Сватба е! Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха заветното "Да"

Куп звезди ще забавляват гостите, сред тях е и премиерът
24 сеп 2017 16:03,
120

 Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се жени днес. Това е трета сватба за него. Днес Сидеров и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева си казват заветното "да" в столичния храм-паметник "Св. Св. Кирил и Методий".

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и главният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като баща си.

Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, ще забавляват гостите на сватбата им.

Сред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна статия на лимитираното печатно издание се споменава и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден забраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също намериха място в поканата за събитието.

Празникът на Волен и Деница ще продължи в емблематично заведение в центъра на София.

Предложението за брак на Сидеров било изключително романтично. Лидерът на "Атак" наел файтон в Созопол и в присъствието на сина им предложил на Деница, разказва Нова тв.

"За романтичната страна на Волен Сидеров много хора знаят, но малко говорят. Познава всичките наши писатели, като млад поет се е движил в тези среди, те са романтични", допълва Деница.

Деница издаде, че сватбата е организирана за един месец и малко, но въпреки това ще има много изненади за гостите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен е един от малкото достойни българи, но докато се бореше сам срещу Мутрите, никой не го подкрепи, а повечето му се присмиваха.Сега защо бил пристанал на Мутрите. Ами ще пристане, на години е вече - половин живот посвети на борбата, има и той право на малко почивка и щастие.Да са живи и здрави.
38
5
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Перефразирайки Тато от едно време ще кажа: "И млада жена му намериха на Волен, и дете му направиха" ... Пък и някое милионче му дадоха да си харчи.Само и само да слушка !
37
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не я знам ква е тая Деница обаче е много красива жена.Дедо Волен че намаже агнешко.
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
горката тя .... дали воло я ...с рогата
35
2
 
19
 
! Отговори
Ne pokanen преди 6 години
Kapka i Mitko tam li sa?
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Лидера на "Атак""... "Атак" на турски значи - "Атака", та днес.бг не знам лапсус ли е това или диагноза, че му плащат пари от ДпС на "лидера на Атак".
33
3
 
15
 
! Отговори
99 преди 6 години
Брак...и всички патриоти в крак!
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мацката е хубава....кво ли е видяла в Волен ..$$$$$ и ??
31
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичко дето му "пожелава" Бг народа да му се сбъдне !-гнОсотия да го застигнат всички "пожелания" на гладните пенсионери и болните деца !
30
1
 
14
 
! Отговори
Русия преди 6 години
От де дойдоха тия простотии...шаферки?
29
7
 
17
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Сидеров пристанал на Герб, а вие откъде знаете, че Герб не е пристанал на шефовете на Сидеров? Руската линия става все по-явна и в националните медии, духнал е някакъв вятър на промяната, усеща се във въздуха.
28
2
 
16
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Защо не спретне митигче пред Министерският съвет
27
4
 
10
 
! Отговори
Gaskoing преди 6 години
Писна му само от трибуната да се изявява и реши да вдигне сватба
26
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
влacтитyткa!
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето ползите от един шамар,понякога води до поумняване!Иначе,дърт козел,млада върба лющеше!Все пак,наздраве!
24
0
 
27
 
! Отговори
33847 преди 6 години
"Куп звезди ще забавляват гостите, сред тях е и премиерът" - сигурно Борисов притежава и таланта да забавлява - особено сватбари... Къде са редакторите на този сайт?
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един гледа сватба,друг-брадва.
22
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таман след 10 г. Волен ще е 70 годишен дядка ,жена му ще е на 40 и ще му слага през ден рога ,ако изобщо го докарат до 10 години съвместен живот ! Този стрижимуха го знам още от времето когато целуваше табаните на бившия си кум ,ходеше с тишъртки за 10 лв. бройката и нямаше 20ст.в джоба да се усмихне .Днес благодарение на простия българин -си харчи парите от милионите от субсидии ,и като видя ,че руската карта вече е бита и няма от там далавера -пристана на Бойко ...малко продажно човече !!!!
21
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя пенсионер се *** - с вашите пенсии,с вашите данъци ,с вашето здраве !подиграва се , а вие си бройте стотинките . каква наглост да парадира пред излъганите хора .
20
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската *** що се не ожени в Русия?