Сватба във властта: Волен Сидеров слага халката на Гаджева

Политикът раздаде покани-вестник за събитието на 24 септември
15 сеп 2017 16:30,
57

В края на седмицата едно светско събитие развълнува политическите среди. Лидерът на Атака Волен Сидеров раздаде поканите за сватбата си.

На 24 септември той ще се ожени за дългогодишната си приятелка и майка  на сина му - Волен младши, Деница Гаджева.

Самата покана за събитието буди голям интерес. Тя е изработена като лимитирано издание на вестник.

В уводната статия се споменава и вицепремиерът Валери Симеонов. От шеговития материал става ясно, че Симеонов, който стана известен със спирането на шумните купони по морето, ще направи изключение за музиката в деня на венчавката на коалиционния си партньор.

В поканата се поместват и материали за Цветан Цветанов, който щял да подари на младоженците апартамент, както и премиерът Бойко Борисов.

Волен Сидеров и Деница Гаджева ще сключат църковен брак, а след това ще почерпят гостите си в известен столичен ресторант.

Вижте още по темата във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Волен Сидеров тотално е абдикирал от всичко, което става в политиката. Нямам обяснение как точно той и депутатите от Атака можаха да не подкрепят прокто-закона, предложен от БСП, с който се задължаваха търговските вериги да изкупуват определен процент български стоки. Точно сигеров, преди изборите и преди да се гушне с Бойко не веднъж е казвал, че това вреди на родните производители. А подобни закони има и в Румъния, и в страните от т.н. Вишеградска четворка.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен е православен Сталинист!
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :) "Тя е майка на бившото си гадже!"Защо не. Преди време гледах един филм а Итън Хаоук /забравих му името сега/Там една жена си смени пола и стана мъж. После се върна във времето,когато все още беше жена и прави секс със себе си.Забременя и роди себе си.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като стана дума за халки.Волен не е ходил войник.Трябвало е да служи през средата на 70-те. Времето на разгара на студента война и най-железният комунизъм.По това време освобождаваха от казарма само по три причини 1. Тежък телесен недъг. 2. Психично заболяване. 3. ХомосексуалозъмПървото очевидно го няма.
30
0
 
10
 
! Отговори
Аман, бе! преди 6 години
Защо въобще се занимаваме с тези две недоразумения!?
29
0
 
10
 
! Отговори
Sunny rays преди 6 години
Църковен брак за някой, който живее безбожно - неморално в грях на блудство, дори с извънбрачно дете и т.н. дори да е широкоразпространен грях в днешния нечестив беззаконнен свят , е не само лицемерие, граничещо с цинизъм и няма никаква стойнст пред праведния Бог, но дори е мерзост пред Бога. А църковни цлужители, които участват в такива показни но празни ритуали, също нарушават святите Божии заповеди,
28
2
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Когато го биха пред НАТФИЗ го защитавах ..Сега разбирам, че малко са го били тоя предател и продажник.Жалко за хората, които му вярваха ...
27
1
 
2
 
! Отговори
Chivars Pantev преди 6 години
А а а там сме с приятелите, няма как ще ги поздравим "младоженците", пък ако не ги е срам трябва да дадат по някоя пържола.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, Боже! Какво изпитание само! На негово място само, ако беше родила тризнаци момчета!
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена му не е ли гаджето на бившият му доведен син ?Кой е бащата на Волен-младши ?
24
3
 
8
 
! Отговори
марко преди 6 години
А на Тиквоний кой ще сложи халката , оня кмет от Симитли
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това ни е управлението. В случая е ползвано за шега, че Валери Симеонов ще направи изключение. Въпросът е, че в реалния живот се правят много изключения от управляващи към управляващи (дори и към опозиция). Карал бързо, наранил някого, държал се непристойно, облагодетелствал се е от позицията си и хоп изключение. Както се казва - Гарван, гарвану око не вади. Не знам въобще за какво се дърлят в НС за тъпия закон за корупцията. Нали в съда всичко ще падне.
22
3
 
9
 
! Отговори
бравос преди 6 години
За пореден път няакой ще се закълне пред бог и т.н. приказки много и безкрайно суетене. Църквата отново ще вземе едни пари за един безсмислен ритуал/печалбата в тази институция винаги е сигурна/. Ще има корони, лъскави одежди и безкрайно лицемерие. Най-вайжното е да има зрелища и ляб за журналята.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей какво чудо ,свърши един шамар!Никога не вярвах,че ще му дойде акъла,ама я!все пак честито!
20
2
 
1
 
! Отговори
Романтичка преди 6 години
Нещо като Селин Дион и Рене..лека му пръст!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой пореден брак му е това?
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато имаше граждански и църковен брак с Капка, правеше извънбрачен секс/ недопустимо по християнските канони/ с гаджето на сина си. И този ми говори за православни ценности и за разложения запад.Нямам нищо против. Но или се придържаш стриктно към християнството и го проповядвашили си правиш кефа ,но не говориш за морал.Най-много мразя лицемерите.
17
6
 
6
 
! Отговори
Клеций II преди 6 години
"Как ще е красова тая ки кимора бре!?Ти си луд!Прилича на жаба!"Глупости, Гаджева е хубавица. Има страхотно тяло и в лице е красавица. За съжаление се пуска лесно и по партийна линия. Имаше снимки на разни купони на Атака преди години, според мен са и правили gang bang. Накрая успя да се добере до Сидеров. Жалка работа, ***, но е хубава. Спор да няма.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стига де, в такъв случай просто се казва - да са живи и здрави! и детенцето им !
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименто по каноните за запрещенията в техния уплетен случай не може да сключват и църковен брак, но щом патриархът разтрогнал предната венчавка, карай да върви - и православието с краката нагоре. кой ще кумува - баце ли?