Македонците в България? Лоша тема за отношенията ни

България поддържа целостта на Македония, увери Каракачанов
19 сеп 2017 12:15, Красимир Ангелов
19
Македонците в България? Лоша тема за отношенията ни
Снимка: Булфото

Българският военен министър Красимир Каракачанов обяви пред македонски медии, че "темата за македонците в България не е добра за отношенията между двете страни", предаде скопското електронно издание "Локално", като се позовава на отговор на журналистически въпрос по време на съвместната пресконференция с македонския министър на отбраната Радмила Шекеринска.

По време на двустранните разговори Каракачанов е декларирал, че България поддържа държавната и териториалната цялост на Македония, съобщава "Фокус".

Освен това според него няма проблем с конституционното име на страната и нашата страна е готова да посредничи в споровете с други страни за осигуряването на пълноправно членство на Македония в НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям е проблемът за признаване на българите в Македония, а не обратното.
16
0
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Друга песен пееше преди да се отъркаш във властта Иване ама добре че никой не ви вярва вече на патриотичните игри
15
3
 
6
 
! Отговори
Стефан Гуговски преди 6 години
Браво Бойко, браво Каракачанке! Признахте ТУМОРА 'Македонизъм', и цялата му анти-Българска доктрина, само и само да угодите на вещицата Меркел! Отсега нанататъче само гледайте сеира на бракята у Скопие, един път щом влязат в ЕС и НАТО (което е вече взето политическо решение) и ще има да слушаме за подтискани, унижавани и поробени "македонци" в България ДЕ-НО-НОЩ-НО! А най-циничното е, че договора, който подписахте е за "добросъседство"! Ето, вече го получаваме! Пфу...гaдни сте!
14
0
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
25 години това тлъсто човече Каракачанката драпаше да влезе в парламента... И за съжаление влезе...
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Щ.МладшиОтличен коментар. Браво! Ако можех бих ти сложил 10 плюса.
12
1
 
9
 
! Отговори
Щ.Младши преди 6 години
Нека човек като мен да беше министър вместо този,пък да го питаха които си щеш медии за "македонците" в България- логичния отговор тогава е: "Аз също съм македонец: кой от моите проблеми искате да ми решите?" На въпроса за народността правилния отговор е: "Аз ли не си знам коя е моята народност,вие ли ще знаете по-добре от мене какъв съм аз???" Този обаче не смее да говори така,понеже няма капка "македонска" кръв и не го подтиква сърцето да вдигне глас срещу обидите,с които ни от-Българяваха!
11
1
 
2
 
! Отговори
Щ.Младши преди 6 години
То в Скопие се бяха утраяли за тези неща,а този тръгнал да им дава идеи как да се заяждат с нас! Това не е ли опит за саботаж срещу намерението на НАТО да привлече Македония на своя страна и да я измъкне от руско-сръбските клещи,в които бе хваната доскоро?
10
0
 
5
 
! Отговори
Не простим срам преди 6 години
Ако в тази измислена партия ВМРО има един който не е про дажен....... , то той веднага трябва да застреля цялото продажно ръководство.Това ръководство, официално призна македонския език, призна македонска държава, македонска нация.Всъщност защо все още съществува ВМРО?
9
0
 
8
 
! Отговори
Щ.Младши преди 6 години
Прав е човека в Комент.8- "македонци" в Македония няма,вие сте тръгнали у нас да ги дирите! Какъв проблем може да са те- напротив,точно обратното! Ето и аз съм македонец (македонец по племе значи Българин по народност!) но дайте на мен и на тукашните македонци да решим тези проблеми,та Скопските фалшификатори да видят звезди посред бял ден! Вие сте ги дали в ръцете на някакъв влах,вербуван от червените които ни отродяваха,пък после ох,проблем! Няма такъв проблем и ние македонците ще го докажем!
8
0
 
11
 
! Отговори
Миленко Татарски преди 6 години
Македонци няма не само в България, ами и в Западна България грешно наречена БЮРМ. Точка.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерното ченге - обтекаемо и нищонеказващо, както винаги.
6
1
 
4
 
! Отговори
срам преди 6 години
продажен си ! Напусни правителството и не омерзявай армията! *** на САЩ! Утре ще кажеш че няма българи в Македония русенски влах такъв!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не съм съгласна с името. То знаем на какво се основава, редно е да го сменят, така мисля. Каракачанов и той като другите. Едно е да си в опозиция и да се изказваш, съвсем друго е да си във властта. Отметна се и той от тезите си, стана по-мек... Но това е, казвала съм го и аз много пъти, политик: говори много, но нищо не казва! Нищо не разбираш, нито за какво се бори, нито какво ще направи, нито как ще го направи, нито срокове за справяне с проблема...
4
1
 
13
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Че нали цялата територия от Скопие до Токио е македонска.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе войвода , умрел за вода , къде са ви обещанията бе лъже патриоти
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Македонци, в смисъл бивши сърби и югословени, никога не е имало при нас и никога няма да има .... незнам Каракачанов какво се обеснява на сръбските медии във фиром
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България поддържа целостта на Македония, увери КаракачановНие нас си не можем да опазим в управлението ни всички са еничари и работят за чужди интереси . Каквото им заповядат началниците това правят.