Борисов към Слави Трифонов: Успех

На думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно, смята премиерът
Обновена: 16 сеп 2017 12:49 | 16 сеп 2017 11:45, Красимир Ангелов
245
Борисов към Слави Трифонов: Успех
Снимка: МС

Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия, заяви премиерът Бойко Борисов в Девид по повод заявката на водещия Слави Трифонов да влезе в политиката.

Още по темата
По думите на министър-председателя тогава става ясно колко трудно е в политиката всъщност.

"ГЕРБ има само 1200-1300 общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, заместник областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И казват това е управлението на ГЕРБ. Един от хиляди", коментира премиерът, цитиран от „Фокус“.

"Така че на думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно. Но му пожелавам успех. Това е демокрацията", каза още Борисов

По време на посещението си в Девин премиерът отчете, че от началото на годината има близо 11% повишение на доходите в страната.

"Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари