Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта

"Няма да се бием за НАТО", категорични са леви организации
18 сеп 2017 13:00,
244
Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта
Снимка: архив Булфото

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Още по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: натоРусияЕСкомунисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички хора трябва да живеят еднакво добре и да са богати и независими. Истинските диктатори са частниците които смятат работниците и служителите им за роби. Къде са либерализъм и демокрацията на работното място?Защо.частникът не дели печалбата с работниците? Държи се с тях като ***. Докато има класово неравенство ще има войни и конфликти.Алчността заслепява и уврежда хората.Демокрацията ни направи животни от най Ниш вид.
190
2
 
2
 
! Отговори
Not bad преди 6 години
Да си направят партийка и да вземат 2-3 % на изборите от истинските *** (БСП).
189
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да има и национал социалистическа партия както и фашистка партия след като тези слуги на израел си имат партии и митинги си организират.
188
2
 
3
 
! Отговори
до 210 алооо преди 6 години
Драскащите са со ро сои дните протестари. Те са вечно дрогирани и постоянно търсещо Африкански бежанци за да се изживяват като техни жени.
187
0
 
2
 
! Отговори
alooo преди 6 години
Evroatlantizite i *** si nima da hvarlia po vas gidi iz.met dolna.A kakvo shte stane spored mene shte zavisi ot golemite sega pecheliat evroatlantizite zashtoto imat podkrepa ot USA ne che sa tolkova mnogo predpolagam niakolko izmikiara pishat pod razlichni imena i vlizat prez razlichni ipta da si laikvata idiosh.tinite no ako rusnatzite reshat da si varnat vlianieto na balkanite neshtata shte se promeniat
186
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само по една причина се е провела публичната акция на БКП. И тя е, че властта не е каквато беше тяхната. По тяхно време, подобна проява беше немислима под страх от въвеждане в концлагер и екзекуция. Комунистите не се свенят да използват свободите, които демокрацията им дава, за да плюят същата демокрация и да се борят срещу нея. И това е, защото са си *** по подразбиране.
185
5
 
7
 
! Отговори
Долу КомунизЪма преди 6 години
Има само едно нещо, което обединява проспериращите държави в Европа.В тях никога не е имало комунизъм!
184
5
 
6
 
! Отговори
Долу комунизЪма преди 6 години
Нищо ново под Слънцето. Комунистите винаги са били убийци, крадци, лъжци и национални предатели. Достатъчно е да си припомним атентата в църквата Св.Неделя или 40 000 -те убити без съд и присъда веднага след 9.9.1944. Достатъчно е да си припомним как третираха населението като *** зад ограда, за да се появят термини като "избягал" или "невъзвращенец". Достатъчно е да си припомним как определяха каква музика да се слуша, какви дрехи да се обличат и как убиваха за разказан виц - като Сладура.
183
4
 
5
 
! Отговори
Девил преди 6 години
Отново са ужасно прави. Не, че има кой да ги чуе де... :(
182
7
 
7
 
! Отговори
фридоска преди 6 години
нали братушките ни докараха болшевизма и комунизма, та от 1918 г. се отделихме от нормална европа, та чак до 1989 ,10 ноември.Та нали комунистите след десети ноемвриоткраднаха 80 % от българската икономика,комунистите родината окрадоха, поделиха си я на калпак, на народа дадоха само обещания пак.
181
5
 
5
 
! Отговори
Това са преди 6 години
Продажници, без малко да подарят България на Сталин, а тръгнали за врагове да говорят !
180
2
 
6
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
врагът на Бога и създаденото от Бога човечество е дяволът- който е злият, беззаконен, измамник, клевеник, крадец, убиец и унищожител на човечеството! И вски нечествив слуги на дявола като нацисти, комунистси, исалмист върат същите дяволски беззаконни зли неморлани престъони дела на измама клевета, беззаконие неправда ограбване, унийство геноцид - срещу Бг и срещу човечетвото! Така че кой е врагът и дали някой е враг по делата им ще ги познаете-вички лъжци,крадци,клеветници, грабители, убийци са!
179
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болшинството от тези пънове са без зъби и лекарства,винаги гласуват за "столетницата",но техните "вождове",които са на "Позитано"20,живеят в разкош,както преди.
178
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ненормалници ,няма ли кой да ги прибере в диспансера?На тези мумии децата са на запад и никой не отива в любимата им Русия.Наотваряли си фирми и точат европейските фондове,а на митинга в паркинсов ритъм ,развяват червените флагове,роздодени им за мероприятието.
177
5
 
9
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Русия се чуди как да ни завлече, те още я обичат. Туй простотията край няма.
176
4
 
6
 
! Отговори
Ани преди 6 години
А ако ни обявят война както на 5 Септември 1944 пак ли няма да се бият за България?Нека припомним че това се нарича Национално Предателство.
175
2
 
2
 
! Отговори
от там преди 6 години
Прав е бил Живков ама те пак бягат защото там им харесва повече. Колкото до това кой как си изкарва хляба зависи от това какво образование и умения има.Така че и информацията зависи от това кой в какви кръгове се движи.
174
8
 
8
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
До 193: С рассия бяхме 9 млн, защото границите бяха затворени. Ако не бяха, още 1950 на територията щяха да останат само Тошо Цървула, роднините му и стадото му овце.
173
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи и аз съм комунист, защото и аз мисля така! Аргументи? Ето аргумент: България и българите са на изчезване! Истина ли е? С Русия бяхме 9 милиона, сега със сащ сме 7, без да отчитаме колко от тях са шведи.
172
1
 
2
 
! Отговори
alkohol4o преди 6 години
Абе не знам дали е верно!!!Но за по голяма достоверност питай майка си!!!