Ще стане ли Слави Трифонов лидер на партия? Едва ли, защото...

Влезеш ли в политиката, хората постепенно те намразват, смята Росен Петров
18 сеп 2017 10:45, Петя Славова
140

След референдума на Слави, дойде ред и на заявката на шоумена за влизане в политиката.

"Дори и апостол Павел да слезе с останалите апостоли и да влезе в парламента, нищо няма да се промени. Имаме нужда от коренна промяна на политическата система. Трябва да се реализират модерните идеи като директна демокрация, базов доход и прочее", отбеляза журналистът Соня Момчилова.

Още по темата

Според нея, както и според телевизионния водещ и бивш депутат Росен Петров, Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого.

"Влезеш ли в политиката – обратното броене започва. Постепенно хората те намразват. Едно е да питаш защо минималната заплата е 300 лева, друго е да създадеш условия тя да стане 1000 лева. Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров в студиото на "България сутрин".

Но Момчилова категорично отхвърли твърдението, че в страната ни липсват кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.

"Имаме хора и не е вярно, че материалът е лош. Лош е материалът на политическия Олимп. На път за него хората много се променят. Слави има една сериозна банка кадри. В България има поне 121 човека с висок морал и мотивация за промяна – колкото е нужно за мнозинство в парламента", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
15
 
! Отговори
Драго млади хора, преди 6 години
спомням си 0коло 1990 г.- началото на Демокрацията, как екипът на КУКУ дефилираше по градовете с БАЙРЯЦИ и пееше "БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ" и ние ръкопляскахме и се радвахме( като в ПОд игото;-)), че има ИСТИНСКИ "хъшове"..И какво стана; Слави и екипа ГАДНО се подиграваха с всички от демократичните сили и играеше ДВОЙНСТВЕНА РОЛЯ( ролята една,а думите- опровергават "ролята'.. МНОГО ПРОГЛЕДНАХА какво "прави" в действителност Слави.Вероятно ВЕЧНО играе роля ПО ПОРЪЧКА, както и сега.Ясно, че няма да е лидер.
47
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
загубена кауза е дългия комсомолски секретар с конската опашка и мартениците в подлеза на цум... само наивник може да си мисли, че след 30 години лъжа и измама, "ще върви" това, което "е вървяло" в началото
46
0
 
16
 
! Отговори
dfg преди 6 години
"Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров..." ... - ГРЕШКА , кадрите бягат в чужбина от мизерните заплати
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого...е това се очакваше, че дългия е проектиран за "ракета носител" само, че народа отдавна е е "гърмян заек".ясен е и кого ще подкрепи дългия - даваха един *** по шахматната телевия евроком, който се изпусна по този повод ...
44
0
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
това много ми хареса !!!!!!!!!!!
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искаме Слави, искаме пари!
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезеш ли в политиката, хората постепенно те намразват,...................лаеш ли,че жалиш народа,а имаш милиони,също те намразват!
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да стане, защото не е глупав. Ако избранниците му се справят ще се хвали, ако се издънят ще се отрече от тях и ще им се подиграва, както с Кунева например. И ще си води шоуто докато е жив.
40
5
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Стигнахме дъното-казвате.По-зле не може да бъде-казвате.Просто ни знаете какво Ви чака !
39
3
 
29
 
! Отговори
учиндолски простак преди 6 години
СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
38
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям страх ги тресе ГЕРБ, че ще бъдат отсвирени от политиката.
37
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко ни загроби с десетки милиарди външни заеми, Слави ще го направи ли? Според мен България вече не може да взима нови милиарди външни заеми - стигнахме дъното.
36
6
 
9
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
35
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм харесвал Слави Трифонов, но предпочитам Слави или Бареков, пред Бойко.
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави или Бойко, изберете сами!
33
7
 
20
 
! Отговори
виц за Славчо преди 6 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?
32
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко друго е по-добро от ГЕРБ, вкл. и Слави.
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако той се превърне в политик ......Ще бъде следващата карикатура с нисък рейтинг ...Но с червено Ферари
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а може би сузанита ще му стане секретарка?
29
8
 
11
 
! Отговори
Статуквото преди 6 години
Очевидна истина е, че всеки, който брани статуквото, т.е. в случая ГЕРБ и Бойко Борисов, не желае да има промени в България и България да се развива в нормална посока, а не 28 години да лети към дъното. Защитата на статуквото, включва като основен арсенал недопускането на нови политически партии, защото за всички е ясно, че те веднага ще изместят предишните партии, както НДСВ измести "вечното" СДС, а ГЕРБ измести НДСВ. Появата на една силна нова партия, ще прати ГЕРБ в небитието, при СДС и НДСВ.