Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!

Премиерът е изключително разтревожен от ситуацията
Обновена: 25 сеп 2017 14:50 | 25 сеп 2017 14:47, Камелия Цветанова
154
Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призна, че е изключително разтревожен заради напрежението между САЩ и Северна Корея.

Още по темата

Всяка сутрин той първо пускал CNN, за да види дали няма някакъв надпис за извънредна новина, свързана с КНДР.
 
Според него конфликтът трябва да се реши бързо и дипломатически, на масата на преговорите, защото военният конфликт не е решение.

"Това трябва да свърши или ще доведе до такава развръзка, която на пръв поглед на нас ни се струва далечна, но веднага се отразява на Европа. Последната финансова криза най-тежко се почувства на Стария континент. Когато в една страна има съвместни учения на Русия и Китай, а в другата летят американски бомбордировачи изтребители с техните самолетоносачи, в такъв конфликт победител няма да има", коментира Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
25
 
! Отговори
Бистришки тигър преди 6 години
Ами като обявяваше война на Русия не се ли разтревожи г-н ***. Отвориш ли си устата все дивотии изкачат от нея. Летели ам-самолети. Кажи им да не фърчат над чужди земи, бе ***. А един под 21 си въобразява, че някой обвинява идола му. Кой ще го обвинява бе? Та той се е родил невинен и ако е дал Господ, невинен ще пукне. Разтревожил се. Той освен за *** си за нищо не се тревожи. Ако си виждал снимката с лулата и имаш понятие от психология, ще разбереш що за стока е.
68
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> Всяка сутрин той първо пускал CNN, за да види дали няма някакъв надпис за извънредна новина, свързана с КНДР.Не, само надпис "Конграчълейшънс, Борисов" има. На мама умника и хАнглийски научи.
67
1
 
28
 
! Отговори
:-) преди 6 години
леле, колко е мъдьр и уравновесен ..пък колко не му се получават тия нелепи пиар-напьни да заблуждава народа..не е истина..брюкселско-натовска слугиня е,разбира се все ще се намерят балъци, които да му се вържат на глупостите..
66
1
 
20
 
! Отговори
Русия преди 6 години
САНИТАРИ!!! КАЛИНКАТА БОЧКО разбира само отСНН ТЮРК или Босфор ТВ ще е.
65
1
 
36
 
! Отговори
ЕСХАЧ преди 6 години
Защо имаме ДАНС,Военна информация, МВнР - да ги закрием защо да харчат нашите пари след като важните неща "отговорните" държавни мъже научават от масмедиите?!?
64
23
 
1
 
! Отговори
да се чуди човек! преди 6 години
толкова умни, прозорливи и начетени коментатори сме имали, много критика, а да свършат нещо добро за държавата, хич ги няма. Лай-лай кyчки!
63
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска да види как празнуват рождения ден на вожда. Че неговия засенчи и този на Ким. Малко ли блюдолизци му се натягаха като шлангове
62
2
 
27
 
! Отговори
и преди 6 години
Търчи-лъжи станал, напрегнал се и се обадил в Москва. На Теменужка. Питал я какво става с двата реактора за Белене дето ги плати и требваше да са тук преди година. Тя му казала минезнам, той се усмихнал ненапрегнато и отново откъртил. Та нема да се тревожи за неквиси 1,2 милиарда я.
61
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Изключително съм разтревожен и всяка сутрин първо пускам Си Ен Ен (CNN), за да видя дали не върви някакъв извънреден надпис", каза още премиерът.Ахахахах, това не бях го прочел. Еаси аламурника! Премиеринът на проспериращата и сериозна европейска държава Бантустан се информира за сигурността на света от СиЕнЕн. Ама разбира ли кво пише в надписа или гледа само дали е червен?
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като го гледа разбира ли за какво говорят? Или е преведен? Че аз такива неща не гледам, явно съм много задръстен.
59
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя -ок-лук използва всяка възможност да плаши матряла с фатални развръзки, за да се крепи стабилността му.
58
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това нещо ни е министър председател!?Срам.
57
1
 
26
 
! Отговори
до 60 преди 6 години
няма "бивши" мутри
56
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-фатални са тъпотиите дето ръси и твори всеки ден един премиер, бивш кмет, бивш пожарникар, бивша мутра, бивш нелегален производител на цигари и бивш търговец с амфетамини.
55
2
 
28
 
! Отговори
:-):-) преди 6 години
Борисов, тия твои съветници вместо да ти градят имидж на стара баба, загрижена някой някъде да не се сбиел..да вземат да те направят малко български политик, който отстоява интересите на България, защото днес президента радев направи това, което ти не не смееш да направиш, а направо не си го и помисляш от послушание и слугинаж, а именно да отправи критика кьм САЩ заради подигравките, които си правят с нас за визите. Такова нещо беше немислимо при безгръбначната марионетка Плевнелиев
54
2
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Бойко каза още преди, че не иска военни фрегати, а лайнери с усмихнати туристи, бизнеса по морето да върви, да реже лентички, съдирайки по 2 кожи от гърба на злощастния данъкоплатец и в условията на съвременното капиталистическо робство той да е от 2-та %, които благоденстват и тогава вместо за насъщния и наема имаш време да мислиш за магнолии, шаферки, тенис и прочие :)
53
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Изключително съм разтревожен и всяка сутрин първо пускам Си Ен Ен (CNN), за да видя дали не върви някакъв извънреден надпис"Добре де, няма ли служби в тази страна, които да уведомят премеира на държавата, ако нещо важно се случи по света? Трябва ли от CNN да го научава?
52
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно чатка английския, щом си пуска СНН, ама се преструва пред простите, че знае само конграчулейшън.
51
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко прави реклама на CNN, нямаме ли си БНТ!?
50
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех че самолетоносачите летят... ама мога ли аз да се меря с Боко...