Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта

"Няма да се бием за НАТО", категорични са леви организации
18 сеп 2017 13:00,
244
Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта
Снимка: архив Булфото

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Още по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: НАТОРусияескомунисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
9
 
12
 
! Отговори
Независима България преди 6 години
Не искам да даваме д... на никого. И всеки който уважава това е приятел на България. Страни, които са ни използвали или искат да ни използват не са. Колкото до братушките, понякога от опиянение се стараем да не си спомняме колко пъти в историята са били против нас. И как през цялата епоха на комунизма ни изкарваха номади, а пък те да видиш били носители на една фина култура. Само дето гдето са стъпили трева не никне - жените насилии и ракията изпили. Аз съм русофил, но преди всичко Българин.
110
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилното име на тази организация е Съюз на неспасяемите и.ди.,oт.и
109
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо се прави изкуствен сеир като се публикува такива *** изказвания на група нищо не значещи хора!
108
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И такива ли имало?
107
5
 
16
 
! Отговори
Mdaa преди 6 години
120 го е казал най-правилно. Българите сами сме си виновни за недоимъка в който живеем. Показателно е как всички останали държави от бившия соц блок са къде къде по-добре от нас. Е верно и те не са стигнали западните заплати, само че стандарта им вече се доближава до техния. Дори една мамалигарска Румъния вече не можем да я стигнем, толкова дръпнаха за няколко години. Русия или САЩ ??? Какво значение има, като олигархията при нас коли и беси.
106
10
 
23
 
! Отговори
БG преди 6 години
Да можеше някой да ги разтреля тея!Край нямат тея анти българи човек развяващ чуждо знаме трябва да се заличи
105
5
 
20
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
На 23 юни 1941г., един ден след нахлуването на Вермахта в СССР, БКП поема ''курс на въоръжена борба срещу германските войски и българските им помощници'' въпреки че немците са в България три месеца по-рано. Това доказва на кого служат комунистите. В тази партизанска война загинаха стотици българи. През септември 1923г. по призива на Ленин за световна революция, БКП започна гражданска война в България в която загинаха хиляди българи. БКП е петата колона на Москва а целта им е гражданска война.
104
20
 
12
 
! Отговори
до 116 преди 6 години
Кое е това мнозинство което подкрепя НАТО ?. Това че много са гласували за ГЕРБ не значи , че са за НАТО. Вие сте една малка жалка група в София съставена от наркозависими отпадъци с обратни наклонности.
103
7
 
16
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
То пък кой ли ще ги иска тия беловласи дядовци и баби да се бият срещу някого?Ало, другари дядовци, в армията има възрастово ограничение, приемат само младежи и девойки до определена възраст. Вие и да искате, никой няма да ви вземе да се биете срещу когото и да било!
102
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите и селските русофили са много гласовити, но ... очевидно огромното мнозинство от имащите право на глас подкрепят позицията на Герб по отношение на Нато и против Русия, това са фактите, другари !Ако не ви харесва - гората, мандрите ви чакат ... досега с коментари по форумите власт никой не е взел.
101
10
 
31
 
! Отговори
комунистите преди 6 години
Дойдоха, взеха собственосттана хората, дадоха им акъл как да живеят и отидоха да си живеят в гнилия капиталистически свят - Австрия. С парите ни разбира се. И на днешните *** децата им учат и живеят в САЩ, Англия ... А нас ни карат да правим любов с Москва. Да не говорим какво сътвориха отрочетата им провинциални убици - ДС. Почерниха безброй семейства. Наздоровье!
100
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купи нов "Москвич" вместо "Мерцедес" - спаси от бояришник няколко десетки мужишки жизня!
99
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕЗИ КОМУНИСТИ СА ЛИЦЕМЕРИ. Така едно говорят друго вършдт трето мислат.Наи добре с кораб и за Венециела да ги изпратят .
98
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първобитни ненормалници с червена тиня в главата. Марш в Сесесерестан при мумиите
97
16
 
43
 
! Отговори
BG преди 6 години
Ха, на бас че на 90 % от тия комунисти децата и внуците им са в "Гнилия Запад" и ЕС. Те затова мразят толкова САЩ и ЕС - щото са си сам саминки като куковици, горките и си говорят с котките и кучетата ! Ама, малко им е - заради партията любима си прогониха собствените деца от собствената им държава. Дано разговорите по Скайп са ви достатъчни, другари !
96
16
 
34
 
! Отговори
99 преди 6 години
абе искам троловете да ми напишат една причина поради която трябва да идем в руска орбита ама мълчат нещо. Само минуси пишат:)
95
7
 
23
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До СтрахилАз ще ти кажа, баща ми чака 12 години за лада! И накрая му писна и си изтегли вноската и си взе трабант, комби...за 7 хиляди лева.
94
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните откачалки...Любопитно ми е точно за кого и кога ще се бият...
93
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтрахилЧакал е 2 г. ако е била "корекомска". За Лада 1500-1600 точно толкова се чакаше, както и за волга. Единствената кола без чакане беше едно Рено-5 "Сайпа". иранско производство. Големия смях с тях беше, че пристигаха без радиатор за парното и ги монтираха после.:)
92
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че няма да се бият за НАТО и ЕС. Те просто ще се бият за матушка Русия.....