Борисов за Байрама: Доказали сме, можем да живеем в мир!

Премиерът честити празника на мюсюлманската общност
1 сеп 2017 12:37,
84
Борисов за Байрама: Доказали сме, можем да живеем в мир!
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов поздрави мюсюлманите по повод празника Курбан Байрам.

"Скъпи приятели мюсюлмани, честит Курбан Байрам. Пожелавам Ви здраве и благоденствие", написа Борисов в социалната мрежа Facebook.

"През годините сме доказали, че преди всичко сме хора и заедно можем да живеем в мир и разбирателство. С разум и доброта да продължим да даваме този добър пример", пише още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
МИЗЕРНИКЪТ НЕЩАСТЕН преди 6 години
СПЕЦИАЛНО, ТАЗИ *** МУТРА НИКОГА, НА НИКОГО НИЩО НЕ Е ДОКАЗВАЛА. ТОЙ НАСТРОЙВАШЕ НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ ДПС И ДОГАН, ЗА ДА СЕ ДОКАРА ПРЕД ЕДНИ МАРГИНАЛИЗИРАНИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ И ДА СИ СЪЗДАДЕ ПАРТИЙКАТА. С ТАЗИ ПАРТИЙКА ГЕРБ СЕ ДОКОПА И ЯХНА ВЛАСТТА,ЗА ДА КРАДЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ДОГАН И ДА СИ ДРУГАРУВА С НЕГО СКРИТ ОТ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И ЗАЕДНО С ДОГАН ДА СЕ НАДПРЕВАРВАТ, КОЙ ПО-ДОБРЕ ЩЕ СЕ ПРОДАДЕ НА ТУРЦИЯ И СУЛТАНИТЕ И.
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-глупашко и тъпо изказване не съм чел досега!Доказва се винаги!
62
0
 
6
 
! Отговори
Цончо Алтавия преди 6 години
Този като умр е,нема да липсва на никой.
61
0
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ ТИКВУНОВИ КРАЙ НЯМАТ!
60
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимена бе дангалак а какво ще кажеш за църквата на всеки час бият камбани.ако мислите от всичко да вземете влага не е за хубаво.помислеете малко трезво.кой ви помогна най много върнете се 20 - 25 години назад и ще видите реалното за БГ.ако продължавате така мислете вие какво може да се случи,вие ще си знаете после да няма пак бате няма пари няма хляб
59
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хюсеин Хафъзов: Българите не заслужават собствена държава...аз се гордея, както с агентурното минало на Ахмед Доган, така и с това на Лютви Местан....аз призовавам, великият турски народ, да дойде и да заеме тези изконни негови земи Родопите, Лудогорието, Кърджали, Айтоското поле, Добруджа и въобще цялата територия на България, тъй като тя по правото на Османската империя му принадлежи....ТЕЗИ ЛИ ПОЗДРАВЯВАШ БОЙКО???
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живейте в мир и любов с кмета на Симитли.Пък вземи и ни събери на една сватба, ако и ти да си с бурката, ще те прежалим.
57
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преклонена тиква сабя не я сече!
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
па да ги беше почерпил с по един съджук, ама си една скръндза
55
1
 
5
 
! Отговори
;foe,djf,d преди 6 години
alankoolu!!!
54
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мюсулманите които живеят в България мразят българите.Използват всичко българско ,капсоловани са в свое си общество и са настроени всеки момент ако им се отдаде да ни резнат главите.Непрекъснато пропагандират за "прекрасния" живот в Турция но висят у нас.Това е истината за "мирното" съжителстване.Никога няма да забравим насилственото ислямизиране на Балканите.
53
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че може да живеем в мир...Стига да се уточни какво се разбира под мир...Едва ли тероризирането на възрастни хора - християни, с ислямски напеви по 5 пъти на ден от уредбата на близката джамия, построена с кой знае какви средства, е мирно съжителство...
52
13
 
10
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
Очаквах да посъбера минуси, но все пак щеше да е хубаво поне някой да обоснове несъгласието си с моето мнение. Да, имало е робство, несправедливости, били сме втора ръка хора. Клали са ни, но и ние сме клали. Поне тези, които са имали топки. Тия с преклонената главица да не я сечала сабята, и до сега са роби, и ще бъдат винаги. Стига с това тупане в гърдите, аз също съм горд Българин, но ни е калпава семката масово!
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живеете си не само в мир,а и в любов,особено с Шиши.
50
6
 
18
 
! Отговори
саас преди 6 години
Празнуват как психично болен Авраам/ибрахим си принесъл първородният син в жертва и успял. За разлика в Библията историята има щастлив край, БОГ го възпрял. От там идва тънкото програмиране на техният светоглед, Те са готови да си жертват децата за джихат докрай непоколебимо подсъзнателно да повторят първо-модела си който празнуват така систематично..
49
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутрата си е мутра.Той не може да се промени.
48
6
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Не е нужно лицемерно да си честитим празници, които не празнуваме и не ценим.Достатъчно е взаимно да се уважаваме и да не си вредим.Другото е западно лицемерие, което не върви на Балканите.Боко се опитва да се хареса на всички.Забравя обаче, че прекаленият светец и Богу не е драг.
47
10
 
29
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
това е лицемерен мир, както и толерастията. При всеки удобен случай БГ турци ни припомнят какво са ни правили 500 години, ромите ни обещават и те какво ще ни правят скоро, а ние сме като щраусите заровили главите в земята и слепи за назряващата социална бома
46
4
 
6
 
! Отговори
cCc преди 6 години
До А беНегрите християни къде ги слагате?
45
7
 
23
 
! Отговори
Шаро преди 6 години
Тцтц.. Пионка!! Днес е Симеоновден и началото на Църковната нова година,а този *** ще ги поздравява за байряма....