Премиерът към пожарникарите: Гасил съм с брезентова мушама!

Борисов увери бившите си колеги, че ще се прегледа бюджетът
16 сеп 2017 16:18,
109
Премиерът към пожарникарите: Гасил съм с брезентова мушама!
Снимка: МС

"Пет години съм гасил пожари само с брезентова мушама и пластмасова каска. Моите уважения към пожарникарите, имам право да ги гледам в очите и да им го говоря, делили сме риска заедно", коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Девин. Изказването му е по повод исканията на протестиращите пожарникари, припомняйки при какви условия по времето на социализма огнеборците са работили.

Според него в пъти се е повишило и заплащането, и обезпечаването на колегите му от пожарната, сравнявайки с условията от преди 20 г. "Като професионален пожарникар мога да споря много с тях. Сега какви коли имат, 300 милиона отидоха за пожарната. Кажете едно "мерси” поне за колите!", каза Борисов.

Още по темата

Премиерът уточни относно исканията на пожарникарите ще се прегледа бюджетът и ще се търсят възможности.
 
Министър-председателят подчерта, че вече е факт това, което е обещано в предизборната програма за повишение на учителските заплати и минималните пенсии.

През следващата седмица ще се обяви целевата програма, която вече е осигурена за образователната инфраструктура, допълни премиерът. Наред с повишаването на учителските заплати и тази програма, Бойко Борисов прогнозира през следващите години добър резултат по отношение на качеството на образованието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
16
 
! Отговори
ники преди 6 години
Ти няма да си гасил!
51
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, някога се е пишело и на керамични плочки, но днес вече използваме компютри.
50
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под брезента да беше останал! Ама то, уста кучешка наяждане няма!
49
2
 
33
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До П.Петров Петров, търсил е мушумата от брезент, и като я е намерил-пожарът вече бе потушен.Ти остави пожара, но да си чул Баце да се изказва нещо за КТБ, за етническата престъпност, за спиране на бежанския поток, запечатване на границите?Аз го чувам да казва само, колко сме добре, и че от всякъде е рукнало и блейнало, но около мен виждам друго.....На север от Искърското Дефиле е друга България, от Дунав , от Видин до Шумен, нямаща нищо общо с това на юг от Дефилето....
48
0
 
29
 
! Отговори
Шивачев преди 6 години
Мушама и брезент не бяха ли две резлични неща като матрял?
47
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей т,ва е пожарникар та дрънка ,с бризентова мушама в огъня е влизал ,а.даже една съседка/Леля.Гошка./ го видяла кога се запалила на другата съседка /баба Пена/ нужника ,как гасил пожара с тенджера на главата и по долни ***....
46
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГолЕм е, Супермен...:-)
45
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това намек към пожарникарите ли е, че няма да им осигурите нужните техника и обурудване?????
44
1
 
34
 
! Отговори
ад от Данте преди 6 години
Бойче,разкарай се,душко.Стиснал си ни за гушите.Началникът не види ли какво става или тоя ни е изпратен за изпитание и пречистване на душите.
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който сее оръжие,жъне бежанци.
42
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е виновен Борисив да сме най-бедни, болни и намаляващи, толкова е и Станишев. Докато се попипваше и покриваше крадливите ***, Банквнският чук пазаруваше за изборите хора, комисии, ЦИК, полуция и прокуратура. Излъга хората и при Б 1 правеше две неща, крадеше и се окопаваше. При Б2 се окопа, купи съд и прокуратура, подсигури се с гл.прокурор, удуши съдебната система и стана недосегаем.Вече при Б 3 беше сигурен, изборите си копуваше от раз. Всичко му плаща за да поддържа огромният апарат
41
0
 
35
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Къде се беше покрил като горя около Кресна, а когато горя Витоша ?
40
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много рядко се ражда такъв ***. Той не е виновен а ние, че го търпим. Ето защо се прави на герой, измисля разни героични истории, но от страх и зависимост тези около него си мълчат.
39
2
 
42
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Гасили са пожарникарите, наричани "бойци" . Офицерите стоят от страни и дават нареждания, не им влиза в задълженията да влизат в огъня.После влизат, да опишат щетите и направят предположения защо се е запалил пожара. Така че , Баце пак се поизхвърля. Бъзможно е да е гасил лично обаче, тава с бензин и нафта, запалена за демонстрация пред първокурсниците в двора на Симеоново.
38
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ни решава съдбините един Монокнижник, полуграмотник и ментарджия е Божие наказание за нашия народ. Ходи като собственик на държавата ни, със самочувството на вечен управник от който зависи всичко. И ние го търпим, а някой го славят и гледат като божество. Колко е сигурен само, че Слави няма да успее, защото почти всички общини са завладяни от неговата партия. Жалко, че сме толкова търпеливи и малодушни. А той е толкива страхлив, че само при един сериозен протест е подал оставка.
37
0
 
14
 
! Отговори
към Слави преди 6 години
И тогава става ясно колко трудно става.Да правиш партия,де.
36
1
 
20
 
! Отговори
паролата преди 6 години
Във време като днешното,апатията е падение.
35
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде стига вече господин-другарю Баце,ял съм мас,гасил съм с мушама,галили са ме папи НА КОЙ МУ ПУКА,СЕГА Е ДРУГО ВРЕМЕ И ХОРАТА ТУК СЕ СРАВНЯВАТ С ХОРАТА В НАЙ-РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ И ИСКАТ НОРМАЛНИ ДОХОДИ макар и като за нашия стандарт,НИКОЙ НЕ ГО ГРЕЯТ ВАШИТЕ БЮДЖЕТНИ ИЗЛИШЪЦИ,румънска работа от времето на Чаушеско,на гърба на хората ще се фукаме с ниски разходи и ниска задлъжнялост а другите "нека се пукат от мъка"ЧЕ НЕ ВОДЯТ СИРОМАХОМИЛСКА ПОЛИТИКА,ОМРЪЗНАХТЕ ВЕЧЕ С ТАЯ МАНТРА ГЕРБЕРИТЕ...
34
0
 
32
 
! Отговори
тончев преди 6 години
тоя същия герой е преплувал Тихи океан на клизма.
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов яко тролва електората си :)