ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!

Партията се обяви против утрешните тържества и шествия
8 сеп 2017 16:00,
659
ГЕРБ за 9-и септември: Най-черният ден в историята на България!
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ скочиха на БСП ден преди 9-и септември и се обявиха против предвидените тържества утре.

От ГЕРБ обобщиха, че 9-и септември е може би най-черният ден в българската история.

"Това е ден, в който си спомняме за паметта на онези, които са били избити след кървавия преврат от 1944 г. Този ден отмести България от  нейния път на европейска страна с религиозна и културна идентичност", каза депутатът Тома Биков.

"Редица хора загубиха живота си, стотици хиляди бяха подложени на несправедлива репресия, а милиони прекараха живота си в една затворена държава и нямаха възможност да се реализират като истински европейци. Оценката за този ден беше дадена не от нас, а от БКП, която 45 години по-късно сама свали своя режим, сама смени името си и сама изключи своите лидери от себе си“, продължи Биков.

По думите му напоследък се наблюдава тенденция на непризнаване на тези престъпления, както и завръщането на една идеология, която цели да унищожи традиционните национални ценности.

"След 9 септември, последните 45 години на страната беше наложена тотална диктатура, а управляващият елит беше колониален, директно назначаван от Москва. Това доведе до там, че на 10 ноември 1989 г. самите комунисти признаха, че страната е във фалитно състояние и сме далеч назад", каза и Антон Тодоров от ГЕРБ.

Спас Гърневски обвини социалистите и в опити за дестабилизация на парламента и демагогия.

"Демагогията пролича и в тези 3 дни. На 6 септември паметниците бяха препълнени от представителите на комунистическата партия. Тези, които 50 години не празнуват този празник, изведнъж се сетиха, че е важен в условията на демокрацията. А за утре готвят пищни тържества", настоя Гърневски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
495
1
 
1
 
! Отговори
Destruction преди 6 години
ПИчове, провеете тази песен , МЕГА парче (то е кавър) My Dying Bride - some velvet morning
494
2
 
1
 
! Отговори
МЕТАЛ ФОРЕВЪР преди 6 години
До бай Танаспак си написа +, ясен си ми :)
493
11
 
3
 
! Отговори
Металика преди 6 години
И понеже чърчил не ни иска, там който не знае, да ходи да мие чинии в англия, та, заради него , ссср казва "добре, ще вземеме бг и румъния", и москва ни обявава фиктивна война на 8ми септ, на 9ти ние капитулираме, и това е, започава комунизма в бг. Сега, друго да кжа, бай тошо, от отряд чавдар, него го били търсили нацистите, ама те не знаят :D D :D
492
6
 
11
 
! Отговори
Металика преди 6 години
Германия е била в пакт с италия, япония, румния и българия. москва печели войната, битката при сталинград, и заедно с usa и англия разпределят плячката. това е ,...
491
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НБЕ, нямаше, това е , това е големия проблем, ние сме загубили войната, победителите си разделят всичко. Описал съм го
490
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се стигна до 9 сеп, 44? маше ли възможост това да не се случи?
489
1
 
2
 
! Отговори
Like a Raptor преди 6 години
Абе пич, бай там , мога да си напиша 100 + за 2 мин, само ти седиш и цъкаш :)
488
2
 
0
 
! Отговори
Iron Maiden преди 6 години
До АнонименБлагодаря ти, че ме защитаваш (поне така го разбрах), но нямаше нужда :)
487
5
 
2
 
! Отговори
ЛЕМИ преди 6 години
Ще ти разкжа за първия ми нет, в далечната 1995 година, тогава меи-то си пуснаха нет, то тгава излезна, аз имам много връзки там, и взех без пари :). Скапан беше, абе не беше чак толкова скапан , 1,6к/с :) една песен около час :). за 1 ден е готов албума (бях още с аналогов телефон). Та , пускам аз нета, това е било значи преди 20 години, и някъв се ошашавих, малееееее, аз съм в нета., къде да отида, къде, и написах sex ::D D D
486
8
 
3
 
! Отговори
ЛЕМИ преди 6 години
Я сега ми кажи, че имаме интернет, gsm, и всякакви други неща заради "демокрацията" :). Пия бира и искам да се посмея :)
485
5
 
1
 
! Отговори
ЛЕМИ 2 преди 6 години
И Княа Борис (пак повтарям,м той е *** за мене), отива при Симеон, който в гласен за патриарх на христянска България, той е някакав там отец. Симеон му казва така "татко, ще поема държавата, но искам от тебе едно, да не се бъркаш в моите решения, аз ще бъда цар". Борис е толкова отчаян от това, което е направил, и се сългасява. Света, Ееропа е нарекла Цар Симеон с едно допълнително - ВЕЛИКИ !!!! Това не е наше, европа го нарича така. Толкоз пичове, като се напия след 10 дена, пак ще ви уча :)
484
6
 
1
 
! Отговори
Леми преди 6 години
Всичко става заради покръстването (извинете ме, ако имам правопипсни грешки, пил съм, но съм цар на клавиатура така или иначе). Та, ние сме си там с бог Тангра, ала бала, Княз Борис ни покръства. Много родове не са искали това, и е станала нечовешки проблеми в държавата, биели са се родове, едните християни, другите искат стария си бог. Она Б,ОКЛУК вижда, че е направил нещо ужасно, и се отказва от трона. Първия му син се самоубива, втория имаше някакви проблеми, сега не се сещам
483
5
 
1
 
! Отговори
ЛЕМИ преди 6 години
България има САМО ЕДИН ЦАР !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ !!!!!!!!!!!!!!Всички велики преди него са били Кханове !!!! А баща му е Кнез и е пълен *** за мене, той оставя държавата разбита . Ако искаш ще ти разкажа :)
482
5
 
0
 
! Отговори
ЛЕМИ до бай преди 6 години
Глевдай пич, и другия път не се излагай :). Цар борис 3 (за мене това не е мой цар, той няма нищо българско, но това е друга история) отива в берлин и подпсува пакт с германия, а вермахта е бил тука над 25 часа вече, те чакат заповед. Ако не е бил подписал, германия ще ни изравни със земята. това е. Когато губите войната, чети какво значат репарации. Абе учете бе, писна ми от вас !!!!
481
0
 
6
 
! Отговори
Mothorhead преди 6 години
Някой е писал с мойто име в този момент, не беше лошо :)Аз искам да кажа как СССР ни е завзела, четете бе мамка му.....Франция, която няма нито една победа на фронта печели войната , така се прави, избираш победителя. Ние и двете войни сме на грешната страна, това е ....
480
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен до 505 преди 6 години
Когато бях малък имах най щастливото детство, безкрайни игри до късно вечер.Без да се притеснявам че ще ме отвлекат, или набият ци....га....ни.Живота беше весел защото хората бяха задружни и си помагаха.Имаше и недостатъци но в сравнение със сега са бели кахъри.Имах си и играчки и всичко от което се нуждаеше едно дете.А ти 505 за един пробит долар се оказа че си нямал нищо, а за още един пробит долар си останал и без душа.
479
1
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 6 години
Беше по-бял, когато блажихме от режима. Ама сега новите шефове, от които сучем, казаха да кажем така.
478
2
 
4
 
! Отговори
бай Танасе преди 6 години
Егати простака. Mypзилкитe не моeжeте ли да измислите нещо по-възпитано?
477
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите са национални предатели.
476
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехаааа... И това го казват бившите ревностни комунисти от втори ешалон на БКП - гербаджиите!!!!! Дето са се клели във вярност към Политбюро!!! Бaaaax това безочие, бaaaax тая наглост!