използват за създаване на напрежение на Балканите и то главно срещу Сърбия ,която се стреми към Европа но не иска в НАТО.Точно това не им изнася на САЩ.ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА ,ЗАЩОТО ЗА ДА СЕ СРИНЕ ИМИДЖА НА ЕВРОПА В МОМЕНТА Е НУЖЕН НОВ КОНФЛИКТ И ЗА ТОВА НАЙ_УДОБНО ЗА САЩ СА БАЛКАНИТЕ.
46
4
 
17
 
! Отговори
ФЕЙС БОЙКО преди 6 години
- Ало Цецо намери ми някой нов противник че тоя Валери не ме кефи вече. -Славчо устройва ли та , шефе ?-Става, пускай ,пускай .
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хе , верно всички говорели противБойко му станаха авери .Оня клоун примерно Яне Янев викаше крякаше срещу него днес той му стана съветник . Политиците коалиционери са нещо като женките ,правят всичко възможно да ГИ ЗАБЕЛЕЖИШ ,ИЗКОНСУМИРАШ ГИ И ГИ ИЗХВЪРЛИШ КАТО ОСТАРЕЯТ И НЕ ТЕ КЕФЯТ И ЗАМЕНЯШ С ПО НОВИ
44
9
 
24
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
верно е балансьор Борисов хем се големее, хем народа тъне в мизерия
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слъчасването също е за здравно заведение!
42
3
 
39
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 6 години
ТОЗИ СИМЕОНОВ ЗАБРАВИ КАК ГОВОРЕШЕ ПО НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ ВСЯКА ВТОРА ДУМА БЕШЕ БОРИСОВ ТАКЪВ БОРИСОВ ОНАКЪВ - НЯМАШЕ МИНУТА В КОЯТО ДА СЕ КАЖЕ НЕЩО ХУБАВО ЗА Б.Б. - СЕГА Е ХУБАВ ЗАЩОТО СИ ВЪВ ВЛАСТА СИМЕОНОВ И МИСЛИШ ЧЕ СИ "ГОЛЕМИЯ" МИНИСТЪР А НЕЗНАЕШ КАКВО ГОВОРИ ПОЧТИ ВСЕКИ ЗА ТЕБ ДОРИ И ТАКИВА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ НО ...НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ТОВА