Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави си е изкарал милионите с честен труд и там е проблема- народа му завижда, че един кадърен човек със зверски труд може да направи милиони!
157
4
 
4
 
! Отговори
Субпродукт преди 6 години
Слави е новият Бог, новото Слънце, новият Път, Истина, Светлина и Живот! Гласувам за него с 3-те си ръце!
156
7
 
10
 
! Отговори
Ами да преди 6 години
И Слави се нареди до Митьо пищова. Ето ме оздравях и продължавам напред. Ще ви оправя, както досега съм оправял много мацки. Поредният *** След Пищова, Барека, Светльо. Христо и т.н. На добър път в политиката Слави! Ха дано, ама надали ще ти се върже народа.
155
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 160 Ми не знам колко пари има точно Дългия, но има една къща в Монако 300 квадрата с външен басейн и двор 700 акра на брега на Средиземно Море. Къде мислиш беше 2 месеца? В Пирогов да му лекуват крака?
154
2
 
3
 
! Отговори
до 158 преди 6 години
Ти откъде знаеш колко пари има Слави, разбирачо? Да не се окаже, че ги е изшмъркал, хахаха
153
1
 
8
 
! Отговори
Гласувайте преди 6 години
Първо, трябва да признаеш за кашончето с парите, които получи в парк хотел "Москва" от партията "майка" в началните години на демокрацията. За морала няма да говоря, защото го няма в политиката (потъпкан е), но е ясно кому ще служиш.
152
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 154 Слави има пари докрая на живота си да живее на Хавайските острови без да бачка повече. К'ви пари те гонят, бе? Човека си прави шоуто под друг вариант.... с тия фейсбуци и тъпни...както дето седеше на столчето пред парламента..пари му трябвали.Уахахахахахахаха...
151
3
 
6
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Нека пробва, лошо няма, напротив! Ако предложи алтернатива, разумна и обоснована, като идеи и като читави хора...нещо което е изпълнимо, реално и конкретно и с ясни срокове, ОК...ще има моя глас, при положение, че не съм гласувал от около 10 години...! Пожелавам му успех!
150
5
 
5
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
БЪЛГАРИНЪТ Е СТАНАЛ един *** всезнайко на който му разбира главата от всичко - тоесто от нищо .....оправия с толкова калпав народ нема как да има ......
149
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съжалявам, но не виждам кой ще го припознае като "спасител на нацията". От мажоритарни избори файда нямаме, само богатите ще си ги купят, а другото при него е мюре, червейче на кукичката. Шоуто му отдавна е изчерпано и затъпяло, пари няма, дай да влезе в политиката, че там е истината. Ами изпуснал си момента на на скачащите и ентусиастите, наивните и вярващите. Сега дори нова партия тип Бареков трудно ще се пръкне. Справка - "Да, България"
148
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вервайте му, навремето напираше да се жени за щерката на Симеон, сега ще оправи България за 7/800 дни
147
5
 
4
 
! Отговори
Лазар Влайков преди 6 години
Слави, успех! Потърси ме, намери ме, избери ме и аз съм човек! Чакам повиквателна от новата ти партия и давам цяла община на тепсия!
146
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е истински в намеренията си този човек? Искам първо да отговори на един важен въпрос ,дали е член на някакво тайно общество в което например членуваше Илия Павлов?
145
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Досега имахме сини ***, червени ***, герберберски ***, турски ***, националистически ***... сега ще имаме и откровени чукундурски ***, повечето от които пребоядисани от гореспоменатите. Честито!
144
2
 
2
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До ОгиПоне олекна ли ти да викаш на всички, колко си страхотен? :) Предлагам да излезеш по *** на балкона и да кажеш на всички какво искаш!
143
2
 
4
 
! Отговори
Засега крадат ЯКО преди 6 години
Досега на власт са менкани нагло престъпни групировки маскирани като партии .Създаването име спец разработка от 1989 година .Цел ликвидация на БЪлгария.СЛед поредица от жестоки нагло терористични разорителни за народа акции по времето на СДС,ДПС и БСП създадоха ГЕРБ . ГЕРБ се прочуха с ограбването на десетки милиарди от народа и насочването им към нагло престъпни яко корупционни канцергоенни проекти..НАд 70% от народа нямат пари за оцеляване .Милиони деца са тероризирани от педофили
142
2
 
2
 
! Отговори
срочно преди 6 години
да сложи няколко майл адреса за контакти
141
4
 
2
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
(хайде сега сте вие наред дребничките и жалки душици да плюете и да мрънкате ....защото това можете най добре).............
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов ги събира по пътищата тоя пък по фейсбука,тц,тц,тц
139
2
 
6
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
......НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НИКОЙ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПОЛИТИКА .....НО МОГА ДА КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ МИ Е ПРЕЧИЛ ДА ПРАВЯ ТОВА КОЕТО ИСКАМ СЪС ЖИВОТА СИ