Сватба е! Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха заветното "Да"

Куп звезди ще забавляват гостите, сред тях е и премиерът
24 сеп 2017 16:03,
120

Виж други галерии »

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се жени днес. Това е трета сватба за него. Днес Сидеров и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева си казват заветното "да" в столичния храм-паметник "Св. Св. Кирил и Методий".

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и главният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като баща си.

Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, ще забавляват гостите на сватбата им.

Сред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна статия на лимитираното печатно издание се споменава и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден забраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също намериха място в поканата за събитието.

Празникът на Волен и Деница ще продължи в емблематично заведение в центъра на София.

Предложението за брак на Сидеров било изключително романтично. Лидерът на "Атак" наел файтон в Созопол и в присъствието на сина им предложил на Деница, разказва Нова тв.

"За романтичната страна на Волен Сидеров много хора знаят, но малко говорят. Познава всичките наши писатели, като млад поет се е движил в тези среди, те са романтични", допълва Деница.

Деница издаде, че сватбата е организирана за един месец и малко, но въпреки това ще има много изненади за гостите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са красиви... усмихнати ... Каква хубава двойка и добро семейство са Волен и Деница и тяхнито детенце - Волен - младши. Колко хубави снимки, какви грейнали от искрена любов и щастие лица! Волен Сидеров, съпругата му Деница Сидерова (Гаджева) и тяхното красиво и умно синче - Волен -младши са прекрасно семейство, те излъчват жизнерадост, спокойствие, красота. Пожелавам им винаги Бог и Пречистата Богородица и Дева Мария и Светиите да ги загрилят и да бдят над семейното им огнище и гнездо.
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи,здрави и много щастливи семейство Волен и Деница Сидерови! И до година още едно дете-братче или сестриче на Волен младши!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСтудентите от НАТФИЗ ца на много ниско ниво
96
1
 
1
 
! Отговори
Дионисий преди 6 години
Студентите от НАТФИЗ са безкрайни манипулируеми и недооценъчни. Хора, потънали в суета и себелюбие.
95
5
 
1
 
! Отговори
ончо преди 6 години
Да са живи и здрави но наистина кой плаща тая голяма сметка?Бъдете сигурни че сега никой няма да направи проверка докато боко е на власт и са му нужни тия патерици!
94
1
 
2
 
! Отговори
Емануил преди 6 години
До ПламенНещо май завист се усеща тука... тия големи главни букви и тая злоба ще те затрият. Ама то от такива като тебе смисъл няма.
93
7
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
ДЖУДЖЕТО ВОЛЕН НАПЪЛНО Е ЛУДНАЛ ОТ ДРОГА И АЛКОХОЛ. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО-НАГЛО И БРУТАЛНО РАЗТОЧИТЕЛСТВО И ХАРЧЕНЕ НА НАРОДНА ПАРА. МУЗИКАЛНАТА ПРОГРАМА НА ТОЗИ СНОБ Е ПОНЕ ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА,А ЦЯЛАТА МУ СВАТБА СИГУРНО Е ПОЛОВИН МИЛИОН. ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА ГО ПОПИТА ОТКЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ- НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ОТ ДЕПУТАТСКАТА МУ ЗАПЛАТА. ПАНАИР НА СУЕТАТА...
92
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
живи и здрави, но не ме кефят.
91
6
 
6
 
! Отговори
Няма проблем преди 6 години
Да са живи и здрави и на Волен му пожелавам още две сватби.
90
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
До О времена О нрави,той и бившата на болен чуколинова,ги нямаше на сватбата.
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студентите от НАТФИЗ чакат да се хванат за хорото...
88
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безсрамие, лъжливи клетви пред Бог и банкет с чужди пари.
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
86
4
 
19
 
! Отговори
Nasko преди 6 години
Много пара, много народ все търсещи Келепира, а сватбата е на един ОСЪДЕН за ХУЛИГАНСТВО, ДЕПУТАТ.... е по-голям резил - май в последно време НЯМА!!
85
9
 
3
 
! Отговори
Тони преди 6 години
А , ти си по Болен и от него.
84
8
 
2
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Да са живи , здрави и много щастливи ! А на политиката ... май...а и ! Тя е ясна !
83
1
 
9
 
! Отговори
Арнаутина преди 6 години
Така е,някои хора се раждат с звезда на челото./..в случая с червена петолъчка./ и за тях няма мое,твое.Там всичко е общо,най вече жените,но това са си ,,Вътрешно партийни работи'' и се пази дълбока тайна.Някои хора имат лицемерието да се наричат патриоти,а в същото време са лидери на партии.Та по случаят ще спомена думите на Ванчо Михайлов,....,,Ние с партии ... никога не сме работили''......интересно защо ли?
82
3
 
22
 
! Отговори
българин преди 6 години
омръзна ми тоя:Капка, димитър, деница, срам няма, показност във всичко, скандали поулиците и в парламентарната група,никаква етичност в поведението.
81
4
 
15
 
! Отговори
айше преди 6 години
добре си е направило сметката момичето, ще му наследи парите...
80
18
 
9
 
! Отговори
Mihaela преди 6 години
Красива булка, интелигентно семейство, живи и здрави да са и детенцето им да ги радва много години.