Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
6
 
14
 
! Отговори
до Радев преди 6 години
Стига сте извъртали нещата. Като гласувате за Герб, гласувате за бойко - там сливането, идиализацията и култа към личността са явни. Слави иска точно обратното. Ще направи листа, ще му видим програмата и всеки ще си прецени. И един анонимник не може да каже на 3 милиона българи - вие сте нискоинтелигентни ако последвате Слави....3 милиона гласуваха на референдума, 2.5 казаха - да на повечето въпроси, 0 гласа бяха взети предвид. В парламента ли са най-интелигентни?!
117
7
 
3
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Що ми се струва , че някой иска да замени Байрека в Европарлямента ), и да прави смешки на лош английски...
116
1
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
В "политиката" в Бг има крадени парички за всички по веригата.Вярвате ли, че КУКЛОВОДИТЕ ще изпуснат големите пари, заради Слави ?!Аз не съм наивник, и НЕ вярвам !
115
9
 
7
 
! Отговори
Радев преди 6 години
У нас куцо,кьораво и сакато (като Дългия) напират към политиката ,нищо че са интелектуално немощни. Учудващо е защо се тиражира новина,която е определено неинтересна и безкрайно нелепа - Дългия прави партия,влизал в политиката,търсел нови политици....дрън-дрън ярина! Та дори едно яре може да види простотията на един ***! Интелигентният българин може само да смръщи лице като подуши вонята на един такъв придливец като Дългия.
114
3
 
8
 
! Отговори
чуй чуй преди 6 години
Ще ги намериш Славчо, колкото и референдума ти пуснаха! Но пък за сметка на това на някои ще им докараш поне сърцелупане!
113
9
 
12
 
! Отговори
))))))))))))) преди 6 години
Слави е представител на ромите) , на концертите половината от публиката му са ,,*** венци,, които здраво метат кючеци.
112
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предпочитам Тони Стораро да събира съмишленици, той поне може да пее. Какъв глас има само...
111
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз отдавна съм го разбрал какво представлява това недоразумение. Имам и сведения от първа ръка как на едно благотворително мероприятие в полза на децата, само той Славчо, се е пазарил какъв хонорар ще получи. Този човек е лицемер и егоист. А на наивниците които още му вярват мога да пожелая само едно: моите съболезнования, *** мозъци такива!
110
4
 
8
 
! Отговори
А леко Бай преди 6 години
Едно си баба знае...кой ви е казал,че Слави иска да сане политик.Иска само да смени политиците,но това е непосилна задача.Да измъкнеш кокъла от зъбите на бясно псе е мисия невъзможна.Дори да има способни и честни хора,готови да работят за страната,сегашните няма да ги допуснат.Никогиш.Трябва пак да чакаме световна революция или промяна в международното положение,за да се промени нещо.
109
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честен човек , с идеали, работещ в полза родину , няма как да е известен и да поведе народа. Няма как да събере зад себе си съмишленици. Но Слави има заряда на ракета носител, с разликата, че не иска да е той избраният ( за разлика от Борисов). Решил е да си ползва известността за нещо. И браво на него. Искам да му видя избора, хората и програмата и ако преценя че заслужава , ще му дам гласа си. На Бойко, Корнелия и другите в парламента в момента по един шамар ако мога да им отвъртя, ама не мога
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изгледайте това клипче към статията.абе на този намръщен тип, с изцяло мутровидна френология ли ше поверите гласовете си ?винаги съм се чудел на много от интелигентните хора в бенда (и маестрото и някои от другите по назад)- какво правят при този деспот ?!
107
4
 
4
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Само да уточня че звездичките в публикацията ми цензурираха думичката - ду.дук !
106
3
 
1
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
За разлика от другите народи,на които Бог още не е обърнал внимание,само от Българският народ направи избор за свое обкражение,като избра 31 българина,на които той даде прозвището,,Богоизбрани българи,, и им даде правото да бъдат негови съветници и да се месят в неговите земни човешки дела.Това не се забеляза от нашите управляваще-за съжаление и както виждам и Слави не ги забелязва.А тук е Божието,което липсва на нашите управляващи в този момент!
105
7
 
4
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Аз не вярвам на г-н Трифонов.Този човек навремето когато беше предаването хъшове - което дори бе и забранено го излъчвах по кабелната си телевизия чрез касети съответно си плащах ме и авторските права. Държавните органи на скъсаха от проверки. После палачинката се обърна Слави започна в БиТиВи и нас ни забрави едно благодаря не каза.Така и в политиката защитава определени политически интереси защото някой си мислят че хората го гледат. Не съм му гледал предаване повече от над пет години КИЧ
104
5
 
3
 
! Отговори
мяу преди 6 години
До БауБареков направи каквото може-разкри истината за продажните медии и сигнализира за имотите на честно забогателите в боконова и бокотиви.А,и направи трети син.
103
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е същия като с царя!Хората искат едно и очакват едно,а царя хвалеше Костов !Слави ще е същото,хората не искат мафията и мутрите ,но Слави ще облагодетелства точно тях!
102
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я, бръснатата болонка се е научила да ползва комп! Това вече е новина!
101
1
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 6 години
Абсолютно! Ама това означава освен 1 милион *** да храним и 1 милион социално слаби, трайни безработни без надежда да си намерят работа, бивши функционери и бюрократи.... Шансът ни е да се мине на електронна администрация и целия ИТ ресурс на държавата да се насочи натам
100
3
 
6
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 101Май много бързо забрави за Бареков? Преди да стане политик си вадеше парите мнооого чесно като водещ. Какво стана после? Отговори си сам.
99
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто всички,работили на държавна работа трябва да се разкарат и местаа им да се заемат от хора на частния бизнес.Защото частникът се е сблъсквал с проблемите в държавата и знае какво трябва да се промени в нея.Докато държавният служител е заинтересован от тишина в залата,да си кюта спокойно и нищо не го интересува.