ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!

Партията се обяви против утрешните тържества и шествия
8 сеп 2017 16:00,
659
ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ скочиха на БСП ден преди 9-и септември и се обявиха против предвидените тържества утре.

От ГЕРБ обобщиха, че 9-и септември е може би най-черният ден в българската история.

"Това е ден, в който си спомняме за паметта на онези, които са били избити след кървавия преврат от 1944 г. Този ден отмести България от  нейния път на европейска страна с религиозна и културна идентичност", каза депутатът Тома Биков.

"Редица хора загубиха живота си, стотици хиляди бяха подложени на несправедлива репресия, а милиони прекараха живота си в една затворена държава и нямаха възможност да се реализират като истински европейци. Оценката за този ден беше дадена не от нас, а от БКП, която 45 години по-късно сама свали своя режим, сама смени името си и сама изключи своите лидери от себе си“, продължи Биков.

По думите му напоследък се наблюдава тенденция на непризнаване на тези престъпления, както и завръщането на една идеология, която цели да унищожи традиционните национални ценности.

"След 9 септември, последните 45 години на страната беше наложена тотална диктатура, а управляващият елит беше колониален, директно назначаван от Москва. Това доведе до там, че на 10 ноември 1989 г. самите комунисти признаха, че страната е във фалитно състояние и сме далеч назад", каза и Антон Тодоров от ГЕРБ.

Спас Гърневски обвини социалистите и в опити за дестабилизация на парламента и демагогия.

"Демагогията пролича и в тези 3 дни. На 6 септември паметниците бяха препълнени от представителите на комунистическата партия. Тези, които 50 години не празнуват този празник, изведнъж се сетиха, че е важен в условията на демокрацията. А за утре готвят пищни тържества", настоя Гърневски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
515
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този ден дойдоха комунистите, но си заминаха фашистите, за фашистите ли милеете ГЕРБЕРИ?
514
10
 
24
 
! Отговори
Те убиха България преди 6 години
На 9 септември всички айляци ,безделници и разбойници правят партия БКП-преименувана на Бългаеска Социалистическа Партия . Всички дето са имали магазини,имоти ,земи ,животни са им били вземани в полза на ТКЗС и БКП . Тези които са били царски офицериили са служили на България и са били в царската армия са били преследвани и убивани .Умните писатели ,поети,духовници и всички будни хора възстанали срещу безобразията на БКП са били изпращани в лагерите на смъртта - Ловеч и Белене .
513
21
 
13
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
Честит празник на всички трудови и онеправдани хора!Строят преди 89г беше за нас най-справедливият и най-спокойният !Тогава получих образованието си (завърших обществени науки и политикономия,бях на ръководна длъжност ,която ми позволяваше да работя в чужбина, но аз избрах тук в БЪЛГАРИЯ да градя държавата да бъда полезен на народа си) и живях добре и спокойно -годините ми са 89!
512
16
 
15
 
! Отговори
Бай Хасан преди 6 години
Ако не беше изродителният процес, какво му беше лошото 9 септ.? Изучих децата си без пари, лекувах ги без пари, даваха карти за почивка почти бедева , нямяше бандити, крадци, убийци. Имаше работа, дисциплина, даваха занаят и малко пари, ама стигаха. Нивото на услугите за времето си не беше лошо. Чакаше се много за лека кола, ама поне жертви и катастрофи - по-малко. Стоките бяха чисти без ГМО, сватбите - народни. Билетите за пътуване евтини - бензина 23 ст., нафтата несмогвахме да я изпишем. Хей.
511
12
 
11
 
! Отговори
ФСБ преди 6 години
Не ни беше зле при Тошо, имаше работа за всички, и всеки къташе парички!А сега при б о к о падаме все по-дълбоко! На първо място сме с най-ниска безработица в ЕС, но все още сме и най-ниски доходи в целия ЕС.ФСБ - Федерация на Свободните Българи
510
4
 
19
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Обективно казано, 9ти септември е ден на загубата на Българския суверенитет, тоест не знам дали е траур, ама със сигурност не е празник...
509
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МУ ХА ХА ,МИ ЧЕ ТО ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБЕРЛЪ СУДЖУЙК Е ВСЕ ОТ ВИСКОПОСТАВЕНИ НА ВРЕМЕТО КОМУНИСТИ ,ИЛИ ОТ ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА БРЕ.
508
7
 
13
 
! Отговори
www преди 6 години
Това не попречи на Бойко Методиев Борисов да бъде член на БКП, да бъде червена мутра, да бъде последен и най-верен гард на комунистическия диктатор Тодор Живков, да назначи маса комунисти в партията си и т.н.
507
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да е най-доброто , щом съм нямал право : да се развиваМ , да уча адекватно , да имам частен бизнес , да имам достъп до храна и стоки , да имам ток и вода постоянно.Това няма как да е идеалната система...Тая система е полувоенна и обречена на провал.Пенсионерски празник.
506
14
 
14
 
! Отговори
ихууу преди 6 години
комунизма си отиде спете спокойно деца
505
24
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социализмът - най-доброто за народ като нашия! Честит празник на всички честни хора!
504
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Допълнение към 587!Доказателство за ролята на Т.Живков и обкръжението му е твърдението на Питър Швайцер в "Победата" в която ясно и точно се казва,че Л.Живкова и Ст.Тодоров са ръководителите на дисидентското движение в БГ! И става ясно защо през 1989г "социализъма става едно недоносче " и защо трябва да управлява не този,който има знания,умения опит,който се труди честно и отговорно в полза на народа,а "човекът с парите"! Престои да стане ясно кой от кога,как и защо се гаври с българския народ!
503
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички чести българи-честит празник! Да си спомним за тези,които загинаха в борбата срещу фашизма и капитализма,за истинските комунисти-Г.Димитров ,В.Коларов и В.Червенков,под чието ръководство започна строежа на нова БГ,възпят от П.Пенев!Да си спомним и за началото на контрареволюцията в БГ-Априлския пленум на ЦК на БКП,когато Т.Живков окончателно поема властта и в съюз с Кобурготски въвежда "привилегии" за партийната номенклатура и създава "червената буржоазия", унищожаваща и днес БГ!
502
7
 
6
 
! Отговори
масови песни преди 6 години
Нали преди го възпявахме 9-ти?-ти септември ни донесе СВОБОДА И НОВ ЖИВОТ....-да те посрещнем с бодра песен ЦЯЛ НАРОД!!!!!!!!
501
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До цената на омразатаВойските на съюзниците са били в океана и само турски табори е имало-съюзници!Щом не забравяме турското робство нека и комунестическото да не забраваме!
500
2
 
5
 
! Отговори
цената на омразата преди 6 години
До АнонименТова нямаше да се случи ако не беше омразата ни към турция. Затова не ни окупираха!
499
1
 
14
 
! Отговори
аман от нагаждачи преди 6 години
До ODESSAБКП-СДС и на първо място ГЕРБ!!!!!!?!
498
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕЗСЪНИЦАТА НА АЛКОХОЛИЦИТЕ РАЖДА ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ
497
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
комунистите са терористи и национални предатели .
496
18
 
16
 
! Отговори
патриот преди 6 години
на 09.9.1944 г. се положи началото на комунистическото крадене-на банки, мини, фабрики, на вили, апартаменти и къщи на богатите, в които се настаниха комунисти-крадци,на земя и инвентар, на животни, на закриването на многопартийният живот, на сталинизма, на бкппартийните секретари- изедници народни недругари.