Премиерът към пожарникарите: Гасил съм с брезентова мушама!

Борисов увери бившите си колеги, че ще се прегледа бюджетът
16 сеп 2017 16:18,
109
Премиерът към пожарникарите: Гасил съм с брезентова мушама!
Снимка: МС

"Пет години съм гасил пожари само с брезентова мушама и пластмасова каска. Моите уважения към пожарникарите, имам право да ги гледам в очите и да им го говоря, делили сме риска заедно", коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Девин. Изказването му е по повод исканията на протестиращите пожарникари, припомняйки при какви условия по времето на социализма огнеборците са работили.

Според него в пъти се е повишило и заплащането, и обезпечаването на колегите му от пожарната, сравнявайки с условията от преди 20 г. "Като професионален пожарникар мога да споря много с тях. Сега какви коли имат, 300 милиона отидоха за пожарната. Кажете едно "мерси” поне за колите!", каза Борисов.

Още по темата

Премиерът уточни относно исканията на пожарникарите ще се прегледа бюджетът и ще се търсят възможности.
 
Министър-председателят подчерта, че вече е факт това, което е обещано в предизборната програма за повишение на учителските заплати и минималните пенсии.

През следващата седмица ще се обяви целевата програма, която вече е осигурена за образователната инфраструктура, допълни премиерът. Наред с повишаването на учителските заплати и тази програма, Бойко Борисов прогнозира през следващите години добър резултат по отношение на качеството на образованието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
5
 
! Отговори
статистик преди 6 години
Отбелязваме поредната статия за Борисов с отрицателни коментари по негов адрес над 90%, то конкретно в тази статия процента отива към 99 даже.Ало, социологическите агенции Сова5, Бухал6 и тем подобни, какъв според вас е рейтинга на премиера бре лапачи?Дами и господа коментиращи, запитвате ли се как този човек печели избори след избори?
91
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
И сега след "подсещането" да не забравите да го направите най видния пожарникар на държавата".Човека цели 12 пъти се е набождал на гвоздеи,вие какво знаете.Знаете ли колко пъти сте се нобождали-ами бройте си ги бе балами.
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е по друго си е със симитлииски маркуч !
89
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То от тази пластмасова каска идва всичко.Топлина и пластмаса даваше някакви невероятни токсини.И сега ние страдаме вече 3 мандата.
88
1
 
13
 
! Отговори
ГОШО преди 6 години
с ПЛАСТМАСОВА КАСКА ,СТРОИТЕЛНА ДЕМЕК, МОЖЕ БИ СИ ГАСИЛ ВАР С "ДОБРОВОЛЕН" ТРУД НА НЯКОЙ НАЦ. СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ. А брезентовата мушама е за полягване под некое дърво
87
1
 
23
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Бойко е най-големият предател от всички българи!Трябва скоро да бъде изгонен от България!!!
86
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
махай се от бг с гепените кити не те дишаме вече
85
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изгоряха ни нивите, горите и ние покрай тях... Купи техника на пожарникарите и изобщо не ни занимавай с твоята брезентова мушама!
84
0
 
13
 
! Отговори
Пожарникар преди 6 години
50 милиона лева струва едни противопожарен самолет. Ние колко имаме? 0! При толкова язовири около гористи труднодостъпни местности, да не се окаже, че със самолет е по-евтино, изгодно и ефективно да се гаси? Ефективно в случая означава спасени хектари гори.Само че от купуването на самолети немогат да се откраднат толкова пари колкото от дребна техника. За сведение Гърция имат около 20 бр. Canadair CL-415 и CL-215, които успешно изпълняват предназначението си. Защо нямаме 3-4 примерно?
83
0
 
21
 
! Отговори
БОКО НАГЛАТА ЛЪЖАТА преди 6 години
ПАК ЛЪЖЕ. НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ, КАМО ЛИ УЧАСТВАЛ В ГАСЕНЕ НА ПОЖАР, НИКАКВИ ПОЖАРИ. ТАКЪВ ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ, ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. ДРЕБНАВ СТРАХЛИВЕЦ, ЖЕСТОК ОТМЪСТИТЕЛ /МИШО БИРАТА, ЖЕНА МУ, ВАНЬО ТАНОВ, БАТЕТО И ДР./. ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ГО КОМЕНТИРА ДОРИ, Е ПОСТРАДАЛ ЖЕСТОКО. ЗАЩО НЯМА СНИМКА НА ЛЪЖЛЬОТО В ПОЖАРНИКАРСКА УНИФОРМА, НА РЕДОВИ ПОЖАРНИКАР, ДА ВИДИМ МУШАМАТА И ПЛАСТМАСОВАТА КАСКА-ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ТАКОВА НЕЩО.
82
0
 
11
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Мутро, Не е смешно. България мрази мутри и крадливи руснаци. Понятно Мальчик?!
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Кажете поне едно " Мерси "..... :-) :-) :-)
80
0
 
15
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Ние пък, при социализма, бяхме толкова бедни, че нямахме нито брезентови мушами, нито пластмасови каски, даже и пожари нямахме.
79
0
 
15
 
! Отговори
Пожарникар Истински преди 6 години
А ти, пожар виждал ли си изобщо??? :-)Ясно е, че само на филм и снимка....:-)
78
0
 
19
 
! Отговори
А-ха преди 6 години
Рецептата за успех е ясна-лап'аш филии с мас и четеш Винету-ставаш Супернещо си!
77
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е добре с главъта, и става по-зле! Живее във виртуална реалност.
76
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ще има по-голям успех, ако го вземат в цирка с неговите номера. Чудя се, що се мъчи да управлява държава въобще.
75
0
 
11
 
! Отговори
Шльоко преди 6 години
Добре че пускат от време на време по някоя и друга новина за ,,Пожарната Команда'' да се помайтапиме за чужда сметка ,малко релакс както се казва.То за политика и дума да не става,ама поне малко да се посмеем на чужд гръб.Очаквам в скоро време и Славито да се активира че на последък не са се сещали за него.А като си го знаеме колко си е тънкообиден,че земе се разбилее наистина,и тогава какво,....мииии скука бате,скука.
74
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българина, абе още по тошово време във Варна се гледаше турска телевизия
73
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гасил е на бай тошо цигарата, гъзолизец.