ГЕРБ изключи Лазар Влайков от редиците си - отново

От партията искат да напусне Общинския съвет в Септември
89
ГЕРБ изключи Лазар Влайков от редиците си - отново
Снимка: архив, Ройтерс

Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто пистолет 6-годишно дете уби собственик на заведение в село Виноградец.

Още по темата
Партията оттегля политическата си подкрепа от Влайков като общински съветник и председател на Общински съвет - Септември.

Освен това го призовава да напусне Общинския съвет, като подаде заявление за прекратяване на пълномощията му като общински съветник, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

"От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност", посочват още от партията.

Влайков на два пъти е изключван от партията заради различни провинения. Първият път попада в полицейските сводки, защото пребил сина на общински съветник. Вторият път – защото намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
22
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Абе... Да живее ГЕРБ...
34
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези си играят само на включване и изключване. Колко гафа само от техни хора?
33
2
 
55
 
! Отговори
Цецо ухото преди 6 години
Сега го изключваме за трети път. Наесен с песен пак ще го приемем, защото догодина идват местни избори, а тези с палачите са част от структурите ни. Досега е имал само дребни прегрешения, първия път пребил човек, втория път намушкал, а третия застрелял. Щом не противоречи на Бойко и Цацаров значи е читав човек!
32
1
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
Нямах предвид политиката свързана с ГЕРБ . Това е проява на продуктите на " БЪЛГАРСКИЯТ БОСТАН " !!!Ние великите българи имаме ругатня/псувня / и за семето и за семките ..........на бъдещият ЖИВОТ !!! ГЕРБ-"ЕБ"- ... си е политика ! Той не може да носи цялата отговорност за българския:... НАТЮРЕЛЬ ... ЕМОЦИОНАЛЬ...И ...ФРЪЦКО-ПРЪЦКО...-АЙ-ЕМ !!!
31
7
 
22
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
В Пазарджик и околността преобладават *** комунисти.Това Велинград, това Стрелча, там са още в 20-те години на миналия век.Аз и убития не го жаля, защото стрелбите в кръчмата му явно са били норма.Един нормален човек ще се дистанцира и ще извика полиция още при първия изстрел на очевидно пиян човек.
30
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е отговорен за оръжието, той може да го даде на дете и да го накара да убие човек, сега може да влияе върху свидетелите, с неговото оръжие е убит човек. Каква е тази идьотска прокуратура! Да го съдят за предумишлено убийство, щом се опитва да набеди детето, значи всичко е с предистория.
29
2
 
37
 
! Отговори
А Гл.Прокурор преди 6 години
на Септември НАИСТИНА ли НЯМАШЕ ЕДНО ОСНОВАНИЕ да задържи Влакйков? И той( гл. прокурор) вярва, че е НОРМАЛНО видни мъже и жени да стрелят с пистолет на детски рожден ден, майката и РОЖДЕНИКА( 6-годишен, да събират двамат ГИЛЗИТЕ) и накрая ПРЕДС>На ОБЩИНСКИ съвет Симитли Влайков да каже, че 6-год. стреляло и УБИЛО човек.Да се ИЗПРАТИ ДРУГ ПРОКУРОР и следователи( защото явно всички са "зависими" в Септември) и да се установи ИСТИНАТА, ясна за НОРМАЛНИ хора и УМОВЕ.И ВСИЧКИ, независимо от поста
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички олщински и дребни номенклатурни политици от ГЕРБ са криминални. Какво да очакваме от партията на която председателят е мытла и бивш рекетьор и разносвач на дрога.
27
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключваме го, докато позабрави народа...след някой месец като излезе от ареста, ще го сложим за наказание да е кмет на некое село, да при"своява" на спокойствие.То питането е и към другата *** - тоя не трябва ли вече да влезе в затвора?А към тиквата - докато се хвали, че е клъцнал някъде от опашката, то много-главата ламя не спира да краде. Ии-и-и.. мина доста време и доста изтъркано звучите с оправданията "предишните това, онова"!!Имахте предостатъчно време да "поправите" грешките...
26
2
 
17
 
! Отговори
ИРЪПШЪН преди 6 години
Този Влайков е ,, римлянин,, май, тъй че е ,,нормално,,
25
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е вярно това,че почти всички присъстващи мъже на купона са стреляли с пистолета,и ако заемат държавни длъжности,е редно да бъдат уволнени незабавно и също изключени от партията!Това е морала,дами и господа от герб...
24
1
 
47
 
! Отговори
до ГЕРБ и всички преди 6 години
партии: нека НИКОЙ не се обижда, но всички, които са присъствали и ПРЕСТЪПНО МЪЛЧАТ и БЕЗДЕЙСТВАТ, ОБВИНЯВАЙКИ 6-годишното дете!!!?? да бъдат УВОЛНЕНИ от длъжността, която заемат и изключени от съотв. партия.1.Това са хора с НЕНОРМАЛНО поведение.( стреляне с пистолет на детски рожден ден).2.Това са хора, НАГЛО ЛЪЖЕЙКИ, ПОДЛО МЪЛЧАТ и вероятно в работата си "решават нашите съдби'? ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕСТЪПНО СЪЗАКЛЯТИЕ, ако не се подведат под отговорност ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ.( за лъжа, затаяване на ис
23
2
 
34
 
! Отговори
Суджиклийска преди 6 години
му герберастия!
22
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно пак ще го приемат,та той досега е бил изключван два пъти. Но в един момент все ще се намери кой да му строши кръглата, овча и крадлива кратуна. Тогава и приятелят му прокурор, няма да го оправи.
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един съвет-съпругата на убития да синамери случайно пистолет и незнаейки какво е това да застреля случайно убиеца !
20
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАЛЯЧОВЦИ.
19
4
 
37
 
! Отговори
Ахил преди 6 години
Подли и мръсни смешници. Начело с ментора си -пожарникар. При Станишев,не убиваха "случайно" герберски тъпан такъв.
18
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е сега при следващия оглед, ще намерят една кръчмарска салфетка с предсмъртно писмо на кръчмара, който естественно се е самоубил, и понеже детето е било най близо всички си помислили че то е стреляло, а в действителност кръчмаря се е самоубил, даже тоя Влайков като е дал пситолета да го разглеждат, същия е бил без патрони, а за самоубийството кръчмара е ползвал негови лични патрони, които е заредил собственоръчно преди самоубийството, и естествено Влайков ще бъде оправдан и върнат в ПП ГРЕБ)
17
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ГЕРБ са събрани най-големите престъпници и крадци.Начело със Вожда Суджук.Това не е партия, а мафия. Единственото, което ги обединява е краденето.В момента, в който не са на власт ще се разпаднат.
16
1
 
60
 
! Отговори
иван преди 6 години
ако изключите всички престъпници от ГРОБ ,то никой няма да остане в тази клика