ГЕРБ: Няма бум на организираната престъпност у нас!

Много от професионалистите - освободени при Орешарски
Обновена: 1 сеп 2017 12:12 | 1 сеп 2017 12:07, Веселина Йорданова
104
ГЕРБ: Няма бум на организираната престъпност у нас!
Снимка: БТА

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов не смята, че има бум на организираната престъпност у нас и че това ще бъде допуснато.

"Убеден съм, че мерките, които се набелязват, и усилията, които се полагат, са да има сигурност“, коментира Цветанов пред журналисти в Народното събрание.

Той припомни, че са назначени допълнително 1000 полицаи от началото на годината в изпълнение на набелязаните мерки и изрази увереност, че след бързо обучение те ще се включат ефективно в редиците на МВР.

Цветанов припомни, че е бил министър на вътрешните работи и посочи, че работата в министерството е била структурирана по съвсем различен начин.

"Цялостната демотивация, която беше постигната от управлението на Орешарски, мога да кажа, че рефлектира и в настоящия момент, много от професионалистите бяха освободени“, каза още той.

Според него именно това споделят и жертвите на отвличания от близкото минало – че професионалистите, които са създали среда за сигурност, ги няма.

"Всичко беше много агресивно, много тенденциозно. Посегнаха на професионализма и на хората, които дадоха всичко от себе си, водени само от националния и обществения интерес", разкритикува отново Цветанов управлението на социалистите след кабинета "Борисов" 1.

Според него е важно да се осигури спокойствие, за да си върши полицията работата, а паралел между групата за отвличания "Наглите“ и изчезването на Адриан Златков не трябва да се прави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя защо не е в затвора ??
31
0
 
31
 
! Отговори
виц преди 6 години
" виновни са предишните" , а отзад се чува "тихо бре, че ние бяхме предишните и по предишните" по-по-по предишните.
30
0
 
31
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Как ще има бум, като статистиката е крива като суджук.
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя плeшьо явно има много високи изисквания за организация. Странно тогава защо държавата, която управляват, е така дезорганизирана.
28
0
 
45
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Опааа, отново Орешарски е виновен. Пак добре, че Станиша и дедо цар вече не ги споменават..И докога дами и г-да управляващи от ГЕРБ, ще са ви виновни "предишните"? Тази плоча не се ли изтърка преди години още?
27
0
 
19
 
! Отговори
куку преди 6 години
До Анонимен Орешарски е виновен
26
1
 
37
 
! Отговори
няма и срив преди 6 години
какъв бум повече от наличието на мафия.нито едно разкрито убийство свързано с мафия или т.нар поръчкови, ограбена банка за милиарди без да има виновни. за какъв бум говорим, когато не е имало спад преди това?
25
0
 
29
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Ха,ха.......Герберите вече започнаха сами да се избиват! Ало, Съджуците!
24
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пистолетът, с който 6-годишно дете застреля собственик на заведение в село Виноградец, е на председателя на Общинския съветник в Септември и член на ГЕРБ Лазар Влайков."
23
0
 
37
 
! Отговори
Кой преди 6 години
Няма, защото ГЕРБ е обсебила терена.. просто нямат конкуренция..
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Расте ли носа, Цвинокио? Да не сте се хванали на бас с Валентин Радев кой ще изрече най-много лъжи за престъпността у нас?
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бандюги с бухалки из ресторанта на шеф Ангелов гонят мъж""Отвлякоха сина на търговец на скъпи коли""Мутри с мачете и електрошокове вилняха в бар в Созопол""Взривиха и ограбиха банкомат в столичния квартал Младост"""Взривиха банкомат в Бургас"
20
0
 
28
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Няма ами, много ясно... Той Орешарски виновен. Те отпускарите си идват август, женят се, бият НИ, карат си лъскавите каляски с холандски номера, и сега си заминаха. Кои ни е крив, че живеем тук и плащаме данъци?! Като сме глупави, тя на депутатите тяхната върви.
19
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъцко нали знаете че това ви е за последно! Вече сте изпяна песен а и вие самите го знаете! Вие сте най-елементарните бандити и престъпници и само вие си вярвате на бращолевенията!
18
0
 
36
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Вече никой не подава оплакване в МВР защото са наясно с условията .Те си мислят че престъпността е намаляла чрез проучване на жалбите в МВР. Измамниците и големите престъпници винаги се измъкват а потърпевшите си губят времето напразно в МВР като свидетел за сведения и показания .Намират ме на почивка в Гърция и ме викат за показания която ми развали почивката .Колко са такива като мен .Скоро ми разбиха автомобила и жалба не съм подал .
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма, защото този път не сте ги организирате вие с бате, а те са самоорганизирали се.
16
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накрая наистина ще си останете само гербавите престъпници и ромските престъпници в България и кой на кого ще паразитира ми е много интересно.
15
0
 
45
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Тея и особенно тоя надминават по наглост и арогантност БКП и късното СДС. Това и много други неща камо показват, че те са част от проблемът, а не от решението му. А за 6-те апартамента и милионите в Панама и там ли ги няма или ги има само за теб Цецко
14
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да мили Цвъцко, всичко е супер по време на вашата власт, ама аз все повече обмислям да последвам дъщеря си извън България, нищо че съм на 50 и имам добри доходи! (Е, разбира.се, не съм "гербав")
13
0
 
49
 
! Отговори
Е, хубава работа! преди 6 години
Нямало бум! Тиквата, репата, компира и сите зеленчуци пак тръгнаха с бухалките, наглите пак си отвличат хора, гърмят се по заведения и дискотеки, разни неорганизирани не престъпни елементи продават дроги наляво и на дясно... Въобще - в престъпността цари пълна дезорганизация , волунтаризъм и аматьорщина...