Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
5
 
! Отговори
много цум преди 6 години
До Анонименмного добре ще се чувства, като Ива от шоупилона на журито Лукарски
101
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идеята на Слави е добра.Той е взискателен и мисля, че ще избере грамотни и честни хора.
100
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще пусне ли кастинга в шоуто? Циркаджия! Любопитно ми е как би се чувствал политик, избран на кастинг?
99
0
 
8
 
! Отговори
of 103 преди 6 години
Няма как да има американска офшорка, защото америка не е офшорна зона.-В САЩ има офшорни зони. Вземи се разрови из интернета и ще откриеш. Например в щата Делауер.
98
8
 
8
 
! Отговори
батко преди 6 години
ами ЧИЧО то това остана в България-***, певици и сервитьорки. Майките изчезващ вид, нормалните хора също...така че явно Слави е надеждата на изстрадалия народец. Иначе тия богаташите и играчите от ГЕРБ са ясни- на тях народът им пречи.
97
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде Слави, айде юнако!
96
7
 
0
 
! Отговори
до 96 преди 6 години
Няма как да има американска офшорка, защото америка не е офшорна зона.
95
1
 
2
 
! Отговори
луТТ преди 6 години
Хахах, тоз пък и тя! хахахах
94
1
 
15
 
! Отговори
Лазар Влайков преди 6 години
Слави, земиме бе. Имам опит, имам алиби, чадър, дъждобран... сичко си имам!
93
1
 
21
 
! Отговори
до 96 преди 6 години
Не знам ти по коя партийна линия пишеш тук, но мнозинството едвам вързваме двата края.-Не се надявай Слави да ти оправи финансите. Точно обратното. Той има американска офшорка, където крие данъци - на практика краде от народния бюджет. Това са пари за заплати, задравеопазване, армия, фонда за лечение на деца и т.н. Ако той дойде на власт машеничествата и далаверите ще умножат. Той е доказан далавераджия.
92
2
 
10
 
! Отговори
\ преди 6 години
Доста скромни изисквания за прелаганата "длъжност":- добър професионалист във вашата област- ако сте образовани- наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някогоПредполагам има поне 5 млн. българи отговарящи на търсения профил.
91
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам го като фигурант, зад него стои няКОЙ и разкешва, за да се обере негативния вот. Едвам завършил музикант ли ще ни управлява?
90
1
 
10
 
! Отговори
Мара отварачката преди 6 години
Слафчо,мен шъ въ земеш ли за министер на културата?
89
5
 
8
 
! Отговори
ДС преди 6 години
До ЕдинТова не е неговото шоу. Но на мен и на повечето хора не ни харесва сегашното положение. Не знам ти по коя партийна линия пишеш тук, но мнозинството едвам вързваме двата края.
88
4
 
20
 
! Отговори
Oтзив преди 6 години
Веднага на поканата на Слави се отзоваха Митьо Пищова и Радо Шишарката. Те ще водят листата на новата партия на слави ПарПарЧалГибек -Партията за Парцуца , Чалга и Гюбеци - за да има зрелища за хората, а хляба сами си го изкарват.
87
4
 
14
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
86
8
 
22
 
! Отговори
Един преди 6 години
Славчо, пей си чалгичката и не се занимавай с неща, от които не отбираш. Това не е твоето шоу.
85
0
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
87, да, това е и моята болка. Че политиката идва по определени канали до определени хора, тя се налага репресивно, до степен да съсипва самото естество на народа ни и да сломява неговия характер. И ти си прав, тук не се търсят отговори, не се задават въпроси, търсят се лица, които да се сменят от време на време, за да се отпуши нов канал за влияние. Ако ставаше дума само за добри правила, нямаше да имаме забележки, нали? Но промиването на съзнание... не е политика.
84
2
 
12
 
! Отговори
чичо преди 6 години
аз да ви кажа кои ще се запишат първи - динковците, перовците, футболните хулигани, проститутките и всякакви недоразбрани и недооценени интелигенти, ***, 50% бивши ченгета, бивши военни, бивши журналисти, бивши и т.н. Поредната измишльотина на политическите кукловоди да сменим "системата" с "нови лица". Е видяхме ги вече - Костов, Н.В.С2, Бараков, сега е ред на Учиндолския, ха-ха-ха
83
2
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
България се нуждае от професионалисти, но повече от всичко се нуждае от творчески настроени хора. Творецът твори техниката, професионалистът я копира. Един лекар изобретява ново лечение, той може да научи стотици лекари да го извършат технологично вярно. Геният създава школа, професионалистът усвоява умения. У нас е потиснат твореца, ние сме станали народ от последователи, а не водачи, каквито винаги сме били. Нашите чиновници са хванали за гушите свободните хора, за да могат да си следват НПОта