Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта

"Няма да се бием за НАТО", категорични са леви организации
18 сеп 2017 13:00,
244
Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта
Снимка: архив Булфото

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Още по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: натоРусияЕСкомунисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
9
 
12
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
150
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите. ...Aми кой ви забранява да се биете за Русия? Едва ли ще откажат доброволци. Не виждам какъв ви е проблема. Тъкмо ще се отървем от вас.
149
8
 
14
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ ВЪН преди 6 години
ОТ *** РУСИЯ ,ЧЕ Е ЗАПЛАХА СПОР НЯМА ! АНЕКСИРА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ ,РУШИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И ПРАЩА ТАМ ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ КОЕТО Е ПРЕЦЕДЕНТ ВЪВ ВОЕННАТА ИСТОРИЯ ,ТАКИВА ***.КИНСКИ И КУ.РВЕНСКИ РАБОТИ ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА РУСИЯ !ТЪРГУВА С ЕМБАРГОВИ СТРАНИ ,ДОСТАВЯ ЯДРЕНИ ТЕХНОЛОГИИ НА ЕМБАРГОВИ СТРАНИ / СЕВЕРНА КОРЕЯ / ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ЦЯЛО СТОЛЕТИЕ ИМ Е ПРОМИВАН МОЗЪКА ,БЪЛГАРИНА НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ,ЧЕ РУСИЯ БЕШЕ ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО ,ИЗБИ 30 000
148
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При война всеки който отказва да изпълни дългът си да защитава България ще бъде разстрелян на място. Не е сложно.
147
7
 
15
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До Бай Добриза съжаление русофилите са лицемерни - те величаят русия, но си пращат децата да учат и живеят в ЕС. И преди 10 Ноември беше така, всичко съветско беше прекрасно, но домивете на членовете на политбюро бяха пълни само със западни вещи!
146
5
 
15
 
! Отговори
Бай Добри преди 6 години
Отидете на митницата и вижте колко пътуват към ЕС и колко към Русия.Ще ви кажат отговора колко са русофили и колко са еврофили.
145
5
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Другари комунисти, защо не вземете да се заселите в любимата ви страна - Русия и по точно в любимия район на всички ръководители на Русия, а именно - Сибир? Така ще направите услуга не само на България, но и на целия свят. А ако там ви е студено, отидете в Северна Корея. Там спокойно ще ревете под строй за любимите ви вождове. Там и мечките реват за тях.
144
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен бобър преди 6 години
За комунистите Русия не била заплаха. Ами много ясно, нали сте на нейна хранилка. Тя е заплаха за нормалните хора - тези които са учили, сега работещи престижни професии, тези които са създали семейства и искащи да живеят свободно без някой да ги учи как да живеят и да им отнема това което сами са постигнали. А за търтеuте, некадърницuте и мадъфакърите Русия е приятел и нещо повече - закрилник.
143
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите. ...Спокойно другари!!! Няма и да ви се наложи. Никой не взима в армията старчоци.
142
6
 
15
 
! Отговори
Циник до 158 преди 6 години
Аз не съм се родил вчера!Димитров - пияния печатар - опитал се един път да ни подари на СеСеРе...и 1 път на Тито!Национален предател - от първа величина!Коминтернска гн ида!
141
12
 
5
 
! Отговори
до 155 преди 6 години
Недей остроумничи. Родил си се вчера " момиче" днес се правиш на мъж.
140
4
 
17
 
! Отговори
Циник до 45 преди 6 години
За кой народ бе? На 500 те семейства около ЦК ЛИ? А останалите работеха за тях...и бяха затворници в собствената си държава! Вашите ямно интелектуално са на твоето ниво...или ти на тяхното! Когато гледахме "западни филми ни течаха лигите по автомобили, дрехи, жилища...по "рая на земята"За другарите Кубадински - сафарита в Африка за 120 000$ за нас - Стахановските норми...и редове до хоризонта! За народа...и 1 мармот увива шоколад в Работническо дело!
139
11
 
11
 
! Отговори
антиседераст преди 6 години
Свършиха опорните точки на со ро со и дните отпадъци и подхванаха комунизма. Абе вие незнаете какво е кпмуниъм ама го коментирате. Я по добре идете на среща , че ви чакат с нетърпение бежанци от Африка.
138
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Георги Димитров: Дружбата със СССР е тъй жизнено необходима като слънцето и въздуха за всяко живо съществоЕто тази "крилата"подлизурска и родоотстъпническа фраза на пиандето Димитров, ме погнуси завинаги от комунистите-интернационалисти.***!!!
137
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..."Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите....Те "комунистите" у нас кога са се били за нещо освен за лични интереси-партийци службогонци-ето това бяха и са комунистите пребоядисали се на социалисти а всъщност са олигарси.Само въздух под налягане са тези лозунги.То и любимата им Русия е олигархична държава.Там отдавна няма никакви комунистически "идеи"-тези "организацийки''само отчитат съществуването си -нищо друго.
136
4
 
16
 
! Отговори
Буби преди 6 години
Едно трябва да му се признае на социализма - при него сeлянитe претърпяха истински възход! Някой от тях станаха първи хора в държавата, но както знаят кореняците трето поколение, трудно се избива селското от коравата селска глава, па ако ще и да живее в Бояна!
135
9
 
9
 
! Отговори
ут селу преди 6 години
Скъпе нежне , нежне сороски драскаче. Ни съ напъвайте бря, ке получите херния я нещу другу ба. Шъ ва упущиме ба...
134
4
 
4
 
! Отговори
до 141 Отговор преди 6 години
Живееш сега но не се знае до кога ....
133
3
 
14
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Първо тези които се пишат комунисти, надали въобще им е ясно какво е комунизъм. В България никога не е имало комунизъм, а някакъв тип социализъм. Комунизма в някакъв смисъл ще стане рано или късно. Всички четем как в Норвегия и Швейцария почват с експерименти, на едно село да се дават постоянни заплати на хора, без да работят, за да се види как ще функционират. В един технологично развит свят, няма как да има работа за всички. В Германия на улицата ако си немец няма как да си - всичко е осигурен
132
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРедила се е *** за хляб, защото *** продадоха държавния резерв от пшеница. Празните щандове на другаря Луканов, Виденов и Р. Овч. Р. Гечев.