Ще стане ли Слави Трифонов лидер на партия? Едва ли, защото...

Влезеш ли в политиката, хората постепенно те намразват, смята Росен Петров
18 сеп 2017 10:45, Петя Славова
140

След референдума на Слави, дойде ред и на заявката на шоумена за влизане в политиката.

"Дори и апостол Павел да слезе с останалите апостоли и да влезе в парламента, нищо няма да се промени. Имаме нужда от коренна промяна на политическата система. Трябва да се реализират модерните идеи като директна демокрация, базов доход и прочее", отбеляза журналистът Соня Момчилова.

Още по темата

Според нея, както и според телевизионния водещ и бивш депутат Росен Петров, Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого.

"Влезеш ли в политиката – обратното броене започва. Постепенно хората те намразват. Едно е да питаш защо минималната заплата е 300 лева, друго е да създадеш условия тя да стане 1000 лева. Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров в студиото на "България сутрин".

Но Момчилова категорично отхвърли твърдението, че в страната ни липсват кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.

"Имаме хора и не е вярно, че материалът е лош. Лош е материалът на политическия Олимп. На път за него хората много се променят. Слави има една сериозна банка кадри. В България има поне 121 човека с висок морал и мотивация за промяна – колкото е нужно за мнозинство в парламента", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България надигат глава тарикатите и крадците, останалите се спасяват, иначе трябва да ги избият, а това не е демократично.
87
2
 
14
 
! Отговори
33 преди 6 години
Тази журналистка изглежда се надява Слави да я включи в списъка с "кадърни" кандидати. Сега *** и пульо ще се натиска да влезе в партията на Слави.
86
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВЯРАСлави дори сам не си вярва на приказките.Истината е, че в Бг. който понадигне глава, другите го смъкавт надолу. ***, завистлив, крадлив и арогантен народ е българския- това е истината за съжаление, и затова никога наяма да се "оправим"
85
8
 
11
 
! Отговори
ВЯРА преди 6 години
ДОКАТО ВСЕКИ САМ НЕ ПОВЯРВА В СЕБЕ СИ И ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ ПОНЕ 1 ЧОВЕК С ЧИСТО СЪРЦЕ И ЧИСТО ДОСИЕ НА КОЙТО ДА МУ Е СВИДНО ЗА РОДИНАТА НЯМА УПРАВИЯ. СМЕЛИЯ И ЧЕСТНИЯ ИМА ЦЯЛАТА ВЯРА И ВЛАСТ НАД ХОРАТА.В ТАЗИ ОПОСКАНА ДЪРЖАВА ЕДНАТА ЧЕСТ НИ Е ОСТАНАЛА. ОЧАКВАМ ОТ СЛАВИ ТОВА ДА НАПРАВИ .
84
4
 
4
 
! Отговори
Sen Simon преди 6 години
До АНТИКакъв ужас ве...да не си бежанец та мрънкаш...*** и мрънкалниците Ви...*** !
83
11
 
12
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
Белият швед от Учиндол травеститът на чалга-шоуто Чиракът от тайното общество кандидатът за изконсумиране на овчите надежди на изгубеното стадо от България ....
82
9
 
13
 
! Отговори
рус преди 6 години
Ако се реализират поне 1 и 2 точка от референдума, както и руските проекти за газа и АЕЦ-а (който и да го направи) , е тогава мога да помисля че сме тръгнали леко нагоре. Да не говорим за заплати, пенсии и осъждане на ВСИЧКИ нарушители на законите...
81
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с това няма кадри. Ще намерим някой ще му предложим 300 лв. нето и понеже е много свестен после ще станат 1000 лв. Не няма да стане така, ще се кефят на *** дето не надава глас, ще работи докато изтърпи и ще напусне, ще се намери друг. Процесът е двустранен.
80
2
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Ето, днес говоря, боря се, мисля.Демократично е -казва Борисов.Живот на БЯЛ човек да живея,и да мечтая даже не смея.Всеки ден скачат цените по много.Кой ще спре ужаса?! За Бога !!
79
0
 
2
 
! Отговори
Puf paf tutuuuu преди 6 години
Istoricheski chance na rbg, bg uneseseto, ban, bum i na ooneto...oficialen vhod na kuku bank v svetovnata politika...s mesten referendum v selo paprat...krai bosfora shum se vdiga veselo shumi bum...
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
83,това е най-хубавия коментар!.....Не съм песимист,реалист съм и виждам,че няма да се оправи държавата. Набрали сме инерция по нанадолнището на деградацията към бунището на историята! Печално,но факт!
77
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
винаги е имало тарикати и балъци.за всеки влак има пътници.справка-гласувалите за жорж ганчев сидеров бареков
76
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубавото на днешните времена е, че терминал 2 работи.
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лидер на селяните
74
5
 
10
 
! Отговори
Народна песен преди 6 години
Байно ле ,баю Славуне,мястото ти е сторено,ала ти време минало като на стар кон кушия,като на бивол кирия!гледай си чалгата и остави ,който иска да се занимава с политика да се пребори на избори!
73
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офффф като ви чета коментарите и знам че няма спасение, който и да се опита! малоумното си остава малоумно и дърпа всичко надолу!!!
72
1
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
вчера по БНР:Президента(българският) ще се срещне с ЕВРЕЙСКО лоби от зад океана.---------------------------------------------------------------------------------------------------------Сега разбрахте ли, кой командва подставените да Ви "управляват".Събудете се ... късно е !
71
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се менят нещата. Преди време най-голямото зло бяха "Сините" и когато ги отсвирихме, имаше надежда в България да стане по-добре. После отсвирихме и НДСВ, защото не оправдаха очакванията ни, но ГЕРБ се поучиха от краха на НДСВ и много здраво хванаха властта и не мислят да я изпускат. Който и да дойде след ГЕРБ, ще е по-добре по напълно понятни причини.
70
2
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До голю босев Приятелю, имам усещането, че чалгаджиите и ромите , барабар със всички софиянци, гласуваха за герб на предишните избори, а на по-предишните-даже чалгаджиите и ромите не гласуваха за Цецка Майката, личен избор на Банкянското слънце...
69
5
 
2
 
! Отговори
бб и байтиви преди 6 години
Аз съм натювец и ше са бия с Русиа.